Man kan visst bli lycklig av att shoppa, så det så!!!!!!!!!!!!!

Shopping makes me happy!


Åhhh nu har jag precis hämtat mina älskade stövlar... Så fina var dom.. Kom i en jättefin kartong och vilken kvalitet.. Verkligen skillnad på skor och skor..
Måste säga tt man kan visst bli lycklig av att shoppa.. Man blir ju så glad! Wiiiieee..
Har presic bränt en skiva till Magnus också så han blir lycklig..! Snart ska jag knalla iväg till jobbet i kylan.. Burr burr..
Dom hotar ju med snö också.. Usch jag är inte redo känner jag.. Men men det är väl fint och mysigt med snö och vinter! Mysigast är att man kan tända massa ljus och mysa!



citat

All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them!


Ellen degeneres show

Slog på teven tidigare idag och då var det Ellen Degeneres Show.. Pamela Andersson var där som gäst.. När jag tittade så tänkte jag.. Oj vad snygga, täckande kläder hon har på sig, hon kankse har förändrats.. Men oj vad fel jag hade.. Kolla in här..

Träning på G


Snart ska jag och syster åka till gymmet.. Ska bli så skönt.. Behöver verkligen träna.. man mår ju så mycket bättre.!
Sen ska jag oväg och jobba.. Längtar så förbaskat till helgen nu allstå.. Ska bli så sköönt.. Vila upp sig lite och gosa massor massor med min älskling!








evig kärlek

Godmorgon! Nu har jag precis ätit frukost.. Blev en ordentlig frukost med två ägg, nyponsoppa, clementin, smörgås och självklart mina två tabletter... Rosenrot och Vitaminerna :) Tittade på "Efter tio med Malou". Då var det någon som högläste ur en bok och mina öron spetsades när jag hörde detta läsas upp: 



"kan kärleken vara för evigt? jag menar inte den första himlastormande

förälskelsen utan pirret i magen när man har

svårt att tro att den där snygge och perfekte mannen verkligen

är min. Är det möjligt att man fortsätter att bry sig

om vad den andra tycker och tänker, att man hela tiden vill

smeka och röra vid varandra och fortsätta att söka varandras
sällskap på fester? (det var den rädslan som pappa väckte i

mig häromdagen när vi var på restaurang: "det var inte för

att få min hustru som bordsdam som jag gick ut för att äta

middag." han tyckte han var lustig, men jag skulle dö om

Zac någonsin skulle säga något liknande.)

barn! jag måste erkänna att jag känner till några gifta par

runtom i världen som fortfarande är kära i varandra, men

inget av dem har barn. jag vill ha barn och passion."

ur: Afrodites klinik för

motvilliga älskande

                                       Av: Marika Cobbold Hjörne



 
Jag hoppas verkligen på att kärleken jag har och känner nu kommer att vara för evigt. och jag måste erkänna att man blir lite rädd när allt är för bra. Det måste ju vara nåt fel tänkter man ju ibland.?! Men måste det verkligen vara så att man rädd och misstänksamm över att något ska vara fel, när det i själva verket är bra?..? Ibland är man ju lite väl nojjig tror jag. Men den känslan jag jag nu är bara att lita på och våga släppa loss... Våga älska. Det är livet!
   


mina favoriter



Nu har jag precis skjutsat hem Mimmi.. Hon har varit här idag.. Har ätit mat och sett på SATC the Movie..
Nu var det ju ett tag sen jag såg den på bio och den är ju bara för underbar den filmen alltså.. Blir så rörd av varje scen.. Helt kär i dom..
Mitt lilla härta

Snart kommer pullan hem.. Då ska jag värma på lite mat till honom och sen ta en lång härlig dusch har jag tänkt mig..
Saknat honom idag.. gör jag nästan jämt... Så skönt det är att man kan känna sig nästan nykär och sakna så dant när man har varit tillsammans i nästan 2,5 år.. Han är den absolut bästa som finns..!

 Älskar dig


SATC samlingen komplett

Min älskling hade köpt Sex and the City the movie till mig i Lördags.. Han är så rar
Har dock sett den på bio men jag måste ju ha min samling komplett...! Jeeeejjjii

  

Hon är ju så vacker



                  

silicon

Nae jag har inte gjort siliconbröst... Yeeaahh right..


