Nu ar vi pa Lanta

Nu har vi overgett Karon och bor istallet pa Koh Lanta.. Akte hit igar, tog 4timmar med bat, men det var helt klart vart det! Jattefint har! Igar at vi pa en mysig resturang vid stranden och tog en liten strandprommenad och tog en drink pa en reggea bar, as haftigt, massa ljus, brasa mitt pa stranden, eldshow och som soltolar att sitta i!! Dit ska vi nog ga fler ganger!!
Idag blir det att ligga pa stranden lite, battra pa fargen lite :)


Bjuder pa nagra bilder

Det ar ju sa mycker bilder jag vill lagga upp med det tar san tid,, bajs






Nu ar vi har

Flygresan gick bra. 24timmar senare ar vi nu har pa Poseidon Bungalows. Har hunnit med att sola, ata gott och vilat efter langa resan. Vi bor i en liten hydda typ och jag far panik over att alla djur kommer att ata upp mig ikvall nar jag ska sova. Far panik, men det gar nog bra hoppas jag!
Har nyss atit lite pa restaurangen har, Magnus bestallde in en bucket. En full hink med redbull och vodka. Smarrigt >) Redbullen ar mycket godare har an hemma.
Imogon vantas stranden med sol och bad, underbart! Pa kvallen ska vi traffa Anita och hennes karl i Kaho lack, ska bli skont att se ett bekant ansikte.
Nu haller han som ager stallet har pa poseidon att ordna med en tripp till Similand Island. Allt var fullbokat till mars. Sa nu har han ordnat med en annan resebyra som hade plats at oss, sa den 8/1 aker vi dit kl 7.25, Spannande!
Ska lagga upp lite bilder imorgon. Ta hand om er nu alla ni!
Puss och Kram fran oss


Ska försöka sova lite, hmmmmmm

Nu bär det av om några timmar. Klockan är satt på 01:45. Så borde försöka sova lite typ snart, men jag kommer väk inte kunna, Haha!!
Nu känns det att det är nära :D

Nästa gång ni hör något från mig är jag på andra sidan jordklotet och 6timmar efter på klockan.
Magnus blir tokig på mig snart, ska jag ta med några leggings? Någon tröja? nån vårjacka kanske? Det kankse är kallt på kvällen!!?
Anna det är för fan 35 grader varmt.. MoHaha
Men det känns lite underligt att jag snart ska vara i sommarvärme :)
Nu ska jag ge mig, wwiiihhhuuu nu börjar jag bli pigg, det bådar inte gott det här!
Puss och godnatt

                                                   Bye bye lingonpaj


Thailand nästa

Har ju verkligen lagt ner det här med bloggandet på ett tag, känner bara att jag inte har haft lust att sitta framför datorn när jag väl är hemma.
Så tänkte på att skriva lite nu eftersom jag är hemma och är sjuker. Men det kom ju som ett brev på posten eftersom vi ska åka imorgon. Har ont i halsen, snorig och skallebank.

Imorgon kl. 06.20 går flyget från arlanda. Är inte nervös ett dugg, känns inte som om vi ska åka. Fattar väl imorgon nör jag kliver på planet.
Hoppas på att uppdatera lite på bloggen där nerifrån. 

                                                Tänk att vi snart är i paradiset