Åhh mys mys

I fredags, trött och sliten efter jobbet, slutade vid 21.. hade jag detta och en underbar sambo att komma hem till!

Mycket prisvärt :)

Asti- Livets vatten

Tack för en underbar kväll

Jahopp, då var det sista passet jag jobbade som vikarie.. Ska börja på nya shemat på Tisdag och det känns mycket bra allt..!
Så vad har hänt? I onsdags var jag ju som jag sa bjuden till Bonnie.. Där hade hon och Mimmi förberätt en god välkomstdrink och tacos.. så himla rara.. Efter det fick jag gå och sätta mig i vardagsrummet, där hade dom fixat med vindruvor, melon och godis.. Allt var så smaskigt.. Sen fick jag en blomma med ett roligt kort och en flaska vin.. Jag blev så glad och rörd.. Uppskattade det något frukansvärt..Så tack, ännu en gång.. Hade sen en toppenkväll.. Satt och grack litem sen bar det av till wasa.. Haha, jag som hatade det stället hade faktiskt riktigt kul.. Men det blir väl kanske vad man gör det till :D

Imorgon kommer Ann-sofie hit.. Ska luncha lite och få lite uppdateringar om vad som händer i hennes liv nu när hon är hemma hela dagarna :) Ska bli kul att se henne igen..Förut sågs man ju nästan varje dag!!

Fördrinkie

Jag får pressenter.. Jag älskar överraskningar alltså..

Wiiieeee                                                             Mimmi och Sonnie gosar

Glasögonligan                                                   Vill fasen skaffa mig ett par

                          Aaa det är tur att man har lite minnesluckor
      

Yoooooo


Onsdags


Fredags


Lördags

Lyckorus, javisst

Åhhhhh vill bara skriiiiika av lycka



Det går bra nu kompis det går bra nu.. Mohahaaa

Underbart

Ville bara visa dessa underbara blogginlägg om mig.. Så glaaaaaaad :D

http://metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.11408859#lasKommentarer

http://annsofie83.blogg.se/2009/august/grattis-anna.html#trackback

Glansiiiiigt

Tog en sväng med kära Mimmi på stan idag efter jobbet.. Gick en sväng och jag gjorde några kap vill jag lova..
Efter att ha gått en stund blev vi trötta och satte oss på O´learys och tog oss ett varsitt klas.. Inte helt fel kan jag säga..
Mimmi berättade även att imorgon ska jag befinna mig hos Bonnie kl. 18.. Hmm undrar vad vi ska göra för mys.. Spännande... :D

En gosig tröja                       Glansig blus.. Älskar tyget och ryggen       Halsband


Vet inte vad det är med mig och svart allstå.. Jag är som besatt


It´s been a while

Ja nu känns det som att det var ett tag sen.. Så vad har hänt..?! Varit augustifest i Norrköping.. Var ute och käkade med Mamma, pappa, Faster, Linda, Stoffe, Jakob och Magnus i onsdags.. I fredags var det partaj hos Bonnie, sen utgång.. I lördags var vi hos Jossan och Jonas.. Även utgång efter det.. Mycket trevligt allt..! Måste lägga upp lite bilder vartefter..!
Men den största nyheten av allt... JAg har fått en fast tjänst.. Jiihhuu.. och jag fick precis som jag ville.. Prisvärt som Ann-sofie skulle sagt :)

Det var igår kväll när jag jobbade kväll som jag fick reda på det.. När jag kom hem hade pullan gjort iordning detta.. Mmmm gott gott..

Done

Sådär ja.. Då var jag färdig..

Ut och käka snart

Nu har jag snyggat till naglarna, ska fixa till håret, sminka mig och välja vad jag nu ska ta på mig..

Jag hade planerat att jag och Magnus skulle gå ut och käka idag och sen se fyrverkerierna.. Så ringde jag till Mamma och pappa och dom ville också hänga på.. Lite senare vart vi ännu fler.. Rurrur, Linda och Christoffer skulle också med.. Hela feta släkten.. Haha..

Det blir ju mysigt :)

Lunch

Tomat och Mozzarella sallad.. Åhh såå gott.. Det bästa jag vet.. och klart på en sekund..!


Hmmmmmm


News

Lite nytt... Waaayyy

En glasbusk som ser gammaldags ut med karameller i

Två jättesöta små burkar, Perfekt för lagerblad ovh kryddpeppar

Var äntligen och ordnade lite kort till mina nya ramar..




