...

                   Det bästa med att vara jag, är att ha dig


Filmmys

Har haft filmmys med Moosen nyss..
Såg "Dear John".. Sorlig var den, grät en skvätt!!


Stämmer ganska bra

Så spännande att läsa tycker jag!


Stenbocken har god organisations- och planeringsförmåga.Stenbocken är metodisk och målmedveten, ansvarskännande och plikttrogen. En klippa för arbetsgivaren. I relationer och samarbete är Stenbocken lojal, principfast och pålitlig. En god vän att luta sig mot. Stenbocken står alltid med båda fötterna på jorden och håller sina löften.

Planeten Saturnus styr över tecknet. Det gör Stenbocken prestationsinriktad och en smula allvarsam. Stenbocken lämnar inget åt slumpen utan går alltid metodiskt tillväga. Nödvändiga förändringar ska vara väl genomtänkta. Stenbocken föredrar planering och struktur, framför impulsivitet och alltför djärva chanstagningar. Stenbocken är känd för att vara bestämd och envis, i det närmaste orubblig i sina åsikter.

Den som är präglad av detta jordtecken är konsekvent i sitt agerande och sätter upp långsiktiga mål. Stenbocken värdesätter stabilitet och trygghet, och strävar långsamt framåt. Självständiga roller, förknippade med ansvar passar denna disciplinerade natur. Ambitiösa Stenbocken är inte den som ger upp i första taget. Uthållighet och tålamod finns i stora mått och en längtan efter att ”åstadkomma något” i tillvaron. En strävsam och effektiv arbetsmyra som skapar sig en god ekonomi och en trygg plattform.

Integriteten är stark och Stenbocken har ofta en behärskad, distanserad läggning. Ett stort kontrollbehov är utmärkande. Och skulle något, trots noggranna förberedelser, gå snett, har Stenbocken alltid en reservplan!

Den typiska Skytten är aktiv och frihetsälskande. Skytten har stort behov av omväxling och social stimulans. I relationer och samarbete är Skytten ärlig, rak och välmenande. Med sin ivriga, spontana läggning kan Skytten ibland av ren obetänksamhet vara lite klumpig och trampa andra på tårna. Skytten är öppen och pratglad, generös och frimodig. Skytten trivs i naturen och på resande fot. Det brukar bli många spännande resor för den som är präglad av detta eldtecken.

Skytten är med sin optimism och välvilliga läggning duktig på att inspirera andra. Generositet och humor hör tecknet till. Strävan efter nya intryck och upplevelser kan göra Skytten en aning rastlös. Men Skytten bekymrar sig inte i onödan utan rusar glatt framåt mot nya äventyr. Här finns en stor kunskapstörst och nyfikenhet på livet som leder in Skytten på spännande stigar.

Ett intresse för livsåskådningsfrågor brukar komma med åren. Skytten är en sökare som vill prova sig fram i tillvaron. Frimodig och djärv, men samtidigt bestämd och viljestark till sin läggning. Lyckoplaneten Jupiter styr över tecknet. Det gör Skytten till en glad optimist med siktet inställt på framtiden. Den som är präglad av detta vetgiriga tecken slutar aldrig att längta efter nya spännande upplevelser. Skytten delar gärna med sig till andra av sina tankar och erfarenheter och är ofta en god pedagog


Stjärntecken

När en Skytt och en Stenbock träffas utvecklas saker och ting långsamt, de tror kanske att de inte har mycket att hämta av varandra. I vissa avseenden är de varandras motsatser, Skytten är lättsam, nyckfull och söker kunskap för sin egen skull, tar sig an allt med storm och är vanligtvis otålig. Stenbocken lägger vikt vid detaljer och är mer passiv, ibland blyg, och ser alltid fram emot nästa projekt. Deras olikheter kan skapa en starkare relation på längre sikt där de kan lära mycket av varandra.

Det bästa med relationen är hur de reder ut problem under resans gång. När de passerat det initiala motståndet dem emellan, kommer de upptäcka hur mycket de kan lära och vinna av varandra. Att deras personligheter skiljer sig åt på många sätt gör detta till en mycket lyckad relation.


Kissemiss

Mausing är alltid med Mammi


Fredagsmys

Har haft en bra helg förutom att jag är dyngförkyld, huvudet är som i en bubbla :/
I fredags hade vi mamma, pappa och faster, tomas, oscar på besök.. Käkade lite och hade trevligt!

 






Miss my Babe

Miss the crazy times
Miss the times when we laugh
miss the time when we are bored


Min andra hälft är saknad



spontana drink-kvällar, resor, asgarv, tjutattacker  I need it Now




Röd dag. Vad är det??

