Lite fint till lägenheten

Igår var jag så seeg här hemma.. Sov lite för länge och var aningen törstig när jag vaknade.. Åkte till Mamma en sväng, Satt på balkongen där och latade mig i solen..
Efter det kom Magnus hem efter jobbet, vi var iväg och köpte lite fina saker till lägenheten.. Kolla in här:

         
     



   

Fint va?!?

Är det tisdag så är det

Nu måste jag ju uppdatera om den lilla utgången i Tisdags.. HAha, jag hade ju lagt fram ett förslag till Bonnie om att kankse bara gå och ta nån cider eller nåt mitt på dan och bara gosa i solen.. Men det blev ju så att jag åkte till Bonnie kring halv sju var hon väl.. Vi började drick vin.. Och då blev det ju som det blev.. Runda och goa under fötterna knallade vi ner till stan, först en liten sväng till Trädgår´n, vågar inte skriva vad vi gjorde för bus där... Oppss.. Haha..
Efter det gick vi ner till Bishop, så himla mysigt där... Drack självklart en cosmopolitan där för dom gör fasen världens bästa cosmopolitan ever :)
Men men en helt klart jätte trevlig kväll med mycket snack och tokigheter..!

Jag hade lockat håret litegranna










Bonnie är prinsessan som kysser grodan


Mmmmm mumma




Oj oj oj, här började det spåra ur litegrann, Haha

Sommaralkis

Nyss hemkommen från jobbet, är sjukt trött alltså...
Igår var vi hos Mormor och Morfar en sväng efter att jag hade varit med Mimmi.. Det är så synd att dom bor så långt bort.. Tycker att dom ska flytta hit allt.. Men det vill dom inte, haha! Efter det såg vi sista avsnittet av Greys anatomy säsong 4.. Åhh jag vill bara att säsong 5 ska komma ut nuuuu..!
Efter det gick vi och lade oss och jag har svårt att somna som vanligt.. usch vet inte hur mycket klockan var innan jag somnade.. vågade inte kolla äns en gång..! Började läsa en gammal tidning och sen somnade jag iallafall efter det tillslut...
Sen ringde klockan och jag låg och snooza, hörde att det regnade ut.. :( Suck tänkte jag.. Jag som cyklar numera, men det gick ju bra ändå...

Nae nu ska jag ta en ipren, hoppa in i duschen och göra iordning mig lite.. Jag och Bonnie ska nämnligen gå ut och ta oss "ett glas" :) En får ju passa på.. är ledig imorgon så det blir ju fint...! Man blir ju så sugen att gå ut och ta sig ett glas när det är varmt och uteserveringarna är öppna :)




Video

Jag har tänkt på det här med att ladda upp videosnuttar som man själv har filmat, så jag och Mimmi gjorde en liten provinspelning för att se om det funkade...
Det är ju rätt kul att filma :) Så roligt när man kan dela med sig av filmen också inte ´bara ha den på en skiva hemma liksom...!

Solen lyste med sin frånvaro men vad gör det när man är med sin solsråle

Ja Moosen ni hon är ruulig hon.. Det vart ju inte så mycket solning allt.. Men man kan ju snacka skit för det :)
Höll på att garva ihjäl mig när Mimmi desperat skulle leta efter en liten snus.. Det var ju ett par dosor om jag säger så, som hon bara hade i väskan... Ni skulle ha sett när jag var hemma hos henne i hennes rum för några veckor sen, fy faan aldrig sett så mycket snusdosor alltså...
Men men nu sitter vi här och glor, fick nog av all blåst ute...









Desperadoooo..



Min lilla snusmumrik No1




För övrigt så har jag bestämt mig för att den här sommaren ska bli så jävla underbar... Jag ska njuta av varje sekund och bara leva! Så det så..
Denna låt får representer det:


det blåser upp till storm, mimmi!!!

hola! nu är de moosen som skriver.. åkte in till anna vid elva för att lappa lite sol.. och de gjorde vi så gott vi kunde, men fan va de blåser!! så vi fick gå in.  anna är bra hon, för med henne kan jag prata om vad som helst o hon är alltid lika förstående :) hon fixar allt vet ni.

