Hejpa

Imorgon ska vi åka och umgås med Mimmi på f.m. På e.m åker jag och Johanna till ikea, ska köpa massa fint till hallen. Har ju ett litet projekt där nu. Vi har ju fasen bott här i över ett år och det känns som att hallen har fått lägsta prio så nu ska den piffas till lite, kommer bli så fint. Får visa er alla sen :)
Natti Natti

Badkillen

Det ser ur som att vårat barn älskar att bada

- ahh nu jäklar smäller det. Levis laddar näven.


-muckar du med mig va?

Nostalgi

Idag har vi varit på bvc.. "Lilla" Levis väger straxt under 6kg och han har vuxit hela 10cm sen han föddes! Han är ju så stor nu!
Efter bvc gick vi till öppna förskolan, har varit där två ggr nu och det verkar riktigt trevligt :)
Det kan nog inte finnas något bättre i världen än att få vara mamma!! Älskar livet massor..

Mamma och pappa hade hittat massor bilder från när jag var liten som jag inte sett förut, så himla roligt med bilder, älskart!!

Pappa och jag



Badar med syskonen


Jag och bror ser nöjda ut


Vi på julafton hos mormor och morfar på landet

Världens finaste









Lördags

Bilder från i Lördags





ingen har så fint hemma hos sig som fam.rauker! Allt är så fint!






Mössfetish

Levis fick pressent igår från fam. snövels. En fin mössa och dregellapp..! Blev så glad
Jag har fan pippi på mössor, tycker det är så himla roligt att hitta fina mössor:)

Levis i sin fina snoppmössa


Levis rum

Blev så himla nöjd med tavlorna jag beställde till Levis rum. Just nu är jag inte i en fixar och trixar period känns det som. Imorgon ska jag och hämta upp ett fynd som jag gjort på blocket.
Får visa vad det är när jag är klar, ska ju självklart målas vitt! Men hoppas det kommer bli fin fint!!
Ikväll ska det bakas, snickerskakor står på beställningen från Magnus arbetskamrater, får se vad vi med hittar på i bakväg!
Imorgon ska jag och muttie på loppisrunda, hoppas man kan fynda nåt fint! och så ska vi återigen göra ett försök att fixa mammas naglar :)








NT

Vi i tidningen idag!!


Fining

Lite outfits.. Det är ju så kul att klä honom.. Bryr mig mer om vad han har på sig nu när man går ut än vad man har tid för att välja ut kläder till sig själv.. Haha!!





Levis säger: Nej mammi, ta inte kort på mig. Jag har en bad hairday




Smarto

Det blev ju som jag befarande med färgningen av håret.. Blev asgult, så fick ju gå till frissan.. Att jag aldrig lär mig.. men nu blev det med lite ljusbruna slingor i.. Blev jättenöjd!


Badkaret

Blev så nöjd med våran fina badkar !!






Länge sen

Hmm, var ett tag sen jag fick tid till övers för att skirva lite i bloggen!! Nu är allt frid och fröjd med oss efter en förkylningssväng!!
Idag har vi varit ute hos Ann-sofie och gått på klädbytar dag! Fyndade som vanligt en massa :) Ikväll ska jag och Levis ut till åby och umgås med mammisarna, syster, Mimmi och Faster!!


I tordags var jag och Alex ute och lekte med barnen, Levis hade lånat Lizettes overall.. Tycker att han passar så fint i rosa :)






Mammas fina kille

Man kan ju inte bli annat än glad en söndagmorgon när min goding ligger och ler åt mig!


Invigning

Äntligen har vi fått provbada i vårat badkar, ett mycket bra köp! Jätteskönt att få krypa ner i nu när det är så kallt ute.
Nu ligger jag och väntar på att Levis ska vakna så jag kan ge honom lite käk och sen ska jag äntligen få krypa ner i sängen och få sova några timmar. Han sover alltid som bäst vid den här tiden, nu har han sovit sen halv åtta!
Dum man är som inte går och lägger sig :/
Imorgon väntas lite shopping:)
Natti natti


Tröttis

En trött liten grabb i nya kläder:)


Tisdag

Nu ligger Levis här i mitt knä och sussar lite! Vi har redan hunnit att springa i tvättstugan och ätit frukost! Vi har fått sovit gott inatt och jag känner mig ganska utvilad, han är oftast snäll lilleman:)
snart ska vi åka iväg till Mamma och hälsa på en sväng, ikväll blir det husvisning och fix med vårat badkar. Hoppas det blir färdigt snart så jag kan bada hela dagarna:) hihi


Fina bilder

Idag har vi varit hos Ann-sofie hela dagen, hon passade på att knäppa massa fina kort med sin braiga kamera! Jag har nu suttit och mixtrat lite med bilderna, vad tycks?!

