insomnia

Nu har Magnus åkt iväg till motala för att hämta något till rallybilen, som vanligt.. Själv börjar jag ju jobba vid tolv och jag ska mysa i min morgonrock så länge det går.. Hittade världens sötaste kissemissar på blocket igår.. Åhhh jag är så sugen.. Tänk att ha någon här hemma hela tiden att gosa med och någon som alltid kommer och hälsar när man kommer innanför dörren, jag har ju alltid haft djur och det känns liksom nu som om något fattas.. Jag saknar att ha djur omkring mig, när man är van vid det så känns det ju tomt nu.. och eftersom jag kommer gå ner till 75% den 1Mars så passar det ju bra.. Men men vi får se vad som händer...


Hade så svårt att somna igår, usch ligger och tänker på allt mellan himmel och jord, ibland tänker jag tillochmed på att jag tänker så mycket eller att: varför tänker jag på det här nu? Har haft svårt att somna i perioder, har varit rätt bra ett tag med vissa perioder somnar jag aldrig förrens runt kl.03.. Så blir jag så irriterad över varför jag inte kan somna för när jag väl somnar då kan ju inte ens ett världskrig väcka mig..



Jag sökte lite på nätet för att få lite tips:

Har du svårt att somna, men sover sedan gott?
Oro och stress kan vara en anledning.

 
 Försök varva ner innan du går och lägger dig. Gå inte och lägg dig med huvudet fyllt av problem. Skriv en lista och ta tag i problemen på dagen.
 
 Prova att ta en liten kvällspromenad!
 
 Drick inte kaffe, cocacola, energidrycker eller te på kvällen. Lägg dig inte hungrig eller proppmätt.
 
 Störs du av värme, buller eller ljus? Pröva öronproppar eller en mjuk mask för ögonen. Sänk temperaturen i sovrummet och skaffa dig ett skönt täcke.
 
 Ligg inte och vrid dig om du inte kan somna. Läs en lagom tråkig bok, lyssna på musik eller kliv upp och ägna dig åt någon stillsam aktivitet.

glömmer bort saker hela tiden

Just fasen det åkte ju inte ut någon den här veckan såg jag ju nu...
Inget spännande var det ju:(
Jag tror jag börjar bli lite dement eller nåt.. Senaste dagarna har jag fasen glömt allt hela tiden..
Blir så arg på mig själv, glömmer allt ifrån "Gympapåsen" i bilen till att glömma jeansen jag skulle sy upp, när jag åkte ner till stan för att göra det
:/  illa är det.. och det är inte allt jag glömmt de senaste dagarna kan ja lova


Jag får börja med hjärngympa

mysfredag

Då var denna dagen snart slut.. Var och fikade med Lina sen på Sockerbagar´n.. Så mysigt där tycker jag! Vi snackade en massa och det var kul att träffas:) Det får vi göra om..! Sen åkte jag och Magnus ner till stan.. Faktiskt han idé trot eller ej.. Så det var kul att han föreslog det.. Vi strosade omkring lite och sen käkade vi på Chicken Kebab..! Jag hittade en svart kjol som man kan ha upp till bysten.. egentligen var det väl en kort tubklänning men den går ju ha så som jag ville ha den tyckte jag allt..! Så då vart jag glad.. Köpte även brun hårfärg eftersom jag färgen redan börjat blekna.. Fasen får färga ofta nu tycker jag.. men nu är det nog sista gången jag färgar brunt.. Är så suuuugen på att färga ljust men det får vänta ett tag till tills jag fixat till med hårförlängningen och så..
Jag vill ha sommar och ljust hår nuuuuuu 













Åhhh ser det inte bara för härligt ut?!



Menmen jag kan ju drömma vidare om det, hörde på radion att det skulle bli jättekallt nu i februari, kunde bli -30grader... Fyy då vill inte jag gå utanför dörren..
Nu ska jag se vem som åker ut ur Let´s Dance, sen ska jag ta en lång lång dusch..!
Sen ska jag krypa ner och mysa med Magnus och njuta av att jag har sovmorgon och inte börjar förrens kl.11.45 imorgon..!