Jag är så sjukt sugen på att flytta hemifrån nu också.. men måste ju såklart vänta tills efter sommaren när jag har kommit igång o jobbat. då ska iaf anna vara min inredare, för jag förstår inte ett skit om de  där, bevare mig väl. Det tror jag kan bli skit bra! anna verkar nästan gladare än mig att jag ska flytta haha. hon vill att jag ska flytta till haga så att vi kan leka hela dagarna långa!. undrar om vi skulle tröttna på varandra då? NEEJ, hur fasen skulle de gå till, undrar jag ^^, 


hmm vi funderar på att ta en grillning på fredag kväll, med lite vin eller kanske öl.. nu återstår de bara att hitta ett par frivilliga som kan tänka sig att ställa upp och underhålla oss hela kvällen. :)


ska nog sluta skriva nu.. innan anna somnar i soffan! / herroo


Ut och mjöda sig varm med mjöden

Nu ska en oborstad, osminkat och ledig Anna gå ut i solen


En dag med loppa på shemat

Hade satt klockan på 9.30 imorse.. Låg och snooza lite och tänkte på vad jag skulle göra idag.. Lite svårt ibland när man är ledig mitt i veckorna, för det är ju inte så många andra direkt.. Men då fick jag sms av Mimmi som frågade om vi skulle hitta på något.. Då blev jag så glad allt.. Hon vet alltid när hon ska skicka iväg ett sms :) Jag låg ju liksom och väntade på att någon skulle höra av sig :)
Så vi bästämmde att hon ska komma in hit så ska vi ligga utanför mig här på gräset och bara loppa oss!! Det är fasen det absolut bästa jag vet nu alltså.. En filt i solen, sen är jag helnöjd, och en liten Mimmi i solen med mig är ju inte heller så illa pinkat!

Min härligaste Moosen..

Vilken underbar dag, trots jobb

Japp, lördagen bestod av delad tur.. Men den var inte så illa allt ändå..
Ann-sofie och jag hade ju planerat att vi skulle gå till Färgargården och sätta oss och luncha, men det var inte bara vi som hade tänkt det vill jag lova, världens kö.. Så vi tänkte gå till Fräcka vid kungsgatan men då gick vi förbi ett litet fik som vi inte hade tänkt på, dom hade en liten uteservering och vi satte oss där och tog oss en varsinn baguette..!
När vi hade suttit där ett tag så kom det en tjej och en kille med varinna gittarer och började spela och sjung.. Haha lite märkligt på ett sånt litet ställe.. Ann-sofie höll på att dö, hon gillade inte alls sånt.. Haha, jag höll på att garva ihjäl mig när man såg Ann-sofies min...

Efter det gick vi och lade oss på lite handdukar som vi hade snott med oss från jobber och lade oss vid färgargården på gräset där.. Rätt mycket folk faktiskt och precis nedanför oss la sig två nykära turturduvor i 50 års ålder som inte kunde hålla fingrana från varandra en sekund och deras jävla prat blev man ju faan illamåendes av.. Aja, men vi överlevde det med och jag tyckte att det var så skönt att vara ute och få prata lite skit med Ann-sofie :) Hon är så grann, tur att ha dig på jobbet..!











Sicken härlig dag det var.. Efter jobbet åkte jag till Bonnie en sväng, där var Jonas, Josefin och Kicki och drack lite, men jag kände mig inte alls sugen så jag drack lite vatten! Hos Bonnie känes man sig alltid välkommen.. Inga knusligheter :)

Kära Trädgår´n

Jahopp då vad det bara en 12-21 tur kvar nu då så är jobbhelgen över..! Sköönt :)
I fredags var jag med Bonnie hela dan... Vi låg ute och solade och bara latade oss.. Sonnie var självklart med och bet efter humlor..Haha... Efter lite övertalande från Bonnies sida så följde jag med till Trädgår´n.. Det var ju premiär så det ville man ju ändå inte missa även fast man började jobba kl. 07.45... Men jag följde med en sväng.. Drack en cider och ett glas vin..Jätte härligt att vara där, kändes så konstigt att vara ute så där och dricka när det fortfarande var ljust ute, men det är så skööönt att sommaren är på väg, en blir så lycklig :) 
På morgonen kände jag mig lite bakis allt men Magnus skjutsade mig ju till jobbet så det gick ju bra :)








outfiten 


Usch vad jag är bortskämd

Nu har jag och Magnus precis kommit hem ifrån maxi och han har skämt bort mig aldelles för mycket nu..


Myströja- Cubus


T-shirt med tryck- Gina
Baslinne blått- Gina



Och denna absoluta skönhet- Cubus

Usch nu känner jag mig lite sleten och slut som jag ser ut på bilderna, men det är ju kläderna vi ska fokusera på :)
Åhh så glad för de nya inköpen! Tack älskling!

