utvecklingen går snabbt

Det händer mycket på 1 måndad!

en dag gammal


ca. 1 månad gammal



Hej hopp

Hej hopp, vad tiden springer iväg!! Levis tycker att livet leker och ligger och jollrar och ler hela dagarna :) Det är så himla mysigt, längtar tills han börjar skratta sådär hysteriskt men det kommer väl snart!!

Här kommer lite bilder som jag inte lagt upp, Hejpa!






























Till barnkliniken

Idag ska vi till barnkliniken med Levis, på hans 2månaders kontroll upptäckte dom ett blåsljud på hjärtat. Dom sa att man inte ska oroa sig och att det är vanligt men man blir ju så himla orolig. Nu ska vi iaf dit och kolla det, hoppas nu att det inte är någon fara!
Håll alla era tumman för oss idag!

Tänk så liten han var





Inredning :)

Äntligen börjar det likna nåt.. Nu är hallen snart färdigpiffad, den nya tavelramen som vi målan och fickat med är klar, fattas bara några mer ramar som ska utt. Nya hyllorna är på plats. Nu saknas bara de tre små borden som ska målas en gång till..
Tror jag blev riktigt nöjd :)









Lite andra delar av hemmet:








Egentid

Lite egentid i soffan med glass och halvåtta hos mig är inte tokigt! Levis är så duktig och somnar själv i sin säng runt klockan halv åtta.. Har varit så i en vecka nu och hoppas att det kan hålla i sig:) det är så skönt att han kan somna utan att bli vaggad! Blir så lycklig när allt går så bra:)
Idag har jag och alex varit på stan en sväng, hittade självklart lite fina fynd! Ikväll är Magnus i verkstan och fortsätter att måla på grejjerna till hallen, hoppas det blir klart snart!! Imorgon ska vi träffa mimmi och sen kommer Rickard och hans tjej hit på kvällen, ska spela bingolotto.. Blir mys det!
Puss från oss


Myspys inbokat

Kan jag säga mer än att jag längtar tills den 10december!

Då blir det "Tomteweekend" på det underbaraste stället, Villa Fridhem





- Besök hos Kolmårdstomten inklusive transport
- Julfika i våra salonger
- Glögg och pepparkaka
- Villa Fridhems julbord avnjuten i prins Carls matsal
- Julpyssel till barnen
- Logi inklusive frukostbuffé med småvarmt
- Lån av badrock och tofflor för vuxen
- Tillgång till vår SPA avdelning med inomhupool, bubbelpool,  bastu och relax
- Minijulmarknad



Loppisfyndat

Idag har jag och alex varit på öf. efter det tog vi en lunch och gick på loppis! Jag gjorde ju värsta fyndet till våran hall.. Tänkte att jag skulle börja leta efter en fin stol dit och hittade en jättefin för 20 spänn! en blir ju så lycklig :)
Ikväll åker vi till Levis farmor och farfar, ska måla massor till hallen ute hos dom!
Längtar efter att få kunna visa er hur fint det kommer bli !!

Levis med sin kusin Jakob, eller Lelis som Jakob säger :)





ny vecka

Ny vecka, nya möjligheter! I förra veckan var det fullt upp, ikea besök med Johanna och Matilda, en sväng på maxi med alex, stan med muttie, tacos och idol mys hos Mimmi och Johan, vi hejade på Magnus när han körde rally, myskväll med Bonnie, heldags shopping med Magnus och Levis, öppna förskolan, vi lyckades även låsa ut oss en av dagarna :/ det var inte så kuligt kan jag säga, där stod vi, jag och Levis utan mobil, hemnycklar och bilnycklar, tur att man har en snäll granne som vi fick vara hos och låna telefonen av i väntan på att magnus skyndade sig hem för att låsa upp till oss!!
Idag har jag och Levis varit hemma, tvättat, fixat med mat och haft besök av Mormor, morfar, sandra, linnea och robin!! Ikväll ska vi försöka måla Levis händer och fötter och göra fina avtryck, sen blir det fika hos fam. Snövels!! Fullt ös :)
Måste säga att jag gillar Livis fin fina nattrutiner, sover från 21.00-09.00, är självklart uppe och äter däremellan men somnar "oftast" om direkt!!

puss och kram från oss