Vill veta om jag jag kommer få semester julaftonskväll snart! Vill så gärna ha det, skulle göra vad som helst..
Fasen vi som jobbar alla röda dagar och helger skulle ha dubbelt så många semesterdagar..Tänk så många gånger man skulle vilja ta bara just på speciella dagar.. Skulle bli många om året bara det!
Men samtidigt så får vi ju knappt semester för att det inte finns några vikarier..
Men hoppas hoppas så man kan få fira jul med dom man tycker om!

vill ju fira den femte julen ihop med dig!

Ett nyår för 4år sedan


Piggepiggsvin

Fan känner mig så inspirerad men jag vet inte av vad.. Vill bara göra massor saker här hemma som inte blivit klart än.. Men har jobbat ikväll och nu är det ju lite svårt att påbörja något!!
Haha

Önskar att jag kunde vara ledig i nån vecka så man kunde få gjort allt man skulle vilja!
Bajs


Söndagstripp

I söndags tog vi en sväng till Marmorbruket i fina vädret.. Så skönt att få komma ut!

Så vackert där






Mammas älskling

Daisy är med mammi i garderoben och busar med lite sytråd




Some..

new shoes


















Osciga bosken han är så ssö ööt

Nu ligger lille Oscen och snuffsar i sängen.. Han är ju för söt :)
Imorgon blir det väl förmodligen en tidig morgon kan jag tänka mig.. Sen ska vi Oscar och jag åka på rallyt som Magnus ska köra, jag ska ju åka med en sträcka :/ Hjääälp..att jag gick med på det här..
Fan kommer skäms ihäl med overall och allt...
Hoppas att det inte blir någon rulltårta bara så är jag nöjd


Lipe

Är helt uppe i att planera rutten inför Thailand.. Bestämt vilka ställen vi ska åka till och jag längtar så mycket efter att besöka de gamla ställena vi var på sist och åka på nya äventyr där vi inte varit tidigare, åhhhhhhhh längtar obeskrivligt mycket! Det är så mycket jag vill se och uppleva, livet är så underbart i Thailand!

Det stället som ligger allra längt ifrån phuket som vi ska är Koh Lipe, ligger nästan i Malaysia.. Där ska vi ta ett stop i två nätter.

Ja det låter ju inte helt fel måste jag säga:

Koh Lipe är en härlig liten ö som ligger i Taruta marina nationalpark, nära Malaysia. Här hittar du paradiset med långa vita sandstränder, vänlig befolkning och orörda platser. Den genuina ö-charmen lockar fler och fler besökare varje år men det är fortfarande gott om plats på de breda stränderna.
Koh Lipe är inte större än att du kan gå runt hela ön på två timmar. Koh Lipes härliga stränder har vit finkornig strand och är långgrunda

Direkt utanför stränderna finns vackra korallrev där du kan snorkla eller dyka i den färgrika undervattensvärlden. Dock ligger de allra bästa dyk- och snorklingsplatserna en bit utanför kusten och hit kan du enkelt åka med en utflyktsbåt. På Koh Lipe finns en hel del dykskolor och från Pattaya Beach kan du också hyra en longtailbåt för att upptäcka de omgivande öarna.

Ett annat utflyktsmål är ön Langkawi i Malaysia, som bara ligger en timme bort med båt. Eftersom Langkawi är ett taxfree-område är shoppingen bra och prisvärd. Här kan man också ta en linbana högt upp över regnskogen och njuta av den fantastiska utsikten. Langkawis akvarium är också väl värt ett besök

Vi bokade vårat boende på Sita beach och Spa hotel, tydligen det enda hotellet på det stranden som hade pool!

http://www.sitabeachresort.com/







                 


Myyys

Nu har jag vinkat av Ann-sofie och lille Melker, mysigt att ha dom här :)
Nästa gång byter vi ut kaffekopparna mot ett glas vin!



Fasen vad jag älskar vårat hem!

Inväntar Ann-sofie och Melker

Nu har jag precis kommit hem efter en spontan tripp med faster till Maxi, handlade bara mat, hittade inget annat kul! Faster ringde när jag låg i soffan och degage i mysbyxor vid 11 tiden, kl 11.30 var jag på maxi, snabba ryck!!
Snart kommer Ann-sofie och Melker, har nyss satt en deg med Foaccacia, som vi ska smarra i oss!!



Omvärderad

Nu har mäklaren precis varit här och värderat om våran lägenhet!

               Värt allt slit!!!