I have a dream



I dream about someting, but I don´t know what
I want someting, but I dont know what
I want to be someting that i don´t know

But all i can do now is to have faith and belive that one day I will live that dream, 
I will do what I want, I´m gonna be someting..
I can´t know anything now, only the furture knows
As time goes by, everything will be more clearly for every day

Ohhh Skraj


Efter jobbet igår gick jag hem till Beeda och Muttelie, Lika goa som alltid.. Där känner man sig så välkommen...Var där en stund, snacka lite skit och sen kom Mimmi och hämtade oss.. Åkte till kungsgatan för att hämta ut foton på mig och Magnus som jag nu har satt upp i mina nya ramar, så fint så.. Kan visa en bild sen..!
Men iaf, sen gick vi en sväng på stan.. Sen började vi prata om att jag och Bonnie såg "Barnhemmet" Riktigt bra skräckfilm för övrigt.. Och Mimmi som är kung av skräckfilmer tyckte att vi skulle se en skräckfilm.. och vi gick och hyrde "The Unborn" Åhhhh så jävla läskig..
Aa jag var så rädd efteråt alltså.. Så satt vi och skrämde upp varann och guud vilka skrattatacker.. Fy faan vad ont jag hade i magen.. Mimmi skjutsate hem mig och jag ringde till MAgnus som fick komma och möta mig nere vid porten.. HAha, livrädd..
Aa nu ska jag nog höra av mig till Mimmi och se om hon överlevde gårdagen.. Hon skulle ju åka själv ut till åby sen och vi hade skrämt upp henne som bara den.. Men hoppas att du kom hem säkert mitt lilla hjärta :)

Det är så skönt att se dig må bra och att se och höra ditt härliga skratt


Kommer inte på nåt bra

Faan vart har sommarvärmen tagit vägen.. Ååhh vill faan inte ha höst nu alltså.. Orkar inte.. Man blir ju deprimerad!

Nu ska jag laga lite mat till min Pulla kommer hem.. Sen ska vi pallra oss ner till stan och framkalla lite kort.. efter det ska vi hem till Fastrur.. Busa lite med Bonke-Benke..

Black and white today...


Waaakiiee waakkieee

Nae nu måste jag fan ta tag i mig själv.. Amen hur sräsch känner man sig när man inte borstat tänderna, när man går omkring i en stor T-shirt, när man inte ätit frukost, inte borstat håret, när man känner att de nedre ögonfransarna vill väldigt gärna möta de övre..

Nae på med lite bra musik, ta iskallat vatten i ansiktet, kamma håret, äta, sminka sig..

Just nu känns allt väldigt suddigt.. Dags att öppna ögonen..

Mys med brorsbarnen

I fredags hade jag busfröna Theo och Gabriell här.. Mina söta brorsbarn.. Dom är bara så goa..
Vi gick till folkparken och träffade Bonnie och Ted... Vi försökte ha lite picknick där med frukt och annat gott.. Men de små busfröna ville inte riktigt sita stilla, inte så konstigt när dom såg lekparken.. Då ville dom ju bara dit förstås.. Sen gick vi dit och lekte lite.. För första gången i värlsdshistorien glömde jag kameran.. Men man är ju bara van att ha sig själv att tänka på när man ska iväg, men nu hade jag ju två småttingar att ta hand om..!

                                                                                        Sovstund



Buuuuus


Älskar er.........

Undra hur länge man orkar

Nu är det Måndag.. Jobbhelgen är över och det har varit så fruktansvärd.. Brukar inte tycka att det är så jobbigt att jobba helg men den här helgen kändes.. Hade delad tur i Lördags, det vill säga, 7-12 16-21.. På timmarna gick jag hem till en tom lägenhet.. På vägen såg jag ett par som var uppklädda och hade pressenter med sig.. Usch så deprimerande.. Sov en stund.. Helt seg.. Gick till jobbet igen.. Sov dagen efter till kl.10.. Åkte till färgargården och åt frukost, jättemysigt.. Ville bara stanna tiden.. Men kände hela tiden av stressen att man skulle ´vara på jobbet kl. 12 igen.. Jobbade till 21.15.. Vad faan hinner man med att göra på en sån helg..
Visst nu går det väl ändå ann när man bara har sig själv och Magnus att tänka på.. Men tänka sig den dagen när man har en liten.. Att Mamma ska gå till jobbet en fredagkväll..Fredagsmys, det är ju det bästa som finns.. Lördagar, bjuda hem några vänner på mat, nae Mamma ska gå och jobba.. Jag kan verkligen inte se att jag kommer att orka jobba såhär.. Faan vad jobigt det är när man tänker och tänker.. Jag trivs ju så bra på jobbet och är nära en fast tjänst.. Skulle jag inte jobba varannan helg så vore det perfa.. Om man så bara fick jobba var tredje.. Det skulle göra väldigt mycket.. Men varannan, det är bara för mycket.. 