Den underbarste som finns :)

Sov gott sen gott folk!

tjejkväll med Muttiesarna

Ser fram emot mycket vindrickande och god mat


Nästa helg har jag och Mimmi planerat ett litet partaj.. Vi har pratat om det länge nu att ville göra något med våra Mammor :)
Så nu ska Jag, Mimmi, Carina, Muttie, Linda och Fastrur träffas nästa helg hemma hos Mamma och käka.. Hoppas på att det blir singstar.. men vem av oss har Ps3..?!!
och vem vet kankse blir att vi drar vidare någonstanns?!!
Vi ska iallafall ha jätte trevligt utan karlar och barnskrik :)
Tror det kan bli riktigt kul faktiskt :) Riktig tjejkväll med morrarna!



 

fikatajm

Satt precis och tänkte på vad jag skulle hitta på... Då skickade Lina ett sms och frågade vad jag gjorde så jag förslog en fika :)
Det är kan ju vara mysigt :)
Gammal vimmelbild

Bastubilderna

       

























 

köpt lite fint

Nu har jag precis ätit lite frukost.. Den bestod av: Wasas Crisp´n light wellness, keso och (jag vet att det luktar illa) Makrill i tomatsås, men jag tycker det är så gott :) Jag har också gjort iordning mig lite, har köpt en till favoritpoloklänning i rött.. Mycket fint.. Kostade bara 29:- Snacka om ett fynd:)
Som alla vet som älskar jag kläder och att fynda.. När jag var på stan häromdagen hittade jag en massa fynd..
Ett par disel jeans till halva priset som jag ska åka ner till stan och lägga upp sen..!
Ett nytt mjukisset..
och ett par linnen :)
Hittade även dessa underara knästrumpr.. Älskar knästrumpor!

vänner

Jahopp då var det Fredag och ledig dag.. Mycket skönt allt.. Hänt en del de senaste dagarna, blivit väldigt besviken på jobbet och hur dom behandlar en.. Fan när man tror att det ska en sak så blir dset precis tvärtom :( Blir så trött på allt, man bara kämpar oh kämpar och till vilken nytta?! men men det är bara ta nya tag.Nu ska jag bara försöka se positivt och göra något bra av situationen! Så det så...



     VÄNSKAP 



Härom dagen var jag på stan en sväng och tog en fika med Mimmi.. och jag måste bara säga att vad är det för problem folk har.. Gå till dig själv och alalysera först innan du ger dig på andra som inte har med dig att göra..Blir så irriterad över att man ska prata  om folk som man inte ens känner och speciellt inte om min Moos som jag skyddar över allt annat på jorden.. Tänk iallafall på vad jag sa när en vän gör en mer ledsen, arg, irriterad.. Är det då en vän? Och en liten diskution om att man har vänner som man känner inte ger en någonting.. Varför hålla på att ge och ge och aldrig få någonting tillbaka.. Jag har iallafall slutat med det nu för det tar bara så mycket energi av mig att lägga energi på folk som aldrig kan bjuda på sig själva och att man ändpå aldrig får någon som helst tacksamhet för ens vänskap.. Men det är slut med det nu, over, fenito, jag bryr mig faktiskt om dig precis lika lite som du bryr dig om mig...Förstår faktiskt inte vad som hänt med dig och vad jag gjort mot dig... och jag har faktiskt försökt mycket mycket länge nu och nu är jag trött på det.!

Min vacka mimmi! Vad vore livet utan dig?






Nu till något trevligt och till en person som jag är otroligt glad över att jag träffat, Ann-sofie! Igår hade vi myskväll, åt thaimat och bastade.. Hade i hårinpackning och smörjde in oss så nu är jag len som en bejbistjärt ;) Efter en varm timma i bastun gick vi in och såg lyxfällan men det känndes inte som att vi hängde med i teven för vi snacka så dant.. Hahaha.. Det är så skönt att bara kunna vara med någon som förstår och som man inte behöver tänka sig för vad man säger..  Det är ju så bra att man kan hitta på lite sådanna här trevligt kvällar eftersom iblöand känns det inte som att man har någon liv, man bara jobbar och jobbar.. Men tack för igår för att du är en rolig och härlig prick i mitt liv!