Kärlek
























I love you so much,
I love the sound of your voice
And the way that we touch.
I love your warm smile
And your kind, thoughtful way,
The joy that you bring
To my life every day.
I love you today
and i hope thats the way its gonna be every day of my life




Jag har "Pajfetisch" today

Nu håller jag på att grädda mina pajer i ugnen.. En med kyckling, fetaost, purjolök och bacon, en med kantareller, lök och bacon, och sen små pajer med olika fyllningar som jag gjort i en sån här ungsform som man gör muffins i.. smarrigt :) och sallad till såklart!
Så nu väntar jag bara på att det ska bli klart och att Magnus ska komma hem.. Efter maten skulle vi ta en sväng med våra cyklar, ta med oss lite kaffe och filt och mysa någonstanns..! Lite picknick :D
Älskar att det är fint väder, finns det något bättre?!


Bilen är såld

Nu är Magnus nere och ska ta emot pengar och skriva ägarbyte på bilen... Nu är den såld.. Guud jag kommer sakna den.. Men nu ska vi bara ha en bil att dela på.. Undrar hur det ska gå, Haha, nu får jag bika överallt..
Jag som fasen har haft egen bil i 2 år nu :/

 I´m gonna miss you


Morgonmys det bästa mys som finns

Godmorgon... Idg är jag riktigt utvilad, sov från kl.23 till 10.00.. Har legat och segat lite vid teven och läst tidningen, så skönt att sega på morgonen, det bästa jag vet.. Alla som känner mig vet ju att jag nog är världens morgontröttaste människa... Jag undrar om alla som vakna av sig själva vid kl.7 på morgonen vet hur det är att vara morgontrött, att det är så att man skulle kunna offra vad som helst bara för att få stanna i sängen, när man är så trött att man inte ens vill prata.. Jag vill absolut inte ha någon konversation på morgonen... Jag vill alltid få vakna i min egen takt och sega omkring..
Jag är verkligen en kvällsmänniska, det är min tid.. Då är jag hur pigg som helst och tänker på en massa, förmodligen därför jag har så svårt att somna också.. Jag går som i dvala på dagarna och piggnar till till kvällen.. Haha, nae inte riktigt så illa är det väl men ändå....
Det är ju pest när man sku upp tidigt till jobbet.. Ligger och drar mig in i det sista, sliter på mig kläder, sätter mig i bilen och kör som en zoombie till jobbet ungefär...

Det bästa som finns är att få vakna i sin egen takt och bara mysa på morgonen..


En liten fik med Mimmi och Lina

Har precis kommit hem efter en liten sväng till Donken med Mimmi och Lina, så kul att träffa dom.. Vi sa att vi skulle ta och skärpa oss lite och träffas lite oftare... Saknar våra tider tillsamans... Diskuterade lite om sommaren och om att dom kankse ska komma ner till öland när jag och Magnus är där.. Det vore ju hur mysigt som helst!

Vi har haft mycket roligt ihop













Imorgon är jag ledig.. Skönt skönt... Ska träffa Linda och Faster en sväng.. Faster håller på att skicka bilderna som Linda och Christoffer tog på Modelhouse i helgen.. Åhh så fiiina bilder på stora magen :)
Ska bli så roligt att bli gudmor... Längtar tills den lille knodden kommer...

Min korv


Hemma ifrån Dusseldorf

Jahopp då var helgen över... Den spenderades ju i Tyskland i staden Dusseldorf... Flög ifrån skavsta i fredags kl.18 var nere i Tyskland vid 20.00.. Väl där var vi tvunga att ta en buss in till dusseldorf... Sen åkte vi buss i över en timma.. När vi sen var framme i dusseldorf fick vi leta efter en taxi som tog oss till hotellet... Ett mirakel att vi lyckades hitta överallt.. Haha.. När vi sen hade checkat in på hotellet var vi vråååålhungriga och skulle gå ut för att ta någon att äta.. Gick typ i en timma, allt var stängt... Fanns bara några kiosker som var öppna så vi fick köpa chips och läsk.. Gud vilken middag.. Precis så var det när vi landade i teneriffa också.. Men men vi överlevde ju!
När vi vaknade på morgonen var det strålande sol och vi gick ut för att se Rehn floden... Vi gick och gick, tillslut kom vi fram och floden var vekligen värd att se på, stort som ett helt hav nästan ju... Där satte vi oss och åt frukost precis vid floden.. Jättemysigt :)

På flyget



På bussen


Åhh äntligen framme på hotellet


Strålande solsken.. Här är vi på väg till Floden Rhen.. Mycket vackert att se på vägen dit..






Allt var så grönt och utblommat


Vi hittade till floden.. Haha vi var värsta turisterna, gick med kartan i högsta hugg hela tiden..!