                   Semester- Är det enda gången man ska känna att man lever och kan njuta?
                        

Sicken lyckad kväll

Hade en jättemysig med mimmi igår.. Vi träffades för en fika på stan. Efter det gick vi till systemet och sen åkte vi hem hit och lyssnade på musik och gjorde iordning oss.. Sen bar det av till Grand för lite bubbel och vin.. var jättefint där ju.. Finare än vad jag trodde..
Sen åt vi mat på Bishop.. Bonnie kom även förbi sen lite senare.. Då gick vi till Manesa och tog oss en varsin drink.. Världen bästa drinkar där alltså.. Mumma :)
När jag kom hem hade jag asont i huvudet, försökte sova, men det gick ju inte.. När väl huvudvärken gett med sig så började det kryoa i benen på mig... Usch det var ju inte alls kul att gå upp kl.6 på morgonen sen kan jag lova..
Såg ut som en zombie när jag kom till jobbet.. men efter några timmars jobb så blev jag som en helt ny människa :) Det var det värt..
Älskar att ha lite brejk i vardagen och umgås med dom jag tycker om!
Det är det bästa som finns..


Jag fixar Mimmis hår                                                    Mimmi var sämst på fyllespelet




Grattis Snygging

                                      Glassssiiiiigt


Mimmi åt kött och pomme

                                                                                   Jag åt halstrad Gös med potatis, guu vad gott 

Bonnie kom ner                     Mimmi tyckte det var great              Mmm sicken goding

Ner på stan en sväng

Åhh nu har jag äntligen tagit tag i mig själv och gjort iordning mig.. Har varit sååå seeeeg.. Konstigt när det är så tråkigt väder då.. JAg som ville ha fint väder idag ju.. Men men jag överlever..
Nu ska jag ner tills tan och träffa Moosen.. Var hundra år sen jag var på stan känns det som..
 
                                                         Before

                     After

Jag är svart som natta idag..

Ammmmeen Guuud

Jag är helt beroende

                                                                                                      
                                                                Mupp

En liten grattishälsning till den bästa




Yoga

Nu har jag, Samra och Bonnie varit på Yoga för första gången och det kändes riktigt bra faktiskt.. Trodde inte att det var så jobbig att typ sitta i olika ställningar och andas på visst sätt.. Men det kändes som sjutton i ryggen.. och det är ju det jag är ute efter.. Dels att stärka ryggen och dels få bättre hållning för jag går ju som en 70åring... Vissa övningar kände jag mig helt yr av också.. Så det märks ju att det tar på en..
Men det sägs ju också att yoga ska hjälpa mot sömnsvårigheter och det är ju något jag skulle vilja bli av med om jag säger så.. Ett stort plus i kanten är ju också ökat självkänsla, hantera stess bättre och hitta sig själv och lugnet..!


Det blir nog en hit i höst tror jag.. Jag och Samra bokade in oss på en termin i höst..
Jag ska absolut ge detta en chans kände jag.. Så nu kör vi hårt i höst med Yogandet! Härligt









Vem är jag, vart står jag idag och framför allt: vart ska jag?



Myskväll hos Linda och Stoffe

I Lördags var vi hos Linda, Stoffe och lille Jakob.. Först badade vi vid sjön där, hur skönt som helst.. Sen blev det grillning.. Jonas och Jossan hade styrt med en massa gott..! Hade en jättetrevlig kväll... Tråkigt att jag blev tröttast i hela världen sen bara efter maten, men men så kan det bli ibland!


Vi skulle ju ha gått till festplatsen för lalles bodega skulle spela..
Men istället stannade vi kvar med Linda och Jakob, åt lite glass och tittade på teven..

Magnus stensomnade och jag var inte långt därifrån heller.. :)
                                        Myspys


Lite rund under fötterna kanske

Helgen har varit kanoners.. I fredags var vi ju på landet...