Ingen skillnad alls va?

min helg


Har haft en mycket bra helg trots mycket jobb.. I lördags jobbade jag till kl. 16 och efter det fick jag ryck här hemma och
gjorde trerätters middag.. Det blev lax med god röra till förrätt, Slottstek med potatisgratäng och egengjord chokladmousse :) Det var mummsigt allt..!



I Söndags var det delad tur som gällde så jag och Ann-Sofie passade på att åka till hälsomässan på våra timmar.. Det var riktigt bra måste jag säga, Kanske lite liten men... Tror att jag och Ann-sofie var väldigt attraktiva där, Alla skulle prata med oss och lura oss både till det ena och andra.. Haha.. Det vi gick på var iallafall att vi ska gå på en undersökning hos Thea Tandhälsa.. En annan höjdpunkt var ju att jag kände på siliconinplantat.. Var ju inte alöls så hårda somman föreställt sig.. Så mjuka och fina så :)  Efter det åkte vi till donken.. Passande va?


Där satt vi och kollade i våra almenackor jag var helt säker på att jag skulle jobba kväll den dagen vi har firmafest och dag dagen efter det men det visade sig att jag hade kollat fel.. Båda vi jobbar till kl.16 den dagen och sen är vi lediga dan efter :) Snacka om att vi blev glada, Då blir det hem till mig efter jobbet och göra iordning oss och något gott att dricka kanske, sen tar vi en helkväll :)






Igår jobbade jag också till fyra, Som vanligt.. Buuhhuu.. efter det åkte jag direkt ut till Mimmi..
Det hade ju brunnit i tre hus i åby och mimmi känner hon som bor granne med dom.. Och en gammal barndomskompis till mig bodde i ett av husen som brann ner..
Mimmi hade varit där när det brann och hon hade sett alla somn var så ledsna så hon orkade bara inte sitta hemma längre så vi åkte in till stan, gick på resturang, åt gott och drack cider,..!
Verkligen ledsen för alla som fick sina hem nedbrända och jag tror inte ens man kan föreställa sig hur det känns att stå där utan någonting kvar..




Idag vaknade jag av ett sms av min syster.. Hon undrade om jag skulle med på vattengympa.. Och varför inte..!
Första gången jag var på vattengympa och det var ju roligt måste jag säga.. Höll på att garva ihjäl mig ibland.. Bara jag och Linda och pensionärer typ hoppade omkring där i basängen till ABBA musik.. Haha

Vi var även ner i relaxen och bubblade och bastade.. mycket skönt var det allt.. Ett litet smakprov av vad som väntar i helgen :)


Jag plaskar med fötterna i kallbadet.. Burrburr.. Där ville jag inte hoppa i,..

Fredag it is

Fredag idag och jag snart iväg och jobba... Bläää... Ska köpa med mig lite lunch till mig och Ann-Sofie, från Spicey Hot.. Så vi får lite fredagsmys iallafall :) Skönt att du är på jobbet!
Hade en jättemysig kväll och dag med Theo.. Han är fasen världens snällaste unge..! Bonnie var också här en sväng igår och åt lunch med mig och Theo.. Mysigt..! Sen kom Mimmsan efter det, blev donken och sen såg vi på Hulken och proppade i oss en massa godis :)
 Är han söt eller är han söt?
 









  Ha en riktigt mysig fredag

Skoberondet

Shopar Anna är igång igen.... Men vad ska man göra när man ser dessa skönheter?



Från: Friis & Company


the secret

Har precis börjat läsa några sidor i denna bok, måste säga att den verkar spännande. Den ska ha förändrat många människors liv. Undra ifall det fungerar. jag ska iallafall ge boken en chans..Måste säga att den verkar väldigt spännande!



"I boken lär man sig att tillämpa The Secret på alla sätt i livet, vare sig det handlar om hälsa, relationer, lycka, yrkeslivet eller pengar, och dessutom i samspelet med andra i världen. Budskapet handlar om att återupptäcka den dolda, outnyttjade kraften i sitt inre och den vetskapen för med sig glädje på alla områden i ens liv."

