Happy new year

Gott nytt år gott folk! Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen ska vi kila iväg till Mamma och Pappa och fira Nyår..!
Blir kul att Ann-Sofie tittar förbi också.. :)
Egentligen brukar jag inte ha några nyårslöften men jag kände att några kan man ju ändå ha:

¤ Röra mera på mig. Träna lite inför Beach 2009.
¤ Försöka att inte tänka så negativt.
¤ Laga mera nyttig mat.
¤ Ta hand om både mitt yttre och inre mera.
¤ Försöka tänka mera positivt. Usch jag kan ha många dagar som bara är för deppiga.

Fick ett majl av Ann-Sofi och jag måste bara citera:
"Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka."
Detta citat ska vara nykeln för mitt nya år :)


Så nu ska jag avrunda och göra mig iordning för att träffa dessa underbara!

Nyårsafton

Nu är jag nyss hemkommen från jobbet.. Ska sätta mig ner framför teven och vinna massor pengar hade jag täkt mig.. Har ju nämligen köpt bingolotter minsann :D
Imorgon är det nya året som ska firas.. Ska ju dock jobba 7-16 både imorgon och på nyårsdagen.. Men jag ska fira lite ändå så gott jag kan.. Ska till Mamma och Pappa, dit kommer också Fastrur, Tomas och lille Oscibosk och Österholmarna ska också vara där.. Sen har jag ju bjudit in min kära Ann-Sofie :) Det blir mysigt det.. Ett och annat glas Asti ska vi unna oss också.. Jag och Ann-Sofie får sympatisera ihop.. Vi jobbar jämt när det är något skoj.. Men vi får göra det bästa av situationen..! Vi ses imorgon :D







Klart att du inte ska sitta själv på nyår min lilla vän..!

partaj minsann

Nu är julen över.. Känns inte ens som det varit jul.. Men men det var ju trevligt.. Stressat som in idot i två dagar.. men nu ör det över med det... Idag har jag bara segat hela dagen.. Har inte bloggat på länge men ibland behövs det ett break.. Så är det ju.. Nu ska jag gå och locka håret och sminka mig lite innan jag åker ut och hämtar Mimmi i Åby.. Ikväll då blir det ju party allt.. Palace för hela slanten.. Känner mig lite avslagen just nu men det ska nog gå att ändra på..!


Här började det att såra ur sist....

Tell me how I’m supposed to breathe with no air?


Har bara ingen lust till att blogga just nu....



Finns det något som heter 20-årskris?!

tack


Tack alla nära och kära för all uppvaktning på min 20-årsadg!

Jag 20år

Idag har jag ju då blivit stor.. Haha.. Har haft en jätte bra dag måste jag säga.. Var så trött imorse när Magnus skulle fira mig så jag var som vanligt elak med mitt morgonhumör.. Stackarn.. Att han står ut med mig! Sen var jag på kusr från 8-11 sen kom jag till jobbet.. Satt på rast när Helena och Veronica kom insjungandes: Jag må hon leva..! Då kändes det verkligen att jag fyllde år på riktigt.. Fick ett stort paket som innehöll en fickplunta.. Haha det ska användas må jag säga!
Sen kom lilla solstrålen Ann-Sofie till jobbet för att jobba kväll och jag fick utterligare paket, blev så glad, Hade verkligen inte förvänatan mig någonting.. Rick en skiva som hette: "Lugna Rum".. Jag som så gärna ville ha en avslappningsskiva.. Perfekt pressent :) Blev ju rörd måste jag säga.. Tack åter igen!
Sen åkte jag hem för att invänta släkt och några vänner..
Hade ju sagt att jag ville ha paket på festen som jag ska ha i januari sen men jag fick så mycket fint...
Fick ett SNÖ armband, grejjer från SLUSH till håret och en liten söt julstjärna av Frida och Mimmi..
Sen fick jag en jätte fin lila klänning och ett par matchande örhängen av Adam och Alex.. Ska ha på mig den imorgon på Magnus jobbfest...!
Sen fick jag ett halsband av Linda och Christoffer..
Blommor av Mamma och Pappa
Blommor och pengar som ska gå till en resa av Farmor, Bengt, Faster, Tomas och Oscar..
Och sist men inte minst en Björn Axén volume master av Magnus..!Hade ju redan fått hårförlängningen av Magnus i pressent också!