Jag och Sara blev strandatta på en ö.. För grabbarna tyckte att vi var i vägen när dom skulle kasta.. Så vi hade med oss metspö, en baginbox och cigg...! Så man kunde ju inte göra annat än att dricka och röka som en borstbindare..
Det resulterade i att jag blev kalasfull.. Hahaha



Ingen har en sån faster som jag har

Jag var verkligen på pusshumör.. Haha

Twilight- Rekomenderar jag starkt

Igår såg vi Twilight.. Jag brukar ju inte tycka om såhär övernaturliga filmer men gud så bra den var!
En riktig kärlekshistoria..

Kärlek övervinner allt..


Ja en är ju värsta bagarn

Nu har jag bakat fördigt och jag är väldigt nöjd med resultatet :)

Mmm älskar Hallon och blåbär

                                                                                     En nötmarängbotten

På med grädde, hallon och blåbär sen rulla ihop

Det ska bli mumma :)

Vad är mer sommar än det här

Innan jag åker tänkte jag bjuda på en riktigt härlig reggae mix... Att sitta i solen och ta en kall till den här låten är att rekomendera..!



Imorgon ska vi till Linda,Stoffe och Jakob.. Ska bada lite och grilla.. Det ser vi fram emot.. Saknar lille plutten..!

Idag bär det av till landet

Nahej ni nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag baka en Nötmarängrulle med blåbär och hallon.. MM smarrigt..
Sen ska jag packa lite och så bär det av till landet.. Ska fiska, grilla och mysa..!

Bye bye Hallonpaj

Det kanske blir att utmata Morran i en Beachboll match också..


Snart kommer Brothie hem

När jag satt ute och lyssnade på mp3:n så kom den här låten.. Och jag tänker jämt på rickard när jag hör den.. Nu har han varit iväg och jobbat i norge i ett halvår och det ska bli så kul när han kommer hem igen.. Då får vi ha partaj tycker jag allt.. Saknar att parta med dig, Brothie :)

  

Lite nytt....

.. Till köket, en jätte kopp!



...Till hallen, vi har ju haft så svårt att hitta ett skoställ till hallen för att vi inte junde ett så brett sko ställ, så när vi var på ikea så fick jag en ljus idé.. Vi köpte ett hyllplan och ett par ben till det och så meckade vi ihop det.. Det blev så här:


Inte så tokigt va?!


Njuta av sommarn så länge det varar

Nu har jag precis kommit upp till lägeheten, Har suttit i en brassestol nere på gården och solat, löst lite korsord och tagit mig en cider.. Thihi..!
Härligt värre.. Det gäller att passa på nu så länge det är sol och sommar :)

      


Nu blir det promenix

Nahej nu ni gott folk.. Nu har jag slitit på mig gympadojjorna och nu blir det ut i fina vädret på en rask promenad innan jobbet..Fan har inte haft på mig dom här skorna på hundra år känns det som.. Men nu blir att ta tag i livet :)
Gud vad man hinner mycket när man inte börjar förrens kl.15..!

Hej hopp!


Ska vi ta en kopp? eller fasen vi tar ett glas

Igår var vi och hälsade på hos Adam, Alex, Colin och Nilton.. Skulle ta en fika där.. men när vi kom fram blev man bjuden på ett glas rödvin..Fick även kex, brieost och frukt.. Inte illa när man tror att man ska dricka kaffe och äta flottigt kaffebröd :)
Hoppas ni hade en mysig grillie sen då, lullisar :)


Mjöden är väldigt varm

    På onsdag ska vi ha mys :)


Trough the eyes

Is it true that you can see the truth by just one look

You see right trough me



Inhandlat lite

Fyndat lite bastoppar, tänkta ha några av dom när jag ska börja yogan till hösten :)
 

Mmm god frukost

Godmorgon mina vänner!
Nu har jag precis ätit en nyttig och god frukost.. Måste ju ta tag i mig själv nu och äta ordentligt..

Blåbär, hallon, Juice, melon, hembakat bröd och mulitkaka från Friggs


Har köpt dom här ett tag nu.. Goda, nyttiga och billiga.. 5 spänn på willys

Tittade upp till träningsrummet

Nu har jag precis kommit hem från jobbet.. Efter jobbet gick jag upp i träningsrummet på jobbet där dom har en crosstrainer, en motionscykel, hantlar, vikter och en skivstång.. Körde lite på crossen, gjorde några situps och körde med hantlarna.. Så skönt när man känner att man har gjort någonting.. Det är jobbit att väl ta sig i kragen och träna men när man väl har gjort det så känns det ju sjukt bra!

