Tack Min Moos

Nu har världens goaste Mimmi åkt hem.. Hon plingade på dörren med ett kort i handen: Glad Påsk från eran inneboende.. Sen drog hon fram världens stösta Marabouchoklad, Hon är ju för söt..!
Sen tog vi en promenad och såg Bruno filmen..

Du gjorde hela min dag :) Blir så glad av att vara med dig


Daisy har varit ute i vårsolen

Sov till halv ett idag, behövde nog det känner jag, himlans skönt.. 
Daisy varit ute för första gången idag, hon tyckte inte att det var så jättekul direkt, satt mest i mitt knä och kollade läget..
snart kommer Moosen, Wiiieee, äntligen hittade vi en lucka :)

De bästa

Våran Tjabbe

Satt och tittade på kort igår och hittade det här,
Sista kortet på oss, usch så jobbigt..
Han har ju funnits i mitt liv sedan jag var 4år, glömmer aldrig den dagen, när du var så gammal och sjuk, då vi åkte till veterinären,
Du somande så lugnt i mitt knä..

Saknar


Hair

alix tyckte att jag hade fått så fint hår, så jag var tvungen att hitta en gammal bild och jämföra.. Fasen det har ju blivit tjockare iaf.. Var så himla urklippt förut.. Kul när det är åt det hållet, jag tycker oftast att det bara blir tunnare och mer slitet, men nu kankse jag har fått bukt med håret..
Är väl för att jag klippt håret själv i över ett år nu..
Nu vill jag har jämt, långt hår


Hemma hos Muttielaj och Fattie

Sitter här hos Muttie och Fattie nu.. Har solat och lyssnat på Reggeaskivan som jag fick av faster, fint dää :)

Alltid lika kul att titta på bilder!!

Från Säla:











Nu ser man fram emot sommar, landet, sol och bad






Tjiho vad en blir lyckligt

Faaan så fint det är att kunna ha skinnjackan nu då och vårskor :D


Jao, fullt ös

Fy fasen, nu var helgen över.. Helt död efter denna vecka.. Jobba 7dar av 8 är inte så prisvärt alltid..! Enda dagen jag var ledig var det fullt ös medvetslös, som vanligt...

Skulle träffa josefin vid kl. ett.. Var iväg och handlade innan, sprang upp med alla varor, fick för mig att jag ska fasen åka och köpa nytt matbird och stolar.. Skruvade isäg vårat aptunga köksbord som är i massiv ek.. Hämta upp josefin och tog med henne på en tripp och hämtade upp det nyinköpta bordet, tog en fika.. Åkte hem, sprang upp med attl gamla stolar på vinden och upp och ner i trappen för att hämta dom nya, Haha!!Då fan finns det energi minsann :)
Efter det slängde jag ihop en 3rätters middag, sen kom adam, alix och lille colin... Dagen efter var det delad tur som gällde, sen var det söndag, jobb 8.15-16, och då försov jag mig, inte så konstigt kanske :p.. Vaknade 8.14 och skulle vara på jobbet 8.15.. Men var väl där på en kvart iaf :) Efter det var det dags att bege sig på 2-års kalas, Lille bosken fyllde 2år!!! Känns som om det var igår han fyllde 1år!!
Snacka om att tiden inte räcker till, den bara rinner iväg..
Imorgon är jag ledig och har fasen inget planerat (än så länge iaf) Ska nog ta och självdö i soffan :D

Längtar tills det blir sommar och vi kan lulla ute


Lillplutten 2år, i sommar ska vi busa massor

Bikinitävling

Erkänn att ni skulle vilja ha dessa snygga bikinisar??!!
Gå in och rösta på miiiig :))

<div style="text-align: center;"><a href="http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=WRi7L8t5VxJP3sI6DBXsZDpX#bikiniGallery" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?"><img src="http://bikini.nelly.com/img/user/front_WRi7L8t5VxJP3sI6DBXsZDpX.jpg" alt="Min designade bikini på NELLY.COM" border="0" /></a><p><a href="http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=WRi7L8t5VxJP3sI6DBXsZDpX#bikiniGallery" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?">Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!</a></p></div>