Mysdag planerad imorgon

Har inte haft så mycket tid för att blogga nu senaste dagarna.. Shoppade loss i helgen måste jag säga.. En nota på 5.600.. Haha.. Mycket saker fick jag allt.. Typ 12 stora påsar med massa roligt..!
Idag har jag jobbat till kl.16 sen var jag hos Bonnie en sväng och hon bjöd på god smörgås och kaffe.. Mums mums..
Imorgon jobbar jag också till klockan fyra, som vanligt, Bläää.. efter jobbet ska jag hämta Theo, ska myskväll här hemma.. Ska laga god mat till Magnus kommer hem har jag tänkt mig och mysa vi tre :)
På Torsdagen ska Mimmi komma hit och göra oss sällskap! Saknar min Moos..!
Var så länge sen jag hade honom nu så det ska bli så kul.. Man har ju inte allt för mycket tid tyvärr, Den här veckan jobbar jag liksom 6 dar.. :( Men men det får gå...
Nu ska jag duscha och sen ska jag mysa till det i soffan med lite glass :)

Jag och plutten när han var jätteliten

Slut för idag, tack för idag

Nu har vi precis slängt i sosta tvätten i tumlaren.. Nu ska vi äta gott och se på Idol..!
Världens mysigaste fredag...



Bye bye

Faster Anna var på besök

Igår var jag, Faster, Oscar, Linda och Christoffer hos Fredrik och Sara.. Kollade på deras nya lya.. Jättefint var det.. Och grabbarna grus var busiga och på lekhumör.. Så himla söta..! Så kul att träffa dom, har ju tyvärr inte blivit så mycket på sistone, Det får vi ta och ändra på.. Har saknat dom så mycket...


"En kulen natt, natt, natt,

min båt jag styrde.

På havets våg-a-di, våg-a-di, våg,

så skummet yrde.

Och vart jag såg-a-di, såg-a-di, såg,

på havets våg-a-di, våg-a-di, våg.

Långt ner i djup-pi-di-djup-pi-di,

en fisk jag såg

och det var DU"



Äntligen helg



Ledig helg så jävla sköööönt rent ut sagt.. Och imorgon bär det av till Ullared... Mohaaha.. Roligt roligt.. Ska sova där en natt och åka in till varberg och äta på kvällen.. Guuu va mysigt.. Nu måste jag packa ner allt jag ska ha med mig och sen ska jag äta tomat och mozzarella sallad :) Mmmm me like












Äntligen har min jacka kommit ... Wiieeee, Jiiippiiieee



Höst is in the air

Älskling och jag har haft mys efter jobbet.. En höstinspirerad picknick :)






 
Jag säger: Älskling kom till mig!

natti natti



















Goodnight everyone

Best ever

Mimmi, Jag och Oscar

Faan vad jag saknar min Moosen nu.. Har fått sån här känsla som jag brukar få när hon åker iväg...
Vill ha en Fast och Lös dag... Riktig Moos dag! Åhh vad jag saknar dig nu..
 I 15år har vi kännt varandra och jag kan aldrig få nog av din härliga personlighet och våran fina vänskap..
När man är med dig kan man garva ihjäl sig, gråta ut, prata ut, ha tråkigt ihop, utagera sin ilska, ja allt..
Du är verkligen som en familjemedlem för mig och jag är så glad att jag har dig.. Älskar dig min bästa


Här är Mimmi hos oss.. Mimmi är inneboende på våran soffa emellanåt, Det gillar jag:)

makeup

Usch och blä ska åka iväg till jobbet snart.. Jobbar till 20.30.. Skönt med sovmorgon iaf..!
Har bara slöat, gick upp vid kl.11.. Legat och läst tidningen i soffan och ätit frukost.. Skönt skönt..!
Känner inte att jag har så mycket att skriva om direkt.. Så punkt slut.. over and out
 


Bjuder på en före och efter smink bild:





mia och klara

Sitter och tittar på "Videokväll hos Luuk".. Hon ifrån "mia och klara" är där... Det är så typiskt min humor alltå..
Haha skönaste humorprogrammet... Bonnie har hela serien hemma och hon har lovat att vi ska ta en Mia och Klara kväll..!