Här satte vi oss och åt frukost


Fin utsikt över Rhen


Mycket shoppingmöjligheter


Man sulle lätt ha kunnat gjort av med några miljoner




Semester är det man sitter och tar ett glas mitt på dan


Champange såklart..




Gjort oss iordning för kvällen




På väg till Allstadt (Gamla stan)


Vi satte oss på en uteservering där man kunde beställa in vattenpipor, det skulle vara i Sverige det, Haha


Vi gick in på ett ställe som var lite Harrys liknande.. Bra musik och folk dansade..
Jag som adrig dricker öl hittade en jättesmarrig öl




Sen var det dags att åka hem.. Bye bye Dusseldorf




Jag trodde faktiskt inte att det var en sån stor stad.. Men det var det herregudars, vet inte hur många gånger vi gick bort oss..  Det mysigaste ställen var nog Alstadt, där fanns över 250 resturanger och barer.. Vi var på Köningsallee som är Tysklands mest sofistikerade shoppinggata och som anses vara en av världes pampigaste boulevarder.. Så dusseldort hade mycker mer att bjuda på än vad jag trodde... Helt klart blev jag positivt överraskad av Dusseldorf..!

Up in the sky

Snart är vi ovan molnen


Åker idag

Restless... Åker vid kl.16 idag... Tänker inte säga vart.. Har börjat fått lite smått resfeber..



Ihhhhhiiiiii det ska bli så ruuuuligt

Du är bäst

Åhhhhhh snart kommer Mimmi och hämtar mig för hon ska ta mig på en räääägersväng för hon har tagit körkort idag.... Grrrraaaatttttttttis... Är så stolt över mig Moos


Snart sticker vi på en liten weekend

Då var det dags att ta cykeln till jobbet.. Börjar inte förrens 15 men jag tänkte lägga mig i parken ett tag innan.. Det är så skönt, ´man får passa på när det är så fint väder...!
Nu är det inte långt kvar till vi åker iväg, på fredag bär det av, Magnus vet ju inte vart en och jag tänker inte försäga mig..! Ska bli så skönbt att bara komma iväg, bara vara, och rå om varandra!

Älskar att vara iväg med dig

Jag är med ny cykel

Jahopp då var påskståhejet över.. Den spenderades ju mest på jobbet men hann med lite grillning hos Mamma och Pappa på landet och i Söndags drack jag lite vin här hemma, Magnus var inte alls sugen, men det stoppade inte mig, Haha.. Jag vart lite fuller och Magnus tyckte jag var knäpp.. Men men jag hade kul iallafall.. Haha..
Gårdagen spenderades mest ute, jag åkte och köpte en ny cykel.. Så himla kul.. Det bästa köp jag gjort på länge.. Jag körde med Magnus hela dan.. Ont i arslet som bara den, körde typ runt hela stan.. Hihi...

Jag har konstaterat detta: När jag kör bil hatar jag cyklister och när jag cyklar hatar jag bilisterna? Hmm det kan väl inte vara så att det är mig det ärn fel på?!

Min fina cykel :p


Hej påsk

Då var det långfredagen och jag ska snart gå till jobbet.. För en annan existerar inga röda dagar.. :( Men men nån ska väl jobba då också..!
Ska ta med mig en filt och lägga mig i parken innan jobbet tänkte jag, blir tokig på att vara i lägenheten när det är så fint väder..!
Jag som vill vara med min familj nu när det är påsk men dom är ju så utspridda allihopa, några är i Malmö, några i Gävle, några i Lindbofallet, Så det gör väl inte så mycket att jobbar ändå..! Haha

Den här veckan har det hänt ganska mycket, jag hoppas att ingenting händer dig. Dom måste hitta vad det är för fel. Vet inte vad jag skulle göra om det visar sig att det är något allvarligt. Men vi får hoppas att det inte är det lilla guldklimp!






Alltså allvarligt talat, Det här med Påsken.. Man smyckar husen med små rara, söta kyckligar medans man samtidigt äter dom.. Märkligt

Prova vilken frisyr du passar i

Usch ibland blir man bara så less på sitt hår... Just nu är jag det och tanken är väl att jag ska bli ljusare nu mot sommaren..
Provade lite frisyren på www.taaz.com.. Prova ni med! Riktigt kul faktiskt och man kan göra en massa annat förutom hår också, tex smink, bryn, läppar m.m

Vilken frisyr tyckte ni var snyggast?!