Eller den här:


<div style="text-align: center;"><a href="http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=b4byi5ydquYVFQy5Ywm4WVhK#bikiniGallery" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?"><img src="http://bikini.nelly.com/img/user/front_b4byi5ydquYVFQy5Ywm4WVhK.jpg" alt="Min designade bikini på NELLY.COM" border="0" /></a><p><a href="http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=b4byi5ydquYVFQy5Ywm4WVhK#bikiniGallery" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?">Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!</a></p></div>

AloeVera

Jahopp, en dag till att jobba sen är jag ledig en hel dag!! Jippiee :) Lille Ann-sofie och Melker kom till jobbet idag! Himla mysigt att gå och bära på den lille knodden och prata lite skit med Ann-sofe, hon är väldigt prisvärd måste jag säga...
Igår var jag på Aloeveraparty hos Ann-sofies mamma, självklart var jag ju tvungen att köpa hem lite grejjor att prova på! 



Imorgon är det löning, Tjohhoo.. Men även som förra månaden så gäller det att spara, den här månaden ska utbildningen vara betald och det har faktiskt kännts lätt att kunna spara pengar nu när man vet vad pengarna pengarna ska gå till, känns otroligt skönt att bara kunna betala och inte låna!!

Dessa produkter slog jag till på

      

Ska det vara så ska det, Allt eller inget

Var trött som bara den när jag kom hem.. Sen jädrans började jag med maten, drog fram draken och damsög, moppa golven, plocka undan, vred på hör musik, drog ur spisen, gjorde rent där, tog bort allt på bänken i köket, gjorde rent, klorinera hela badrummet...

När Magnus kommer innanför dörren studsar jag till musik och rör lite i kastrullerna..
-Går du på något eller? Blev han första kommentar,Hahahahha

Det kan ju vara dummt att ligga på latsidan när jag har den tuffaste veckan på jobbet

Min lille Daisy

Min lille gumma har växt lite, svansen är som en dammvippa, Haha



Underbart

Hade riktigt kul ute i Lördags måste jag säga, länge sen jag hade så kul när jag var ute!! Moosen kom ju ut sen också som grädden på Mooset !!

Igår spenderades dagen som en riktigt bakisdag ska vara:

Mimmi låg på soffan
Hyrde film på nätet
Magnus gick och köpte Mcd
Jobbe... Naj semestaa T-shirten på
Gick inte utanför dörren

Riktigt skönt att ha såna dagar ibland alltså, det händer ju inte så ofta att man bara kan ligga en hel dag direkt så det var så skööönt!!!

Sådan matte, sådan kisse

Hero of war

En låt som berör


I miss my babe

Fan blir deprimera när jag tänker på hur lite vi har tid att umgås

Ge mig lite värme, en kall och en Moos så leker livet

 

Kan inte ha det bättre


Ätt älskas utav dig är det vackraste för mig

jag längtar efter ännu en underbar sommar med dig










Hmmmm

Det har ju blivit väldig inne med synbara underkläder i år

Bella är ju riktigt het i denna outfit


Men skulle man kunna gå ut så??!

Today

Nu har jag varit en sväng på stan, tog en fika med gamla klasskompisen, Erik! Mycket trevligt, usch så trött jag var imorse, riktigt tråkigt väder ute, ville bara dra täcket över huvudet och sova hela dagen men så blev det inte.. Har handlat lite pressenter på stan, Pappa fyller 49år idag.. Näste år blir det storkalas allt :)
Imorgon ska vi fira Rebecka, lite bowling på hugos och så, ska bli kul!! Fullt upp :) Det gillar jag
Idag har jag även haft körkort i 3år, gud känner mig lite gammal måste jag säga, Haha

Igår färgade jag håret, hmm blivit värsta blondieee


Jobbiiieee

Nae nu är det dags att pallra sig iväg till jobbet igen, ska ringa på ett skrivbord jag såg på blocket förut, hoppas att den finns kvar.. Det blir det absolut perfekta bordet att ha i salongen, har letat efter ett precis sånt!!