Här är ett litet smakprov från Mia och Klara:

20års fest

Fasen om mindre än två månader fyller jag 20år och då måste man ju ställa till med fest! Så mycket att tänka på bara, mat, lokal och massa annat.. men jag hoppas det blir skiitskoj iaf..! Funderar på att ha maskerad?
Skulle kanske vara nåt.. Någon som har nåt bra förslag på tema eller andra idéer kring detta.. Skriv gärna och tipsa!!!!

Min fastrur

Var även förbi en snabbis hos Faster idag, Fick ett par jätte fina knästrumpor som köpt åt mig i Malmö, gråa och svarta var dom.. Älskar grått..!
Tack så mycket, du är för gó..!


Älskar er

Bra dag idag


Vad mysig min lediga dag har varit... Var med Bonnie och gick runt strömmen, sen tog vi en fika hos mig.. Mycket mysmys:) Så kul att vi börjat umgås!
Sen träffade jag Frida en sväng, kul att träffas, blir ju tyvärr inte så ofta men det var så trevligt så :), vi åkte till Maxi och jag hittade ett par skor på Wedins, Jippiieee.. Mycket fina allt.. Sen tog vi och åt lite på Donken.!
Så skönt att jag verkligen umgås med mina vänner och att jag känner mig piggare.. Hade det varit som vanligt hade jag förmodligen sovit halva dan och bara legat i soffan för jag har varit så orkeslös på länge men man blir verkligen piggare av att hitta på saker.. Skönt att få ordning på livet alltså..!

Bye bye Lingonpaj

Gammal bild på mig och Frid


Take a walk

Nu ska jag ta en sväng ner till stan och sola.. Sen ska jag ta en prom runt strömmen med Bonnie bu :) Mysmys


Norrköpings finest promenixställe

The day off

                                             Idag är jag ledig, då blir jag en glad liten fillur

Cubus


Var på stan härom dagen och my gooood vilka kläder dom har fått in på Cubus...
Brukar oftast inte hitta något där men nu ville jag ha typ ALLT... Köpte två svarta klänningar som jag måste visa bild på vid senare tillfälle...


Snygga modellen Mini Anden har dom skaffat också



Riktig hemmafru

Idag har jag varit riktigt duktig måste jag säga..Jobbade 7-16 idag...
Har precis gjort kalops och bakat "Mockarutor"..! Blev lite inspirerad av kalops när Ann-Sofie lagade det på jobbet idag.. Det är ju så gott.. När jag var liten så var jag så petig i maten och det var ett himmlens liv jämt när jag åt så lite... Det enda jag kunde trycka i mig som en bäng var kalops..! Glömmer aldrig när faster gjorde det på deras land en gång, Guuuud vad jag åt :)

Så nu ska jag vänta på att älsklingen ska komma hem så vi kan äta.. Hoppas maten blir lika god som den på jobbet :)

  
             


Go heidi

Många skulle nog göra vad som helst för denna kropp och detta fina ansikte


Måste bara säga att jag verkligen diggar Heidi Klum...

Har ju förändrats måste jag säga.. Men hon är ändå lika vacker..
Alla kändisar måste väl inse att naturen måste ha sin gång.. Även för dom..Trots att vissa inte verkar förstå det och vill hålla på med botox och plastikoperationer hit och dit för att se yngre ut... Så Go Heidi Go för att du är den du är!

Men jag måste säga att vilken skillnad på kropp...



Arg



Faan vad arg jag blir.. Antingen är det den här j*vla datorn eller så är det blogg.se som jag blir idiot på....
Satt och skrev förut vad som hänt i helgen och sen när jag skulle publicera det så blev det nåt fel och det sparades inte... Blääääää nu orkar jag fasen inte skriva om allt... Fy var irriterad jag blir....
Så tråkigt när man suttit och skrivit från hjärtat sen blir det bara pannkaka av allt..
Inget lust att sitta och skriva om allt och tänka, hmmm, -Vad skrev jag  ?
Så det skiter jag i, Så det så

Lip Injection

Vad tror ni om "Lip plumper"? Först när jag änvände det så trodde jag inte att det fungerade, märkte inte så stor skillnad dirket.. Men fasen vad ont det gör kan jag lova, sticker och bränner i läpparna efter man tagit på det..