Du gör mig så glad!














Jag ska hålla mig till alla er som gör mig glad, som gör mig lycklig, som gör att jag känner mig behövd, ni som jag kan prata med, ni som inte dömmer mig, ni som får mig att skratta, ni som tröstar mig när jag är ledsen och ni som får mig att vara den jag är.!


fått mycket gjort idag allt


Hej hopp...! Idag är ledig.. Så himla skönt :) Har varit och klippt mig eftersom det såg ut som ett svinto hår längst ner på topparna, frisören var så snäll så jag behövde inte betala något för klippningen.. Då blev jag glad allt.. En klippning där går ju på typ 360:- så det var ju skönt att slippa betala det.. :) Efter det åkte jag och Linda och simmade, sen var vi nere i relaxen en stund också, så skönt att bubbla:) Sen åkte jag förbi Bonnie en sväng på en snabbfika.. Alltid lika trevligt:)
Gud vad man hinner med när man r ledig egentligen.. Tänk om jag nu går ner till att jobba 75%, då kommer jag kunna unna mig massvis av saker som är roligt att göra.. Men det blir mindre kul på lönekontot dess värre.. :( Men men kanske kan vara skönt att jobba lite ett tag så jag kan unna mig lite annat i livet än bara jobb!
Nu ska jag plocka lite här hemma sen tänkte jag åka till apoteket och köpa ansiktskräm..
Eucerin den enda krämen jag tål till ansiktet.. Den är bäst.. Och bäst att tvätta ansiktet med är fasen Lactacyd tvålen.. Är nog för att den är så mild!
 

Efter det ska jag hem till Linda och laga mat.. Tänkte bjuda henne på en grekisk panna.. Det är ju inte så fel.. Smaskens:)
Här ligger man inte på latsidan inte.. Man ska få ut så mycket som möjligt av dagen :)

Fy faan jag blir tokig på våran jävla hemtelefon som har ringt 4 ggr sen jag kom hem och alltid springer jag till telefonen men det är bara försäljare hela tiden... Faaaan blir galen.. Låt mig va! 

Lördagen var mycket trevlig sen när jag väl fått arslet ur vagnen och gjorde iordning mig.. Vi var ju och bowla med Lina Christoffer och hans familj... Sen åt vi en bit mat där också.. Sen bar det av till Mamma och dom för att se på film från när vi var små.. Var så länge sen jag såg dom och äntligen hade dom hittat Lanzarote filmen.. Haha vilken film säger jag bara..!





Nu ska jag dra mig... Bye bye

blev utgång igår

I Torsdags hade jag inte en enda plan inför helgen.. Känndes så skönt.. Men så ringde Rickard på kvällen och sa att han skulle ha lite förfest hemma som vi var inbjudna till.. Det lät ju trevligt tyckte jag :) Gårdagen såg ju ut som så att jag jobbade till 16.. Sen åkte jag till systemet en sväng och handlade en liten pressent till Rickard som tack för hjälpen vid min 20-års fest..! Sen åkte jag och Magnus och tränat.. Så skönt alltså.. Känns verkligen att man har tränat idag kan jag säga.. ont i varenda muskel.. Fasen tränat två ggr den här veckan.. Inte illa för att vara mig.. Sen solada jag lite också.. Sen åkte vi till Åby och hämtade Moosen :) Väl hemma var det dags att välja kläder och sminka sig. usch jag var på så dåligt humör, blir fasen galen när jag inte vet vad man ska ta på sig.. Men jag tog på mig nåt skit tillslut... Senare åkte vi taxi till rickard..Hade aldrig varit i hans nya lägenhet.. Taxi aset släppte av oss helt fel och vi fick gå runt och yra dölänge innan vi hittade.. Då var jag måttligt road kan jag säga... Sen drack vi en massa och kvällen slutade med Palace..!
Var hundra år sen jag var ute en fredag och det var ingen höjdare direkt kan jag säga men men.. Vi roade oss så gott vi kund och Magnus låg tillochmed ner på dansgolvet,.. Länge sen jag såg honom så berusad så det var kuk tyckte jag,. Thihi!!
Idag har jag inte gjort många knop, jag har inte varit så bakis men seeg bara.. Moosen och jag har moosat i soffan hela dagen lång.. Nu åkte hon presic hem och sen ska vi och bowla med Linda,Stoffe och Co..! Efter det tänkte jag tränga mig på hos Mamma och Pappa för att se på film från när vi var små :) Dom har äntligen hittat Lanzarotefilmen och jag vill så gärna se den... Nu ska jag hoppa in i duschen och börja göra iordning mig.. Ohhh känner mig inte ett dugg laddad med..!






