Gick till bishop igår

Igår hade jag och Magnus en riktigt mysig fredag.. Älskar att vara hemma på fredagar.. Det värsta som finns när man jobbar fredagkvällar, det är inget roligt..
Vi åt och drack lite vin och sen vid.22 gick vi ner till Bishop.. Där fick vi plats i dom sköna sofforna och där.. JAg beställde självklart in en Cosmopolitan, det var guld värt det.. Riktigt mysigt!

Innan vi gick

Lite partaj

Nu kom Magnus precis hem och jag ska väl ta och skjutsa han till Sörpa sen.. Usch vad tråkigt.. Ikväll ska jag till Jonas som fyller år idag.. Ska bli kul.. Ska till Bonnie innan också.. Har inte träffat henne på länge nu..!
Nu hoppas jag att jag ska bli på lite partyhumör för just nu känner jag mig jäkligt seeg.. men det ska de nog bli ordning på!

Hot hot

Nu har jag precis kommir hem efetre lite solande i parken.. Ashett var det allt.. Luften står ju helt stilla i lejongropen ju.. Phhuueee
Nya bikinin som jag inhandlat... Lite nästan självlysande rosa.. Snyggt när man blir brun.. Tyckte även om dom snygga detaljerna..!


Wiiihhuuu ligga i parken, det är så skööööööönt

Jag och Magnus var på en liten grej imorse, säger inte vad förens om det väl blir så..! Men men nu har han åkt iväg för att kidnappa Pata, han fyllde ju 30år i veckan och nu ska de och köra gokart och sen på kvällen skulle det vara grille och partaj!!
Nu ska jag och Mimmi åka till Parken och inviga våra nya bikinisar :)



Nu är det Fredaaaaagsmys, om det så är det sista jag gör..!

Då var det fredag och ledig helg.. Det tycker vi om.. Skönt skönt.. Håller på att tvättar och så har jag gjort pajer.. Mumsfillibabba :) Nästa helg jag jobbar har jag tagit semester... Så jäkla sköööönt..! Då blir jag ledig i 5 dar.. det är skönt :) Rickard kommer ju hem från Norge den helgen med så jag hoppas att kunna träffa honom litegrann, Har ju inte träffats sen i Januari Så det skulle vara kul att träffa dig Brothie :)
Nae nu sk ajg ta ut pajerna, öppna en flaska vin och bara mysa me den underbaraste!


Hmmmm

Ohhh would´nt it be nice


Mimmi i radion

Just nu sitter jag och lyssnar på Mimmis ljuva toner på 89,0... Åhh hon sjunger så bra..! Det är en riktig talang hon har..
Snart ska jag bege mig av till solariet hade jag tänkt mig, sen blir det jobb till kl. 21..!
Ser sen fram emot en ledig helg.. Skönt skönt.. Det ska ju bli asfint väder också.. Då ska jag sola ännu mera..! :)

Byebye

Svensk sommar gör sig påmind

Bajs också, jag som hade sett fram emot att sitta på en uteservering och avnjuta en kall.. Fan svensk sommar alltså...

Men lika glá för de e ja men gladast är nog räven



Fasen vad orange jag är i skallen, men jag trivs rätt bra med det faktiskt

Två älsklingar

   Inhandlade dessa igår


Svart klassisk klänning H&M 249:-
Aprokos klänning från Gina med snygg detalj i ryggen 149:-

 

Mimmi dissa mig totalt i folkparken....