Jag använder mig av denna produkt:



Så här blir resultatet. En bild på innan och efter..

Lite större blev dom väl allt? Haha

Lördag

Nu har jag precis kommit hem från jobbet.. Ska tillbaka sen kl. 16.. juck.!Rent ut sagt, haha..! Har jobbat med Ann-Sofie idag, alltid lika trevligt.. Tiden bara flyger iväg och det är skönt när man är på jobbet...
Igår var Adam och Alex här och vi åt mat och mös.. Så på idol också.. mycket klagande från vår sida på dessa idoler..Men vissa kan man ju bara undra vad dom gör där alltså.. Usch vad hemskt det är att man kan störa sig så mycket på vissa alltså... Dumma mig.. :/
Nu ska jag åka med Mamma en sväng till Linda och Christoffer och kolla på deras hus.. Äntligen säger jaga bara.. Har inte blivit av än och man har så mycket inplanerat hela tiden så det är ju sjukt..! Men nu ska jag få se deras bygge, Finally :)

Hej så länge                

love värmespolar

Min lediga dag idag... så skönt, Har städat lite och fixat till mig i håret.. Ska åka och handla med Magnus sen.. Adam och Alex skulle komma förbi en sväng ikväll.. Ska bli trevligt..har inte träffat dom på länge nu... Tänkte slänga ihop något gott att äta.. Får se vad vi hittar på..! Annars blir det jobb hela helgen, suck :/





                          Idag har jag använt mina underbara värmespolar.. Dom är skiiit bra :)



 
Så här blev det

   



Have a great Friday
 

Promenix



Jag och Mimmi var ute i Åby en sväng och gick.. Gick till Jursla en sväng, pratade om våra plaer i framtiden.. Så skönt att prata med dig.. Jag är sån som alltid måste ha någonting att ser fram emot, nån plan i livet, nåt nytt, en utmaning.! Annars deppar jag ihop har jag märkt... men jag hoppas att mina planer går i verk en vacker dag..!
Gick förbi hos Fredrik en sväng också, Linus var också där..Så trevligt så.. Sen tog ve en kebab sen var åby-resan över..! Mohaha
Ledig imorgon, skööönt måste jag säga..! Har absolut ingenting planerat.. Det kan ju vara skönt ibland.. Kalle pratade med mig och Magnus om en liten middag..!? Får välla se om det blir av.. Vore trevligt :)





Over and out     

Åby

Nu har jag precis slängt mig igenom duschen.. Ska ta på mig lite sen ska jag ut till kära Åby till min Moos..!











"Bye bye Miss American Pie"

Längtar till varmare länder

Åhh vad jag längtar till pullan och jag åker iväg igen.. I Mars då skicker vi fanimej... Så skönt att ha något att se fram emot.. Är det inte det bästa som finns att vara utomland? Bara äta och dricka gott.. Bara vá en hel vecka.. Det är livet det! Någon som har nåt bra tips om vart man kan åka?








retusch

Här är en som är jäkligt naturligt snygg men ändå ska dom fiffla till bilderna :/

 

framtiden

Har jobbat kväll idag.. Började kl. 12.45... Hade varit jätte duktig och satt klockan på nio.. Men när vaknade jag då? klockan 12.. Haha.. Snoozat i 3 timmar.. Jag måste ju ha min djupsömn på mogonen alltså.. Jag sommar om på 1 sekund tror jag..Har värsta humöret man kan tänka sig på morgonen.. Då är jag inte så pratglad om jag säger så.. Då vill jag mest bara vara ifred någon timma eller så tills jag piggnar till.. Undrar hur det är att vakna och känna sig utvilad och pigg? Aldrig varit med om det hittils.. Men på kvällen då är jag piggelin minsann... Hoppas jag kommer att kunna sova inatt nu bara..