Håll tummarna för mig, Hej Frej

Mia Törnblom, vilken kvinna

Nu har jag börjat läsa "Självkänsla nu!" fick låna den av Alex.. Nere i Thailand läste jag hennes självbiografi "Så dumt" en himla bra bok, helt kär i Mia Törnblom.. Såg att hon skulle komma och föreläsa här i Norrköping med det skulle kosta 498:- att gå och lyssna på henne, då blev jag lite snål för de kommande månaderna är det ju som sagt spara som gäller och inget annat!!

Tror nog att det är bäst att läsa biografin först och sen läsa den andra boken, för då vet man att hon verkligen vet vad hon pratar om och vilka erfarenhetr hon varit med om.. Vilken otroligt strakt person hon är.. Gillar henne starkt


"Så dumt" är en starkt gripande bok som gick rakt in i hjärtat. I denna självbiografiska bok som hade kunnat vara självömkande, sensationslysten eller bitter - finner man bara smärtsamt ärlig självrannsakan och beundransvärd ödmjukhet. Och de två tidigare böckerna ställs i ett tydligare ljus. Man ser 'varför' och 'hur' och alla de vettiga och förnuftiga tankar som Mia förmedlat i sina tidigare böcker blir nu otvivelaktigt helgjutna. Mia ger aldrig ett råd som hon inte lytt själv, hon förväntar sig ingen förändring hon inte genomgått själv. Hon har varit längst bort på bägge sidorna i en människa och visar att den resan är möjlig.
Man gör inte som Mia Törnblom säger, man gör som hon gör.


                        

Inte slösa, Nu är jag spara :)

Nu har jag lagt ut två klänningar på tradera, helt oanvända, får ångest av att jag bara köpt utan att använda, så nu städar jag ut shoppingsköpena!!
Den här månaden har jag inte köpt några kläder alls och det är jag så glad för.. Har väldigt strikt budget så jag kan betala Nalegutbildningen utan att låna pengar så det känns ju skönt!
Det är fasen bra att ha ett mål med de sparade pengarna, då gör det enklare att klara av att spara!

    Klänning med paljetter säljs för 98:-
http://www.tradera.com/Party-Paljett-Klanning-Kort-auktion-auktion_301742_109281189
 

Deminklänning säljs för 89:-
http://www.tradera.com/Party-Jeans-Demin-Klanning-Kort-auktion-auktion_301742_109281688
    


Första kaffet ute i naturen

Fan vad det tog tid innan jag vaknade till idag alltså, trodde att jag skulle få gå med stängda ögon till jobbet, Haha!! Tog tag i det och tog en multi kvinna tablett!
Igår var jag en sväng till Linda och Jakob, var ute och gick i sköna solen, dock lite isigt där ute i kårtorp måste jag säga..Så mysigt att vara med dom, Sen tog vi oss en kopp kaffe och satt i solen på farstukvisten, så himla skööönt.. Första fikat ute i år! Inte illa måste jag säga

Nu bär det av till jobbet med denna låt på högsta volym i mp3:n


Köksmästaren

Metod ett:

Ta elvispen till att blanda färsen till pannbiffarna. Inte så bra att hålla den uppe i luften med en massa färs i och sätta på snabbaste hastigheten. Meningen var ju att jag skulle ta bort visparna.

Resultat:

Färs i hela köket

Metod två:

Sätta på en ugnsfast form på plattan för att hålla pannbiffarna varma. dock inte bra att glömma bort att man suttit på plattan på högsta värmen.

Resultat:

Världens jävla smäll. Grannarna trodde nog att Dynamit Harry var här. Fan fick tititus. Det var den ugnsformen det, tusen bitar.