Orka hitta på

Jahopp då var arbetsdagen slut och jag ska hoppa in i duschen och börja med maten.. Pratade med Mamma förut som förslog att jag skulle följa med henne och pappa ner till stan en sväng och sen ta en bit mat på nåt ställe.. och det tackar man ju inte nej till :) Är ju ledig imorgon så jag tror nog att det slinker ner en cider i värmen allt :D Det är ju rena rama sommarvärmen ute idag, så jäkla skönt, man får passa på att njuta av varje sekund..!
Ska kika lite på en pressent på stan också till en viss krabat som tar studenten ;)

Bajs bajs, over and out


I think I have become an "vardagsalkis" Mohahha

Långhelgen, som dom dom så väl kallar den

Åhh vad jag har sovit gott inatt.. Men kanske lite för länge känns det som nu.. Blir ju bara segare av att sova..!
Långhelgen, som alla som är lediga kallar den har varit fartfylld..!
I Torsdags jobbade jag 7-12.. sen bar det iväg till Mamma och Pappas land.. Magnus skulle snickra ihop en veranda och den vart väldigt fin måste jag säga, han är så duktig..! Blev väldigt imponerad faktiskt..! Efter snickeriet grillade vi och sen vart det sängläge... Sen var det bara att börja snickra igen, kom inte hem förrens vid åtta på kvällen... Det är så skönt att vara ute på landet, slippa allt och inte bry sig om hur man ser ut eller nånting...! Me like :)

Sen var det Lördag- jobbade 7-12 sen var det dop vid kl14... Lille Colin skulle döpas och det var så fint.. Hans gudmor hade skivit en jättefin dikt och hade jag inte kämpat emot som en bäng så hade jag börjat tjuta..! Allt var lyckat..
Sen åkte vi hem och tog på oss lite andra kläder och begav oss till Sörpa igen.. Vi satt hos kula och drack litegranna... Sen skulle vi gå till Åcafet.. Usch, men som tur var var det fullt och vi gick hem till pata istället.. Gud han hade så fin lägenhet.. Very nice..!
Kom sen hem vid 2 och då var det bara att sussa på för det var ju upp och jobba kl. 12..!
Idag ska Moosen och jag gå till folkparken och dega.. Måste få lite färg på mg känner jag.. Usch hatar att vara så här blekfis...

Bye bye, over and out!

Veranda bygge
   
Maten.. Mmmm


         Dopet:
                   

Auutsschh vad har jag gjort?!

Åhh jag känner mig fasen som en pensionär nu alltså... Usch, jag är trött, har ont i huvudet, Ont i ryggen, axlar, nacke, bakom örat, smalbenet, halsen och icke att förglömma stortån.. Haha, vad är det för fel på mig?! Blläää ont i stort sätt överallt..!

Bajs



Aja nog om sånt nu, Imorgon ska jag träffa Alex och Colin.. Vi ska leta efter loppisfynd, Haha! Det blir nog trevligt..! Adam, Alex och lille Colin var ju här hos oss i Söndags på en fika och det var aldelles för länge sen vi såg dom så det var kul att träffs, det var på tiden allt :) Colin hade blivit så stor.. Nu behöver det inte dröja flera månader igen innan vi kan klämma in en liten fika!

Annars såg söndagen ut så här.. "Halvbakis i Parken"



Haha, kolla in mina ben ser väldigt långa och stooora ut!


På väg för att köpa glass


Vad lite glass kan göra

More than friends

Helt obeskrivligt glad och tacksam över att ha dig


Lördag

Var ute på landet med Mimmi.... Åt och drack gott och njöt av tillvaron i solen och att bara vara på landet.. Så skönt att komma ifrån "stadslivet" ibland!

Mimmi och jag var redo för att ge oss av
 

Vi passade på att ta en liten cider utanför mig innan
 

Vi hälsade på Oskiie och såg hur dom hade det i sin husvagn
 

Nu blir det bildinferno

     

   

   

   

  

Godmorgon

Ja nu har jag och Magnus precis ätit frukost tillsammans, händer ju inte allt för ofta måste jag ju säga så det var myigt.. Idag ska han köra rally på himpan, så han har precis stuckit iväg här..! Mimmi är på väg hit.. hon ska med mig och glo lite när Magnus kör och sen ska hon med mig till Mammas och Pappas land.. Det är ju det årliga träffen med släken nu när det är Shlagerfestival..!
Nää nu måste jag göra nåt åt mitt hår och så måste jag ner i källarn och stuva om lite så jag får plats med alla vintergrejer..!