Ibland skulle jag bara vilja flytta livet 5år fram så man slapp göra alla beslut inför framtiden..
Bara hitta vägen till det man vill göra i livet..





Jag brukar läsa Linda Rosings blogg ibland och vissa bilder blir man ju lätt chokad av alltså.. Vad har hon gjort med sitt utseende och är det ens någon som tycker att det är snyggt?


Före:


Efter:




Sen när vann det konstgjorda över det naturligt vackra?



















Visst det är skit kul med smink och göra iordning sig och jag känner mig iallafall piggare och fräschare och man gör iordning håret och sminkar sig, men det går väl till en viss gräns.. Läppförstoring och botox, Det förstör ju bara ansiktet.. Ser ju fasen oigenkännliga ut.. Man måste väl ändå ha kvar sin naturliga form och skönhet i ansiktet..?!  
 Alla har ju sin naturligt vackra skönhet, Varför försöra det?

då var denna dag slut

Nu har jag precis kommit hem från Bonnie, var där en sväng och tog en kaffe.. Har varit dö skönt att vara ledig idag.. Har bara segat hela dan.. Så skönt så.. Fast man blir fasen tröttare och att inte göra nåt.. men men det behövs väl ibland.. Just nu tittar jag på " two and a halv men". riktig rolig serie..
Ska titta färdigt på det sen ska jag krypa ner hos min älskling som ligger och sover så skönt... Myspys



..Älsklingen och Jag badar i sjön där jag bodde förut..

alla flyr fältet


Pratade med Lina i telefon nyss, Då sa hon att hon ska åka till USA i december.. I ett helt år..
Fick en chock tror jag... Hmmm :/

Den ulimata drömkroppen

Enligt kändisar i USA skulle deras drömkropp se ut så här:




Snacka om sjukt.. Är det någon som ens tycker att denna kropp är snygg?
Inte lite onaturligt va!?




Nu när Britney slagit igenom igen.. slog det mig att hon ser fan lika dan ut som hon gjorde för 5 år sen..

År 2008

 

År 2002

                                             

Christina däremot har ju verkligen mognat


Då:
 

Nu:
 

förhållanden

Såg oprah förut och jag måste bara säga att folk har ju blivit helt puckade i huvudet... Det var ett par som var tillsammans och var jättelyckliga.. ett halt vanligt par.. Men sen kom det fram att hon har sex med en annan och det tyckte båda var helt okej..
Han som hon brukar ha sex med var ofta hemma hon dom och åt, spelade spel och umgicks.. Den enda skillnaden på en vanlig vän sa han, var att hans fru följde med in i gästrummet och att dom sov hela natten där..Alltså vilka sjuka föhållanden..
Varför vara tillsammans med nån om man ändå söker och vill ha något annat? Men hon sa att hon älskade båda på ett sätt...Man kan väl fan bestämma sig, man kan inte alltid ha kakan och äta upp den.. Han som hon brukade ha sex med hade också ett stadigt förhållande men en annan person..Herreguud vad sjukt..
 Men alltså inte fgör att vara gammeldags eller så, men hur ska världen se ut egentligen? Pratade om det i helgen och man undrar ju om det är något barn om ca.20 år som lever i en kärnfamilj... Alla kommer säkert ligga med alla, ingen kommer veta vad en familj är... Det finns faktiskt föhållanden som funkar och man är så jävla lycklig att man inte vet vart man ska ta vägen ibland..Även om vissa inte tror det.. Och folk som inte är lyckliga i ett förhållande, varför stanna kvar hos varandra? Förmodligen för att folk är så jävla fega... Det enda ett sånt förhållande kommer att sluta med är svek, brusta hjärtan, tårar och depression... Så varför inte bara vara ärlig mot sig själv?!


Att två personer vekligen älskar varandra, ska det anses som konstigt?



"I'm looking for love. Real love. Ridiculous, inconvenient, consuming, can't-live-without-each-other love. And I don't think that love is here in this expensive suite in this lovely hotel in Paris" - Carrie

Alla som sett sista avsnittet av SATC känner igen denna replik. och hur bra ett förhållande än kan vara på pappret så kan man aldrig bortse vad man känner i sitt hjärta. Att vara i kärlekens stad Paris kan aldrig göra en lycklig om inte kärleken mellan två personer inte finns där..