-Jamen jag ska bara iväg på förmiddagen på Lördag :)
Hållllååååå klockan är fyra snart....Grrrrrr



att arbeta innom vården

Nu är jag precis hemkommen efter en jobbig kväll på jobbet.. Som alla kanske vet jobbar ju jag med dementa just nu, och jag måste säga att det tär verkligen på psyket ibland.. Många tror att ens jobb är så lätt och att man bara sitter och fikar typ.. men jag tror faktiskt ärligt talat att det inte är många som ksulle klara av det jobb man har...
Det man blir mest trött på är att allt man säger till de boende inte går in, alltså samma männniska kan fråga tex. När kommer Mamma och Pappa hem? Vet dom att jag är här? Jag måste laga mat till dom kommer hem! Jag ska åka hem till Åby nu, när går nästa buss? Ni har dödat min man! Ni är fyllesvin och tattarjävlar! Du är så elak så det ska jag skriva upp! Jag ska anmäla dig!
Ja a listan kan göras lång och det mest skrämmande är att oftast går det liksom inte att avleda utan det är deras verklighet och dom tror ju verkligen att det är så att Mamma och Pappa lever även fast de själva är typ 85år.. Så man blir så trött på att lyssna på allas prat och kommentarer att man själv inte vet vad som stämmer eller inte...
Sen är det lite jobbigt när man har jobbat kväll för det känns jämt som om man har glömt något.. Gav jag den och den medicin tex kan jag tänka hundra gånger innan jag slappna av ibland.. Jag beundrar verkligen alla som jobbar innom vården, för det är nog det svåraste jobbet.. Man hamnar alltid i många etiska dilemman och man har mycket ansvar för andras liv känner man ibland... Man får alltid lära sig att handla olika i många situationer och det är ofta så att inget är rätt eller fel utan man måste själv använda sin intuition och sina kunskaper för att göra ett bra jobb..

Man känner ju ändå att allt tålamod är värt det, oftast, annars skulle man ju inte jobba kvar.. Men ibland känner man att man skulle vilja ha lite uppskattning på något sätt av den man vårdar.. Det kan jag sakna..


Sökte på googel och fann lite bra saker om demens:
Möt den dementa som hon är! Inte som du vill att hon sa vara!

Lyssna uppmärksamt
Den dementa menar alltid vad hon säger, men kan inte alltid säga vad hon menar!

Vems verklighet är den rätta? Din eller min?
Måste den dementa alltid befinna sig i samma verklighet som du

Dina egna känslor
När den dementa "sätter sig på tvären" och du känner ilskan växa inom dig, (det är klart att man kan bli arg) så försök att inte visa det. Gå ifrån och låt det "rinna" av dig någon annanstans. Det är inget misslyckande. Men om du däremot ska klara situationen till varje pris. Då har du misslyckats.