Målade naglarna imorse..
snyggt tycker jag när man bara målar tipparna :)


Fått mycket gjort idag

Idag har jag verkligen var duktig.. Jag har styrt här i lägenheten som bara det, plockat, diskat, städat, tvättat, bakat och lagat mat.. Phhuuee.. Det var rätt mycket saker det.. Haha..
Nyss var jag nere i källarn och hämtade upp sommarskorna.. Åhh så ruligt.. Men herregud jag vill ha mer plats för jackor och allt... Hittade en vit vårjacka som jag hade helt glömt bort.. Det är så kul när det blir så, ska nog ha den imorgon tror jag!

Tro det eller ej men i detta lilla utrymmer fanns det 19 par skor.. Men det är trångt för dom stackarna

Här inne hade jag 21 par inknölade


Nyinköpt

Söta sommarskor från Lindex 179:-


Den romantiska stilen i köket

Innan vårat lilla påhitt var vi ju faktiskt på stan också.. Har ju inrett mitt kök i lite romantisk stil nu och jag ville ha ett par gamla stolar till köket.. Så vi gick till myrorna.. Och kolla in vilken fynd jag blev så lycklig :) Wiiieee


Kolla in fyndet.. 55:- styck

Jag är så nöjd så, men jag är inte klar än, har lite till jag ska pyssla med :)
Kuddarna i rosmotiv är från Rusta och kostade 49:- styck, haha nästan mer än stolarna.!





Hittade även dessa söta koppar med rosmotiv.. 10:- Styck


Gårdagen

Ja det var ju en mycket trevlig kväll igår minsann..! Mimmi får mig alltid på sånt härligt bushumör..!



Mimmi och sin dynamit, Haha!


Humöret var på topp


Ajabaja




På "Babel house" eller vad det heter

Tordag 14/5

Ja, jag låter väl videosarna eller hur fan det stavas tala lite för sig själv... Skulle ju blivit en liten filmkväll eller nåt liknande med ibland är det ju så att livet tar lite olika oförutsedda vändningar!

För mer information kolla in: http://www.metrobloggen.se/mrauker





Lite motion gör nog susen

Inatt har jag iallafall sovit gott, kände mig hur ser som helst när jag pallra mig up vid kl.11...!
Nu har jag tittat lite på teven.. Nu ska jag gå och göra mig lite frukost, ägg som vanligt står på menyn.. Det är nyttigt och bra!
Ikväll är det jobb som gäller..! Skönt med kvällar så man får lite sovmorgon ibland..
Nahepp, nu ska jag slänga i mig frukosten sen ska jag pumpa Mp3:n med en massa bra låtar och gå ut och springa av mig lite..! Har ont i ryggen och måste röra lite på mig, det blir skönt :)


Bikini på väg

Bikini beställd

 
Lovely, Hoppas bara på att den sitter bra!

Yoga

På tal om att jag har så svårt att sova, så har jag bestämt mig för att jag vill börja med Yoga... Så typiskt bara att alla nybörjarkurser redan börjat.. Ska se till att börja till hösten.. Tror det kan vara det jag behöver, tid till reflektion, självkänsla, sammband mellan kropp och själ.. Det är ju något som jag tycker är väldigt intressant och jag ska nog ge det en chans...

Nån som har nåt bra tips på vart man kan gå här i Norrköping?!
Någon som kan varmt rekomendera yoga?!
 


"Hitta mig själv, ha tid för mig själv,inre lugn, kunna slappna av"



"Yoga är ett effektivt verktyg för att skapa balans mellan kropp och själ, mellan kropp och sinne.
Yoga är ett system där man genom fysiska ställningar, andningsövningar, avslappning samt koncentrations- och meditationstekniker skapar balans mellan kropp och själ. Så vitt vi vet kommer yoga ursprungligen från Indien och är minst 5000 år gammal. Ordet yoga är sanskrit och betyder förening/balans. En vanlig missuppfattning är att yoga bara är fysiska ställningar men yoga är en hel vetenskap. Yoga syftar till att skapa balans mellan kropp och själ. Yoga är en teknik för fysiskt, mentalt och andligt växande.