Sen fick jag ju två par skor i pressent av tomten också ;)


Och Magnus var så snäll och högg en fin gran åt mig igår :) Världes bästa!

Bye bye gott folk.. It´s good to se who care!

eva longoria

What a beauty




 

Bildinferno

Hittade en massa gmla bilder på datorn som min syster lagt in.. Måste ju bara lägga ut ett par stycken:

Studenten



   

   



Sommarfest i Gata

   

   


Inflyttningsfest hos Linda

  

  


Öland sommaren -08

  

Mimmi 18år

  

  

Oj oj så mycket bilder det blev...! :)

bakning på hög nivå

Nu sitter jag här på min lediga dag hos Faster och har precis bakat klart allt tills på torsdag, tog fasen hela dan.. Kom hit vid 11 tiden.. Blev 99 lussebullar, muffins med daim, hackad blockchoklad och dumle.. Mumsfillibabba.. och lite snickerskakor också.. Full rulle hela dagen.. Nu håller fastrur på att laga mat till mig också, vilken lyx..


     
    
   
  

anna ska bli moster

Kära systeryster var här i Fredags, då fick jag se den lilla skapelsen för första gången på en ultraljudsbild..
Lille plutten är bara 7cm nu..!
Till sommaren är det du som har en liten knodd..


Någon barnkärare person får man fasen leta efter..!

lussebullar och sommarlängtan


Då var jobbhelgen över och jag måste säga att jag har varit så himla trött.. I Lördags sov jag jag från kl.14 när jag var hemma på mina timmar och igår sov jag på jobbet när jag hade rast.. Är verkligen trött alltså..

I morse snoozade jag 5 gånger och råka somna till när klockan ringt klart.. Som tur var vaknade jag till ca.25 min innan jag började.. Som tur är finns Ann-Sofie på jobbet att springa och beklaga sig till.. Vi fick ju tillochmed beröm idag från sköterkan som önskade att alla var som vi! Det var väldigt skönt att höra måste jag säga när man kännes sig stressad och trött.. Inte alltid man får höra så mycket uppskattning på jobbet direkt.. Så jag sög åt mig som en svanmp... Haha!!

                                                                   
Efter jobbet ringde Moosen när jag stod i omklädningsrummet.. Hämtade upp henne på körskolan och sen åkte vi hem hit och åt stekt falukorv med makaroner.. Usch borde diska nu men jag orkar fasen inte..
Sen var vi på Maxi en sväng och kollade runt lite och självklart ett litet besök på Mcd...
Imorgon ska jag julbaka lite lussebullar med Faster.. Ska bli mysigt.. Måste fan baka som en dåre tills på Torsdag.. Då fyller jag ju nämligen 20 år och släkten och vänner kommer på lite fika!.. Känner inte att jag har tid för det nu alltså. Orkar inte.. Men men man har väl inte så mycket val.. Kan ju inte direkt föda om mig på en senare dag.. Nog därför jag är så trött, att jag har fullt upp hela veckan och jag vet att jag inte kan bara va hemma en enda dag.. Ska slå en pling till AlleBalle också och se om vi skulle hitta på något, vi pratade om det i fredags så vi får se om vi kan ses en sväng, vore roligt...




Detta jäkla väder gör en ju så trött också... Blllllääääääää.. Jag behöver sommar!

Finns det något som är härligare än sommar?



hårförlängning

Före- och efterbilder på mitt hår. Gjorde nämnligen hårförlängning på Art of Hair för en vecka sen.!


Muppen

Var ju bara tvungen att lägga upp bilden på Maria, Muppen och Jag


Aaaaaaaaaaaaaa blir galen



Faan jävla bajs arsel rent ou sagt.. Nu kom Magnus precis upp med parkeringsböter på 450:- bara för att vi stod på en plats där det var en skylt som jag inte ens sett att den 5:e varje månad mella 9-12 får man inte stå där.. Inte nog med att man betalar 150 spänn varje månad och ingen av parkeringsatomatjävlarna tar våra kort och då måste vi växla till 15 tior varje månad..
Bllllläääääääääää vad arg jag blev nu!