Så mer cred åt oss som jobbar med äldre och som är så pass starka så man klarar av det...
Det värtsa som finns är när människor klankar ner på oss som jobbar innom vården.. Många tänker hur faan kan hon jobba med det där egentligen.. Men man växer som person kan jag säga och jag skulle verkligen inte vara den jag är idag om jag inte hade detta yrke och sett det jag sett.. Det har verkligen gjort att jag har mognat på ett sätt som andra kanske inte gör och att man ser lite annorlunda på livet än vad andra gör eftersom man har sett hur fort livet kan gå snett på ett eller annt sätt och att ens liv jäkligt fort kan ta en helt annan vändning..

my perfekt life

Jahopp då var det onsdag igen.. Ska jobba kväll.. Sov som vanligt alldeles för länge idag med.. Jag ställer klockan typ runt 10.. men jag kommer inte bara upp då.. Jag snoozar till halv tolv istället...Har vänt på dyngnet lite känns det som.. Igår kunde jag inte sova så jag satte uppe och tittade på teven till kl. 01..
Var ju massa bra på teven bl.a "My perfect life" med Victoria Silvstedt, herre gud vilket liv säger jag bara, och kan hon inte prata svenska längre eller? Iallafall så skulle hon på en stooor gala för aids drabbade tror jag att det var..
Hon skulle ju ha en långklänning.. och vilken urringning alltså, herregud.. Man undrar ju också om hon är så blåst eller om hon bara spelar att vara det,?! och vilket liv egentligen, springa omkring på stan och bli jagad av en massa paparazzis.. Tillochmed när hon var ute med en båt så var det fyra båtar omkring henne med en massa paparazzis.. Det skulle ju inte jag tycka var ett så perfekt liv dirket men..

Minuterna innan hon skulle på festen upptäckte hon att det kankse var för mycket urringning för en sådan gala hon skulle på och hon ringe sin sömmerska som sydde ihop litegrann...
Tänk er hur det såg ut innan...
Men efteråt kom hon ändå fram till att det var för mycket Boobs som hon uttryckte sig hela tiden.!


Ser inte brösten bara helt sjuka ut, eller är det bara jag?
Hon såg ju iallafall bättre ut när hon inte hade förstorat läpparna

Min dag


Idag har jag sovit alldeles för länge.. Runt halv tolv var väl klockan när jag knallade upp ur sängen.. Älskar mig säng och vårat fina sovrum.. Efter lite tevetittande åkte jag och syster iväg till gymmet.. Guud vad skönt det var att träna.. Varför kommer man inte iväg och gör det oftare? Alltid är man så förbaskat lat... Men det ska det bli ändring på så det så..!!

Efter träningspasset åkte jag hem och lagade mat... Adam, Alex och lilla Colin var här och åt.. Vi bjöd på kycklingfilé, ris och sallad.. Smaskens.. :) Lilla Colin var ju bara för underbar.. Så himla söt och liten.. Man glömmer så fort bort hur små dom är alltså.. Mörkt hår hade han och mörkblå ögon.. Han var nog mest lik pappa tror jag..!

Nu sitter Magnus och glor på teven och jag har precis kollat runt lite på nätet efter resor.. På fredag ska vi beställa resa har vi tänkt oss.. Jag vill ju åka till Egypten men det är ju lite oroande eftersom det där Gaza skiten ligger precis brevid.. Så jag vet inte om man törs åka dit :/

                                                                Lite sånt här vore ju inte helt fel



 










Åhhhhhh lägtar efter att använda mitt senaste inköp :)

Tack för idag

Idag har jag då varit på jobbet för första gången på en vecka.. Lite segt i början måste jag säga men den kommer man in i det igen.. Fick ju lite glada nyheter också, tror jag iallafall.. Kan inte säga mer än så länge tills allt är klart..
Efter det var jag på stan med Moosen och Lina.. Köpte fjärrströmbrytare till sovrummet och en bikini/baddräkt eller vad man ska kalla det.. :) Mycket fin allt..
Efter Mimmis tjat att hon var så sugen på vin åkte vi hem till mig och börja pimpla lite :) Finns inget bättre en helt vanlig Måndag.. Guuuu vilken mysdag.. Tack för den girls :)