Vi utsätts för mycket information och stress i dagens samhälle vilket gör att många söker sig till yogan för att hitta ett inre lugn. Yogan är ett fantastiskt verktyg som hjälper oss att lättare möta vardagens händelser genom ett lugnare och mer balanserat sinne. I dag kommer människor till yoga av flera olika anledningar: för att lära sig hantera stress, på grund av ryggont, för att få mental och fysisk träning, men också som ett sökande efter något mer än den materiella verkligheten.
Yoga är i första hand en teknik för självkännedom och andlig utveckling, men i dagens samhälle har den även blivit en teknik för att upprätthålla fysisk och psykisk hälsa. "


The day så att säga

Usch inatt har jag sovit som en påse skit.. Låg vaken så länge, tillslut började fåglarna att kvittra och då var det nära på ett riktigt sammanbrott, jag skulle ju självklart börja 06.45 imorse också.. Ggggrrrrr så arg och förtvivlad... Helt otroligt, jämt när jag haft en dålig natt så tamefasen ska jag börja tidigt! Så är det alltid..Jag som tänker för mycket som vanligt..!

Visst är det vackert att vakna till härligt fågelkvitter men inte lika härligt att försöka somna till kan jag lova



Efter jobbet åkte jag och Magnus till jysk.. Köpte ett tält där för 7 pers, haha... Folk kommer ju garva ihäl sig när vi två kommer och slår upp värsta tältet.. Men det blir nice! Värsta bra.. Thihi..!

Så här ser det ut





Haha, jag och Magnus var och handla en sväng här nere i våran lilla affär och på vägen hem gick vi igen en liten lekpark i röda stan... Där fanns det en sån här snurra som man kan sitta på och ta fast på..
Haha, jag fick ryck och satte mig, Magnus snurrade och tog i som en bäng, faan vad kul det var, jag höll på att garva ihjäl mig.. Sen precis när han stannade snurran så skulle jag spring rakt fram, snacka om snurrigt i huvudet det var då.. Haha, värsta Wipeout tävlingen ju!!

Mupp 1:



Mupp 2:


Mys med lite spakänsla

Nu väntar jag på att Magnus ska komma hem, Har tänt massa ljus.. Vi ska ha lite spa allt, lägga ansiktsmask, massera och ha myspys :)


            



















Varit på IKEA

Nu har jag precis pratat med Bonnie i exakt 1tim och 2sekunder, haha.. Mycket att parata om ibland..
Hon gör mig så glad lilla pullan :)

Idag blev det en sväng på ikea med mammsen och Linda.. Mycket trevligt allt, älskar att åka dit..
Linda gick och stuffade omkring med stora magen, nu längar jag och dör snart av nyfikenhet på vad det är för en liten krabat i magen.. 
Hittade mycket fina saker.. Lite nya saker till hemmet blev det ju förståss och så blev det ju en liten sväng i klädaffärerna där jag hittade en sjal i jättefin aprikos färg och en skjorta till Magnus, då blir han glad..

Cubus 99:-


Imorgon är det jobb och kurs efter det som gäller

Väntar smått

Jag vill passa på att säga grattis till Ann-sofie och Christian som nu äntligen har gått ut med att dom väntar barn!
Måste vara det bästa som kan hända en i livet och jag önskar all lycka, är så glad för eran skull.. 




Pssssst.. Läs mer om den glada nyheten på: http://annsofie83.blogg.se/

Roliga inredning för att piffa upp i badrummet

Detta skulle jag vilja ha för att piffa upp badrummet lite.. Önskar dock att det var lite större då men det kan jag faktist inte göra så mycket åt för tillfället..!