             Tror inte att jag ta mig för och göra någonting mer idag 

                


Nu blir det av

Den 12/4 smäller det. Då börjar jag min utbildning till Nagelterapeut, jag kommer att använda mig av Akzéntz produkter och bara arbeta med gelé. Efter 4 veckors teori börjar jag min praktik!
I mitt av sommaren blir jag troligtvis klar, om jag klarar av slutprovet.

Ska bli så spännande, trodde aldrig att jag verkligen skulle bestämma mig och göra detta. Känns så kul att se fram emot det här. Det är något jag verkligen verkligen vill göra! Så om ni vill komma till mig när jag gör min praktik, säg bara till så ordnar vi det!

   


                                           



Hemma hos mig har jag fått lite nya saker

Här är den fina lampan som Magnus hade köpt åt mig när jag var och jobbade kväll i förra vecka, han är så snäll :)

Skålen passade så bra till också, det är en gammal skål som jag fått av Mormor och Morfar, den gör sig så fin i ljusen vid fönstret!!





Här är det nya vitrinskåpet! Så himla skönt med vitt i vardagsrummet, blir tokig på allt som är trä just nu, haha!!

fuck

vad jag saknar detaa just nu alltså:



Imorgon är jag ledig, Måste föröka hinna med att lägga ut lite bilder på vårat nya vitrinskåp och lite annat skit! Nae nu blir det duscha och gónatt!!

Muppie

Snygga bilder jag hittade i kameran, Magnus då

Lappdag, jovisst



Härlig helg trots jobb

Nu äår snart jobbhelgen över, bara ett pass kvar.. Snart kommer Bror och sara på en liten fika innan jag sticker till jobbet..
Igår var vi hos adam och alex, kollade på melodifestivalen, drack lite vin och hade det hur bra som helst!! :D
Fel låt vann ju, fy fan vad dålig den är, buuuhhuu..

Nu ska jag slå på kaffet!! Ha en härlig dag alla ni som är lediga :)


Trevlig helg

Har haft en jättehärlig helg, var hos Ann-sofie, Christian och Melker i fredags, där bjöds det på tacos, mumsigt!! Ett och annat glas Asti slank också ner, fasen så gott det är med asti alltså.. Det värsta är att man tänker på sommaren, längatar så dant!!
På lördagen var vi hos fastrur en sväng!! Såg melodifestivalen och min favorit gick ju vidare, Jessica Andersson..Hon är ju bara för vacker!

Dags för tacos


Sen kom wiskeyn fram





Bastu





oscenbosk och jag


Nu bär det av till svärtinge

Ikväll blir det mys hos Ann-sofie! Ska bli himlans trevligt.. Att det äntligen blir av! Christian är snäll och kommer och hämtar oss här snart! Ska även basta lite, så skönt!
Snart blir det att hälla upp ett litet glas, härlig värre!

Fan vad jag blir galen på att jag inte kan lägga upp bilder som jag sparat på min dator som är från f-book...Usch så irriterande :(
Hade ju valt ut en jättefin bild på mig och Ann-sofie, haha så nu får ni allt visualisera en fin bild av oss :)
Tack och adjö


Wiihhuuuuuuuuu

Yyyyeeeeeeeeeeeees!! Ibland går allt vägen för lilla mig :D


Ojojoj vad har hänt?

Vakna innan klockan ringde idag typ vid 9 tiden.. Kroppen vänjer väl sig när man stigit upp kl.06 i sju dagar av åtta!
Iaf, vakna, pigg som en mört, körde igång damsugaren, moppade golve, diskade...
Skönt att ha det klart!
Nu ska jag göra iordning mig och åka iväg..
Oj vilken intressant inlägg... Moahhahahhaaa


ledig imorgon, wiiiee

Hästveckan är över, ledig imorgon, sköööönt, avslutade den med ett hårt träningspass förut så nu mår man bra :)
Imorgon blir det att utföra lite ärenden, titta på en lägenhetsvisning :) Tjohhoooo

Hoppas att man kan ha liiiite tur och att allt kan gå vägen för min del

Lite vår vore ju inte fel