Mimmi
  
                                   Maten                                   Mimmi o Lina
 
Ett glas rött                  Lina o Jag

Gjort om i sovrummet

Åhhhh jag är lycklig.. Har gjort om i sovrummet, och det blev så braaaaa :) Bättre än förväntat.. Älsklingen har tapetserade om igår medans jag och Mimmi muppade oss.. Hade en riktigt helkväll med min moos här igår... Kebab, film och massa godis :) Vet inte vad det var med oss igår, men vi var rätt flummiga.. haha och hostade om vartannat..
Magnus fyllde 26år idag, gammal han är då.. :p Han familj var här och hela min familj också.. Det var så trevligt så..
Efter det åkte vi till IKEA och inköpte de omtalade byråerna.. Hade redan en sån byrå men vi köpte två till och en spegel.. Magnus håller på att sätta ihop den sista byrån nu så den är inte uppställd på bilderna.. men ni kan ju visualisera att det är en byrå till..
och äntligen har jag fått min helspegel.. Vad jag har längtat.. :)
Jag verkligen brinner för inredning.. Det är så kul att se skillnaden och jag har gått hela dan och tittat in i vårat fina sovrum..Wiiieee
Innan:
 

Efter:
 
 

festen blev lyckad, tror jag iallafall :)

Tänkte jag skulle resumera festen lite.. för det har jag ju liksom inte haft så mycket ork till.. men nu måste jag göra något åt det kännde jag..
Festen blev lyckad, maten var god och snittarna och fördriken, mummms säger jag bara.. Efter det blev det ju pressentöppning och jag fick mest pengar men också:
¤En jättefin klocka men strass av Bonnie och Co
¤Drinkmixar och häftiga glas av grabbrna grus.
¤Pressentkort på Törnrosa av bror med familj
¤Pressentkort på Bio av Calle,Michelle och Dennis
¤Hotmassage olja och massagegrej av Ann-sofie och Christian..
¤Vas och fina lyktor av Örjan och Carina
¤En hel korg med massa goda saker (Vin och kex bla.) av Frida,Lina,Mimmi och Björn (Tror jag att det var, Haha)
Och en masa fina blommor och champangeflaska :)
Vi dansade och drack in i det sista.. Usch var inte så allert de sista timmarna allt.. klockan halv fem tyckte jag och Magnus att det fick vara nog.. så då åkte vi hemmåt.. Minns inte alls mycket dom sista timmarna men innan det så måste jag säga att vi hade mycket trevligt... Alla (nästan) bjöd på sig själva och lekte, dansade och stojjade..!

För att se på bilder.. Kolla in denna länk:

http://www.facebook.com/album.php?page=2&aid=71849&id=545280959#/photo.php?pid=1939174&id=545280959





Stooooooort stort tack till alla som hjälpte till för att jag skulle få en så lyckad kväll: Mamma, Pappa, Faster, Tomas, Rickard, Jonas och Johan.... Utan er hade det inte blivit någon fest...!

jag ska bli gudmor

Jag kan också passa på att berätta att jag ska bli gudmor åt Linda och Christoffers lilla efterlängtade knyte..!
Linda berättade det i Lördags och jag blev så rörd..


Att få ett litet gudbarn
är en gåva och en ära
- att man är så betrodd
att stå ett liv så nära.

Man länkas till varandra
med ett gudomligt band.
Så själsligt är man nära
fast man bara ses ibland.

Ett gudbarns liv man följer
av omtänksamma skäl.
För man har fått till uppgift
att se till barnets väl.

Och även i det tysta
finns detta alltid kvar
- att man känner något särskilt
för det gudbarn som man har.