Min ögonsten, det vackraste på denna jord!














Saturday im in love

Fasen vad irriterad jag blir på att blogga från iphonen, funkar ju fasen aldrig, står bara att det inte går att ladda upp inlägget! Bajs Lördag idag, så himla skönt! Själv fick jag sovmorgon till kl. 9. Magnus och Levis var uppe kl.6!! Sen åkte Magnus och köpte nybakad bröd som vi mumsade i oss till frukost! Älskar denna lördag :) Sen har vi varit och handlat lite, Adam, Alex, Colin och Lizette kommer hit ikväll, tänkte bjuda på räkcoctail till förrätt och huvudrätten blir grillad älgfilé och fläskfilé! Smarrigt hoppas jag! Just nu tar Magnus och Levis en tupplur och jag har mojjsat i massor hårfärg i skallen, ahh kommer säkert bli asdåligt och sen säger man jämt att man aldrig mer ska färga håret hemma, attd et är bättre att gå till frisören! Men men vi får väl se om det blir bra :) Ha en bra Lördag allihop <3

Provar ladda upp bilder

Nu funkade det!! Min dag i bilder 6/10


Morgonprommis

Det såg ut att vara så skönt ute när vi vaknade så vi gick ut på en promenad ner till stan! Men fy fasen vad kallt det var, jävla blåst! Usch. Fyndade lite fint till Levis!!
Nu bloggar jag från min iphone, så glad jag blir att man äntligen kan göra det :)
Igår var vi i snövels på kvällen, karlarna spelade rally tvspel som vanligt!! På dan var vi på besök hos Mimmi och sen hos mamma!!

Fasen går ju inte att ladda upp bilder, varför?!?? :(


BVC

Nu har vi precis kommit hem efter att ha varit på bvc och maxi. Gick bra på bvc, lillfjärt hade gått upp nästan ett kilo sen sist, tjockis börjar han att bli :) Märks på alla kläder också :( Känns lite vemodigt att lägga undan allt fint i stl.50. Men men bara att vänja sig!
Snart kommer mormor och morfar, ska hjälpa dom att adressändra!
Sen bär det av till gata, Levis farmor fyller år!



Moa

Så jädra bra



Mina fynd

Detta fyndade jag när vi var i Mogata

Pippitröja, Bamsetröja, Body, Pyjamas, Jeans, randiga byxor, gråa mjukisar, barbapappa mjukisar och ljusblåa mjukisar.

Allt för 120:- inte illa va?!

hemmadag

Idag har jag och Levis haft en skön hemmadag. Vi har städat, varit i tvättstugan och gått på en riktig långpromenad i en och en halv timma!!
Nu har jag förberett maten och snart kommer Magnus hem.
Önskar dagarna kunde vara lite längre, dom bara springer iväg!

Här kommer ett litet bildinferno på oss


Levis tittade på idol med mammi i fredagskväll


Han är ju så fin i sina virkade converse, snart kan han inte ha dom längre för han är en liten storfot!


Helnöjd efter lite frukost

en liten råttbebis













Härlig helg

I Lördags åkte jag och alex till metropolen mogata på en loppis med massvis barnkläder, fyndade massor :) Sen bar det iväg till kråkvila för att se Magnus köra rally, en måste ju ställa upp, rallyfru som man är!! haha :) som vanligt gick bilaset sönder!! Snark

Snövelsfamiljen






På kvällen var jag och Levis hembjudna till mamma på mat, blev en mysig liten tjejkväll!
Levis hade gjort sig iordning för kvällen och var så stekig i sin body som han fått av mimmi och sina nya jeans.



I söndags var vi ute i snövels och hjälpte till med deras damm, blev så fint så!!



Mina favoriter

Hade en riktig kanondag i fredags, den började med att Mimmi kom hit på morgonen och vi tog en skön långpromenad, efter det kom Bonnie och vi gick och lunchade och fikade!!

Levis med sin gudmor Mimmi


Levis med fina Bonnie