Som en fondtapet på dörren


Färgskiftande duschmunstycke 
  

Spa lights

Dessa är ifrån http://www.roligaprylar.se

Lite shopping

Detta är på väg hem till mig..!


Denna i turkos.. Kan ha den på massa olika vis..! Bra va?!
   

Och dessa bedårande skor :)

Oskiebosk

Nu är jag hos Faster och hälsar på lille Oscar.. Han är så söt och har blivit så stor..
Nu var det länge sen han var så här liten

(Pappa och Oscar)
Här är Oscar när han fyllde 1år

....

En liten outfit



Linne cubus, kan även användas klänning 99:-

                                             
Nya favvoplagget, ett måste till sommarn, Jeansleggings Cubus 179:-

Ny hårfärg

Har för övrigt färgat håret.. Blev ju inte som jag tänkt mig.. Kan ju ändå inte färga på ett tag nu för jag tänkte att håret går väl av nu efter tredje gången jag färgade.. Vet inte vad det är för färg men det är fasen bättre än vad det såg ut igår kan jag säga..!




It took my breath away

Jahopp, då var det fredag och jag ska iväg och jobba kväll.. Men det är lite positivt eftersom det är mysfredag med Ann-sofie.. Det gör det hela genast mycket bättre!

Igår var jag och Magnus iväg och åkte i bilen och då var vi i krokarna där jag bodde förut, så vi åkte upp och jag har inte varit där sen vi flyttade för 2år sen.. Och det skulle jag aldrig ha gjort kan jag säga, Vi åkte uppåt och när jag såg mitt gamla hus så såg jag även våra katten Felix och Zimba sitta där på trappan, Och det var som om all luft gick ur mig, tårarna bara sprutade.. Jag kunde inte titta mer.. Det var så hemskt, saknar allt något så otroligt...

Det stället är ju mitt, där har jag sprungit omkring och lekt sen jag 5år och det kändes kostigt att förstå att några andra bor där nu och med mina katter.. Det blev så sant på något sätt när man verkligen såg allt igen.. 
Vill ha tillbaks huset och allt, kommer aldrig i hela mitt liv kunna hitta något så bra ställe som Granstorp.. Det är oslagbart och jag skulle ge vad som helst för att köpa huset..
Åhh kissarna, fy vad jag saknar dom.. Finner inga ord..



Mimmi säder radio

Mimmi sänder radio idag kl.11-12 på radiokanalen 89,0... Ett måste att lyssna, hon ska till och med sjunga idag :D Jipppiieee


Ska jag gå och möta upp Mimmi

Nu ska jag dra mig..

Snodde ihop en liten snabb hårupsättning


Jeans och T-Shirt är ju jäkligt hett, men T-shirt det är nåt som jag sällan använder.. Men jag har köpt på mig några snygga med tryck.. Så nu får jag allt börja avända T-shirts lite mera, så det så!


Buuuhhuuu

Hoppas alla får en härlig regnig dag då


I´m to bad

Usch och fy jag har varit sämt på att blogga sista tiden.. Har bara nte haft tid.. I helgen grillade vi lite hos mig.. Efter det satt vi här och drack lite, sen blev det lite utgång.. Dagarna efter var jag helt död aöötså.. Har nog aldrig varit så trött.. Helt död.. Men men nu har jag fått lite krafter tillbaka.. Har shoppat en hel del somn jag måste lägga upp lite bilder på vartefter..
Idag har jag varit hos Thea Tandhälsa nu på morgonen för en undersökning.. Jätte-bra där, fräscha lokaler, jätte trevlig personal.. Hon jag hade var jätte bra, hon var så försiktig och noggrann.! Mycket prisvärt..! Mycket nöjd :)
Usch man kan ju undra vad som hänt med vädret.. så tråkigt när det regnar, buuuhhuu.. :(
Idag ska jag iallafall träffa Moosen och Lina en sväng, får se vad cvi hittar på.. Är ledig idag och imorgon.. Så skönt..!

Vårat lilla grillpartaj