Real love

godnatt

 








Nu ska trötta jag gå och sussa... Natti Natti


garderober to die for

Jag bara älskar ju sex and the city.. Har hela boxen hemma.. Såg "SATC the Movie" på bio, tjöt typ 5ggr.. Typiskt mig..

Man bara älskar deras kläder, kommentarer och vänskap... Jag tror att alla som sett serien kan på något sätt alltid känna igen sig hos någon av karaktärerna.. Kanske inte hela tiden men i vissa situationer...

I Love it






En av mina favorit kommentarer: 
 "I like my money where I can see it ~ Hangin' in my closet!" ~ Carrie Bradshaw

Här är några som verkligen har följt detta råd

Mariah Carey


Nicky Hilton


Paula Abdul


Eva Longoria




Min helg

Nu har vi precis varit iväg och firat svärmor... Sov fasen till kl. 14.30 idag... Så himla trött...

Hade jätte trevligt igår... Massa folk var det på palace, har aldrig sett så mycket folk där tror jag, det var riktigt kul.. och en ganska lagom fylla ändå tror jag allt... Om man jämför med förra gången jag var ute iallafall... Haha
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag krypa ner i en mysdress och vara va.. Guud vad skööönt
Här kommer lite bilder från helgen..












Faan rhododendronblad går också bra!





Du är bäst

palace tonight!

Nu har jag precis gjort iordning mig och väntar på att Mimmi ska komma..
Sen ska vi åka ner till Bonnie och ta några glas..! Sen blir det palace ikväll.. Hoppas det blir en toppenkväll..
Hade en jättemysig kväll hos Mormor och Morfar igår.. Blev lite vin och lyssnade på musik.. Haha Mamma och jag satte på mina skivor och Morfar blev galen.. Allt från AC/DC till Gyllenetider...Mycket skoj allt...!


Nu kom moosen så nu ska jag kila.. Tuuddellluuuu

Jag fyndar

Jag åkte och solade sen och det var så sköönt.. Var jätte länge sen jag solade.. Efter det tog jag en liten sväng på stan och sprang på ett par jätte snygga vardagsstövlar.. Blev så lycklig.. Är så svårt med stövlar för mig för jag har str. 38-39 i skor och då blir de så stor vid runt vaderna och jag har på smala vader.. och dom skornba jag hittade kan man reglera storleken på ibak :) Toppenbra för mig




Visst var dom fina?
(Ett plus var att dom hade kostat 599:- men nu endast 299:- Det tycker vi om)



När jag ändå håller på måste jag visa ännu ett fynd som jag gjorde på Gina:
   99:- :0)


Jag passade även på att beställa den här jackan som jag velat beställa i flera månader. Men jag passade på nu för jag fick 20% på priset..!! Jippiiieee

  
Ordinarie pris 599:- Mitt pris: 479:-



Nu jobbar jag bara dag imorgon med sen är jag ledig i tre dar... Guuud vad sköönt det ska bli.. Åker till Mammas och Pappas land imorgon... Ska bli så skönt faktiskt.. Lördag blir det nog Palace med Mimmi och Bonnie.. Det blir skoj det..!

Lockigt hår är hett

Nu har jag precis piggnat till lite och tänkte göra mig själv lite frukost, sen blir det jobb som vanligt...
Funderar på att åka och sola, ser så trist och blek ut :(




Skulle vilja göra lockar tills Lördag, men får se om jag hinner... Hittade lite bra tips på hur man får det glamorösa hollywood-svallet...!





Så fixar du egna Hollywood-lockar:

1.Tvätta håret

Tvätta håret med volymschampo och volymbalsam. Handdukstorka håret torrt och lägg i ett skyddande serum. Spraya eventuellt hårpasséerna med läggningsspray.


2.Plattånga

Vill du få extra glansiga lockar så plattångar du passéerna som du ska rulla upp på papiljotterna. Detta sliter mycket på håret så gör det bara vid speciella tillfällen.