Kom till mig när du är ledsen
och jag ska trösta dig.
Kom till mig när du är ensam
och jag skall hålla dig sällskap.
Kom till mig när du behöver prata
och jag skall lyssna.
Kom till mig när du är rädd
och jag skall hålla om dig.
När du än behöver mig
ställer jag upp för dig.
Vad det än gäller, när det än är,
Finns jag här för dig...

en liten pojke


Vill passa på att gratulera mamma Alex och pappa Adam till deras lilla Colin som föddes den 10 januari. Han vägde 3580 och var 51cm lång..!
Jag visste ju att det var en liten pojke, sa det hela tiden :)
Så glad för eran skull.. Grattis ännu en gång!
Har ju inte fått sett det lilla tillskottet än eftersom jag har varit sjuk.. :(
Men så fort jag blir kry åker vi och hälsar på :)



Sjuk

De senaste dagarna har bara bestått av:
¤hög feber
¤halsont
¤ont i huvudet
¤ont i hela kroppen
¤Toabesök
¤Isglassätande
¤tevetittande
¤ensamhet
¤liggsår av allt soffliggande

Fy faan för influensan.. Bästa citat, kommer dock inte ihåg vem jag hörde det av med det stämmer så förbaskat bra:

"Först då tror man att man ska dö, Sen önskar man att man vore det"

Förut ringde jag till jobbet och sjukanmälde mig hela helgen med.. Fy faan jag kommer bli fattig.. :( Men jag måste väll tänka på min hälsa..guud vad tråkigt det är att vara hemma..  Alla som var på min fest har typ blivit sjuka..
Får ta och skirva lite om festen nån dag också och lägga upp lite bilder.. men det finns ingen ork till nu..
Krya på er alla som blivit sjuka!
Nalle börn är alltid med när jag är sjuker

Festfixar´n

Idag har jag jobbat kväll.. Usch började redan vid 12.30.. jag är annars van att börja typ vid kl.14.. Så det var lite tidigt måste jag säga.. Skulle gå upp vid kl 9 hade jag tänkt mig men jag somnade om och sov till typ 11.. typiskt mig.. Jag som skulle åkt och uträttat lite ärenden, men det får bli i imorgon det.. Mamma hade hittat silvriga servetter tills festen, då vart jag lycklig allt.. har letat överallt verkligen..
Imorgon ska vi och förbereda allt inför Lördagen.. Det är ju lite att styra med som sagt, som tur är har jag min Mamma och Fastrur som hjälper till.. Behöver verkligen all hjälp jag få.. Jag kommer ändå stressa omkring som en yr höna de närmsta dygnen.. Har ju inte ens bestämt mig för var jag ska ha på mig.. Men jag tror det blir någon av dessa klänningar:

  
Vilken är finast?  :/

Tsssss im hot

Aoooootsschhh jag tror jag bränt mig lite i solariet idag.. Not very good

Glasshimmelriket

Nu har jag precis kommit hem efter en promenad med Magnus.. Skönt att vara ute och gå alltså.. Måste fasen göras oftare alltså.. Ska ju vinna stegtävlingen på jobbet så nu jäklar ska jag ligga i.. Haha..
Åkte till Rickards jobb efter vi varit hos Andam och Alex.. Rickard höll på att spela inför lördagen.. Vilken bra ljud måste jag säga.. Han går verkligen in för DJ:andet... Så kul.. Blev på lite party humör allt.. Tur att jag har han som ordnar med det.. Så glad och tacksam är jag för det.. Nu längar jag till Lördag :D
Rickard jobbar ju på diplom is.. Så nu har jag varit i glasshimlen, guuud vad mycket glass.. Fick med mig typ fyra kartonger med glass hem.. Mmmm.. Jag som älskar glass.. :)

Glassmonstret själv


Brorsan, Min egen lilla DJ

Härlig dag

Skönt med ledig dag måste jag säga.. jag och MAgnus har varit och solat, varit på stan och fixat ögonbrynen..
Nu när jag kom hem fick jag ryck och gjorde iordning i badrumsskåpet.. Det är ett måste ibland.. Såg ut som ett bombnedslag.. Haha..

 
Dagen outfit, Min nya favorit.. Den blåa poloklänningen från Gina..!


Brynen:


Nu ska vi sticka iväg till Adam och Alex och lämna pressenter.. Ska var där om 10min.. Jalla jallllaaaa

happy birthday

Grattiiiiiisssssssss Aliiiix på 22årsdagen!