Julfest på jobbet

Måste säga att: Guuud vilken lyckad kväll det var igår.. Så kul som jag hade igår har inte haft på länge.. Har inte skrattat så mycket sen jag vet inte när..! Vi var ju som sagt på Arbis på Julfest med jobbet. Där åt vi italiensk buffé och såg på show.. Showen var väl inte så jätte rolig direkt, har så svårt för musikalaktiga tillställningar men Ann-Sofie och jag roade oss ändå.. Alla satt helt tysta och tittade, jag och Ann-Sofie hade en liten egen slags show allt.. Haha..!
Sen bar det av till Harrys.. Var 112:an där och gud vad mycket folk det var.. Höll bokstavligt talat på att kissa på mig innan vi kom in..! Där dansade vi och roade oss.. Men vad mycket desperata killar det finns.. Vissa var ju inte riktigt kloka.. Höll på att bli lite lack där ett tag med det gick över.. Tur att jag hade Ann-Sofies stöd där..!

Idag har jag tagit skön sovmorgon och varit och lunchat på Hugos med Frida, Lina och Mimmi.. Var så kul att träffa alla igen, var ju inte igår direkt.. Satt och pratade om att vi ska ska styra upp en liten utgång närst lördag! Det vore trevligt allt..
Nu måste jag beställa inbjudningskort till 20-års festen.. Jag fyller ju för sjutton gubbar år snart ju.. Stressigt värre..!
Sen ska vi kila iväg till Adam och Alex för att äta lite och se på IDOL.. Det blir mysigt...

Over and out!


Lite bilder från kvällen:








Älskar dig


Jag saknar min Moos som bara den.. Var så länge sen ju..!
Finns inga ord som berkriver vår vänskap, den betyder allt!
Nästa helg tycker jag att vi ska styra upp någe skoj ;) Vad sägs om det?!







                                                                          Du och jag Mimmi, det tror jag det!
                                                              (Ralle och Balle that´s the shit)

av asti blir man glad och tokig

Idag har jag då ordnat med lokalen och skrivit kontrakt.. Hoppas bara att så många som möjligt kan komma nu..! Mycket planering framöver.. Man vill ju att allt ska bli så bra som möjligt.. Jag tänker faan igenom allt från mat till servetter.. haha.. Sån är jag.. Kommer ihåg inför studenten och balen.. oj oj oj säger jag bara.. Alla i min familj blev galna på mig..!
Men men jag ska försöka att inte överdriva så dant inför festen..!
Imogon är det firmafest allt :) Så kul det ska bli.. Fick två flaskor bubbel av Ann-Sofie som jag har lagt på kylning..! Hon ska nämnligen hit direkt efter jobbet imorrn så ska vi korka upp och göra oss iordning.. Det blir kul det.. Har ju träffats så lite på jobbet nu sista tiden så imorrn får vi bubbla ordentligt allt :)



Vill också passa på att säga grattis till förlovningen kära systeryster
Önskar er den allra bästa lyckan i världen!

Den ena glada nyheten efter den andra :)


helgen är över

Jahopp då var tredagars ledigheten slut :( Ska snart iväg och jobba.. Har haft en jätte bra helg.. I fredags var vi på IKEA och shoppade litegranna..! Sen åkte vi hem och bara tog det lugnt..!
I lördags var jag hos frisören kl. 8 på morgonen.. Ingen sovmorgon inte.. Sen var vi på julbord med svärföräldrarna och magnus brors familj..! Det var så mysigt allt.. Sen åkte vi hem hit till oss och drack lite innan vi for till Bomull.. Där åt vi igen.. Haha, proppmätt.. Där var det mycket roligt allt.. Glömde kamera tyvärr.. så trist :(
Magnus och jag åkte hem vid kl. 00.. Hade fasen varit där sen kl. 19 så det kändes som om klockan var mycket mer än så..! Dagen efter sov jag länge länge.. Det var så skönt allt :) Vi var även hos Pussen en sväng och kikade på hans huggtänder.. Haha.. Så söt är han!
Imorgon ska vi iväg och titta på lokalen till festen..Hoppas på att den är bra nu :)
Bye bye gott folk