3.Rulla upp

Ta en tio centimeter bred lock och rulla upp den på stora spolar (har du dessutom värmespolar är det bästa sättet att få snygga lockar). Börja med håret på hjässan och avsluta med sidohåret.


4.Låt håret torka

Knyt en sjalett runt håret och låt håret torka, föna eventuellt håret torrt. För att vara säker på att håret är ordentligt torrt innan spolarna tas ut, känner du efter i underhåret att locken är helt torr.


5.Spreja

Dra försiktigt spolarna ur håret. Sätt fast alla lockarna med clips. När du har tagit ur alla spolarna sprejar du håret med fixeringssprej. Efter det formar du håret med händerna, eller bara släpper lös hårlockarna.



Lediga lockar är också väldigt hett... Jag har ett par bra supertips som fungerar jätte bra....


Metod 1:
När du tvättat håret, sätt då upp det i en jätte hög tofs och gå och lägg dig.. När du tar ut tofsen på morgonen har du världens volym, (fungerer nug bäst på halvlångt hår)

Metod 2:
En annan variant är att du gör två inbakade flätor när håret är blött.. Blir jätte snyggt..

Metod 3:
Att använda plattången härliga lockar är också ett jätte bra sätt att få snygga lockar, dock måste man ha en plattång som är rundad på ovansidorna... Är väldigt svårt att göra själv men min frisör brukar göra på mig och lockarna håller sig snygga länge... Det man gör är att man tar en slinga ca 10cm från hårbotten.. klämmer till med plattången, vrider ett halv varv och drar... Kan göra lite ont och sliter väldigt mycket på håret, med vid speciella tillfällen kan man ju få unna sig detta :)


                                           Metod 1                                                             Metod 2                                                           
    
Metod 3
 

Good Luck


villa fridhem

Nu har jag kommit hem från jobbet och Magnus hade gjort varm smörgåstårta när jag kom hem.. Så himla gott.. Nu är jag väldig äckelmätt bara! Haha...

Guud vad jag längtar efter mina SJP skor... Fasen beställde för säkert 4 veckor sen ju.. Men det tar väl tydligen sån tid när man beställer från USA.. Hoppas dom kommer snart.. Nu har jag väntat länge nog tycker jag allt...



Måste ju säga att de äkta är ju hundra gånger snyggare, men vad gör man när man inte har råd.. Då får man göra det bästa av situationen..."Rätta mun efter matsäcken" helt enkelt..!







Måste säga att jag har kännt mig på pigg idag och det är så sköönt, hoppas det kommer att fortsätta..
Fortsätt gärna att följa min kamp mot tröttheten, Haha







Finns det något bättre än att gosa med pussen?!




Hit ska vi och vila upp oss den 1 november:




Vi ska även ta denna SPA-behandling

Duobehandlingar:
Oriental aroma soul

Kurbad. Kroppsinpackning. Hårbottenmassage samt spamassage 90 min





När vi ska dit är det även Gormethelg med bland annat 5 rätters middag :)



Hoppas det är lika underbart som det ser ut!
 
Någon som varit där?




 











Behöver en plats där jag bara kan få vá



 


 

Delar med mig av en riktigt myslåt så här på kvällen.. Sen ska jag krypa ner i sängen..

 
       

Natti Natti

frullebulle



Nu har jag precis ätit en riktig brakfrukost med ägg, smörgås, juice med antioxidanter och the :) Duktig är jag idag allt.. Måste äta massa frukost så man orkar hela dagen..! Igår var jag med Bonnie en sväng, var hemma hos henne och en kaffe och gick på stan en sväng.. Mycket mysigt var det allt..! På lördag pratade vi lite om utång... Så vi får välla se hur de blir, men det vore kul iaf..! Någon mer som ska ut kanske?
På fredag ska jag och Magnus till Mamma och Pappas sommarstuga... Han ska hjälpa dom att sipa golvet, sen ska vi sova hos mormor och morfar, ska bli mysigt... Skönt att bara komma iväg ibland..! och bara vara 
Nu ska jag snart åka iväg till jobbet, känner inte alls för det idag.. Men men.. Det är bara att kämpa på.. Så är det...