Myskväll

Guud vad skönt att jobbhelgen är över.. Slutade vid fyra idag och dagen har gått jätte fort måste jag erkänna.. Inte så ofta det inte.. Haha.. Nu är jag bara hemma och Magnus ska fixa lite varma mackor.. Var på systemet förut och köpte bubbel till festen.. Asti såklart :) Köpte även en flaska Jacob's Creek som jag tänkte sörpla i mig ikväll.. :D Tomas har varit så snäll och ordnat med maten tills festen så nu slipper jag tänka på det.. Stort TACK!
Igår var vi och hoppade loss groggvirke och tilltugg till festen.. Skönt att förbereda lite så man inte behöver köpa allt på samma dag..
Imorgon är jag ju som sagt ledig en HEL dag.. Woow, då ska vi gå på en liten promenad till stan hade jag tänkt mig och leta efter lite grejer till festen.. Ska ju nämligen få ta i svart duk har jag tänkt mig.. Hur nu det ska gå till, men som vanligt är jag så att har jag tänkt någonting, då ska det fasen bli så ocskå..! Punkt slut..Ska även hinna med en liten solning också hade jag tänkt så man är lite fräsch tills helgens bravader..!
Såg nyss en kommentar från Ann-Sofie om ett förslag att gå på Shlagerkväll på flygeln den 7:e Mars.. Det låter ju inte helt fel.. Hoppas jag inte har nåt inplanerat då..! Vi har ju iallafall bokat in en bustu- och vin kväll nästa onsdag.. Guu va mysigt:)
Nu ska jag ta myskväll och öppna vinflaskan...



Bye bye gott folk

victoria secret fashion show

Jag och magnus kollade på Victoria Secret Fashion Show förra veckan och guuud vad mäktigt det var alltså.. Typ många modellers absolut högsta dröm att gå där alltså.. Ohh vilka kroppar alltså, helt otroligt.. Fast jag måste ju erkänna att det är lite klyshigt ibland med slängpussarna och vändningen alltså.. Men det är mycket underhållande tycker jag..!
Titta och njut:

  

                          Heidi gör ju fasen hela showen ju.. Titta bara detta klipp när hon avslutar med den stora rossetten på ryggen.. Hon är ju underbar:

magont, sömnsvårigheter och tröööött

Nu har jag nyss sett lite på teven och är hemkommen från jobbet för ett tag sen.. Hade en härlig delad tur idag, suck!
Usch har börjat att sova så jäkla illa nu igen.. Inte alls kul.. Somnade en stund på rasten och det är verkligen inte likt mig att kunna sova på dagen.. Men jag är bara så trött hela tiden.. Och ont i magen har jag fasen haft en vecka fram och tillbaka nu.. Känns att kroppen inte är i balans dirket.. Måste börja att ta hand om mig själv lite mera tror jag.. Men när ska man ha tid med det?! Tiden räcker bara inte till..
Magnus är hos Pata och dricker lite öl.. hoppas att det inte blir allt för sent, kan ju inte sova förrens han kommer hem..
Sista gången jag och Ann-Sofie fick jobba ihop om helgenrna nu.. Usch, så tråkigt.. Det är fasen det enda man ser fram emot när man jobbar helg.. Så det är väldigt tråkigt måste jag säga.. Men nu har vi bokat in en vin och bastu kväll hos Ann-Sofie för att ta igen all tid som vi annars brukade vara med varandra på jobbet..
Idag är det precis en vecka kvar tills 20-års festen, börjar bli lite venös som jag brukar säga..! Fasen det är så mycket att styra med som man inte tänkter på alltså.. och jag som vanligt vil att allt ska vara så perfekt som möjligt, men jag hoppas vekligen att det blir en toppen kväll och att alla kommer att ha kul.. Idag ordnade det sig med barpersonal också :) Mycket skönt.. Slipper jag tänka på det mer nu..

Bjuder på lite bilder från nyår, som blev rätt lugnt eftersom jag skulle jobba.. Men det var trevligt ändå..
Mamma hade gjort så goda snittar till förrätt som hon har lovat att göra till min fest.. Smaskens :)