Jag och Samra ska även gå på en provapågång på yoga i nästa vecka.. Hoppas att det är något för mig.. Vet inte om det ger så bra träning men att bara få en stund för sig själv och fokusera på annat än vad som rör sig i huvudet ibland kan nog vara helt underbart!
Nu ska jag gå och laga mat.. Till hösten hoppas jag på ett sundare liv:

Äta lagad mat
Börja äta frukt och grönsaker, jag som älskar det äter typ ingen längre
Börja med Vitaminerna igen
Börja med Yoga


Det är mina mål än så länge

       Mår kroppen bra så mår man psykiskt bättre,
                För Kropp och Själ hänger ju ihop

Jessica

När vi kom hem från bion slog vi på teven och då var det sommarkrysset.. Å Jessica Andersson var med och hon är sååå bra... Så vacker, snygg, varm och äkta... Det är nog inte många artister som har bägge fötterna på jorden som hon har..
Länger efter att få läsa hennes bok: "När kalla nätter plågar mig om minnen om hur det var" Jag älskar själbiografier, typ de enda böckerna jag kan läsa.. 
                                                                                                                      
  A real beauty

                                                       

Här har ni lite vad boken handlar om:

I sin kommande biografi beskriver Jessica Andersson en uppväxt präglad av våld, svek och missbruk.

Men priset för uppgörelsen med mamman blev högre än hon förväntat sig.

Barndomen innehåller flera uppslitande minnen. Några sitter djupare och är svårare att glömma än andra.

- Mina ärr sitter i själen. Jag har aldrig blivit fysiskt angripen, utom en natt när en av mammas väninnor satt sig vid min sängkant och plötsligt bet mig i kinden. Allt var så oberäkneligt.

Hon berättar att hon samtidigt som hon kämpat med det djupa svek som hon har upplevt så har hon hela livet vägrat ge upp hoppet om sin mamma.



Skönt med en ledig dag

Åhh nu har jag precis fått masage till lite avslappningsskivor och jag känner mig som en helt ny människa.. Var länge sen nu så det var skönt :)
Idag har det varit en bra dag.. Mimmi kom hit vid 11 tiden och vi har varit på lite promenad, handlat, lagat mat och bakat bröd.. Mycket duktigt allt..
Förut var vi på bio och såg "Sommaren med Göran" och den var väl inte så bra som jag trodde att den skulle vara.. Har sett fram emot den länge nu ju.. men men den hade sina roliga episoder :)

       Vi förökte vara lite seriösa och träna lite, gick väl sådär kanske


                                               Min söta Moos innan bion
            

Skönt att vara ledig imorgon

Då var arbetshelgen över för denna gång och den går ju lite fort som den lediga.. Imorgon är jag ledig, då ska jag försöka hinna med att:

¤Ringa till tandläkaren och få en akuttid för jag har så jädrans ont i min visdomstand.. Förmodligen får jag bara spola rent lite, i värsta fall säger dom att dom ska dra ut den, då dör jag.. Så det hoppas jag inte..
¤Handla brödformar, ska baka bröd hade jag tänkt.. Helena på jobbet hade ghort så gott farinbröd.. Mmmm
¤Framkalla lite fina bilder på mig och Pullisen som jag ska sätta i mina nya ramar jag köpt..
Sen får vi se vad dagen har att erbjuda...

Usch när jag gick till jobbet imorse kändes det som höst.. Snälla låt det bli sommarvärma ett litet tag till..
Jag behöver verkligen det!

                Man mår som bäst när solen skiner

Hmmmmm

Vad tycks om denna utsikt? Så fint


Seeeeegt

Usch nu känner jag mig så trött efter att ha jobbat sen kl12.30... Ska hämta Magnus senare sen i Sörping med, snark säger jag bara.. Men men ska väl hoppa igenom duschen och glo lite på teven innan jag beger mig!

                 Ska försöka att hålla mig vaken hela vägen

Ann-sofies sista dag

Jaaaooo nu har jag precis kommit hem efter ännu en kväll på jobbet.. Idag var Ann-sofies sista dag.. Nu ska hon vara hemma och vara mammaledig.. Kommer sakna mitt lilla ljus på jobbet, men det får väl gå bra ändå hoppas jag!
Jag hade köpt blommor och den här boken:
    
Ann-sofe blir alltid lika glad av att få paket :)

Här är bilder från vårat sista fredgas mys..

Ristbiff, potatissallad, slatgurka och melon.. Mummsfillibabbaa och visst är vi snygga i våra arbetskläder? Mohaha

                         Ohh i´m gonna miss it