No1


No2


No3


No4


No5

Min innebonde har nyss åkt hem och nu blir det promenad

Igår var det en heldag med Mimmi som gällde... Vi var överallt och ingenstanns, Skönt att bara vá..
Mimmi sov här, vi hyrde film, lagade mat, hälsade på Mamma som hade Gabriel, Åkte till Himpan så Mimmis fick köra av sig lite.. Haha
Jag övertalade också henne att följa med på en grej nästa vecka.. Thihi.. Det blir kul ska du se ;)

Dagen till ära då är det ju förståss mulet eftersom att jag är ledig, junk! Tänkte ta på mig ett liten träningsoutfit och gå ut och gå en sväng, fy faan det här går inte längre alltså... Jag rör ju aldrig på mig längre, så nu ska jag försöka ta tag i saken..!

Ikväll pratade jag och Magnus om att göra något eftersom han är ledig imorgon och jag börjar inte förrens 13.30.. Får se vad vi hittar på, nån som har nåt bra förslag?!

Blir mys ikväll, inte ofta vi har tid med det numera. Men jag älskar varje minut jag får vara med dig...


Ledig.. Skööönt

Nu ska jag sminka mig, platta håret och sen bär det i väg till Åby för at hämta Moosen... Är ju ledig idag och har tagit jätteskööön sovmorgon.. Men självklart när jag är ledig så är solen bakom molnen, Varför?!
Jag och Mimmi skulle ta en sväng på stan.. Det blir kuligt..!

Min bästa Moos, ingen är som du!


Sommar sommar sommar

Åhh jag längtar till sommaren... Det är så kul att ta fram och använda ens kära sommarkläder och en del nya inköp lär det ju också bli framöver, så är det när det blir ny årstid, då vill man ha en massa nya fina kreationer! 
Jag har beställt dessa som jag ska ha i sommar:

Dessa i svart:


  Fina va?!


Längtar även efter att använda dessa:


Den nya Bikinin/Baddräkten

 
Den vita jeansklänningen

Den turkosa

Den lilla svarta

Turkosa tunikan och svarta flipflop

Varför inte använda studentklänningen. Den lilla vita!

Blommigt


Åhh nu blev jag på ännu mer shoppinghumör... Haha..!


Its just the way it is

No need to run from the reality, I kind of like it as it is


Min helg

Jahopp då har man precis kommir hem från jobbet nu då... Skönt att jag kunde jobbar idag iallafall..!
I Lördags hade jag en jätte härlig dag.. Jag och Magnus vaknade ihop och ingen av oss skulle iväg för första gången på mycket mycket läge.. Vi åt frukost ihop och mös... Se tog vi en promenad i det härliga vädret... Gick sen till folkparken, köpte glass och la oss på en filt där... Åhh det var så skönt väder alltså.. Rena rama sommarvärmen...



Senare på kväll bar det ju som sagt av till Nina... Där bjöds det på god mat, trevligt sällskap och massvis av alkoholhaltiga drycker :)
Sen gick vi ju förståss ut, mötte upp lilla Moosen på vägen.. Var ute en stund, sen blev jag trötter och gick hem och sov...!

Här kommer lite bilder:













Efter det blev jag ju sjuk sen på natten, men nu har jag fått proppa i mig lite medicin så nu är jag bra igen, som tur var.. Usch har ju redan varit sjuk två gånger redan i år och kan inte vara borta mer från jobbet känner jag...!

Så här ser jag ut ikväll föresten


Härlig kväll

Hade en jättetrevlig kväll hos Linda och Christoffer igår, vi grillade och mös... Åhh inget är väl som den årets grillpremiör.. Det luktade så gott och köttet var ännu godare sen.. Smaskens...!
Efter det körde vi buzz och lite singstar... Det blev nog en hel del vin kände jag när jag vaknade imorse.. Har varit lite bakis allt :/ Thihi..
Nu har jag precis gjort iordning mig och väntar på att Ann-sofie ska dyka upp.. Sen bär det av till Nina, käka och dricka litegranna :)

Syster börjar bli stor nu...



Griiillliiieeee








Köpte denna till Linda och Christoffer i inflyttningspresent...


Vad jag har gjort idag hinner jag inte skriva om nu... Nu ska jag nog gå och knäppa mig en liten cider :)

Bye bye bruuuuket

Bye bye gott folk.. Hoppas ni alla får en jättebra fredag.. Nu ska jag åka ut till syster..
Där ska det grillas och pimplas lite vin och cider :)

Daaaaam I love that its Friday  :D Wiiiiiieeeee

Tooodeeelllluuuuu........




Ut i solen

Jahopp då var det snart dags att jobba.. Jobbar kväll idag.. Ska gå till jobbet, känner mig helt slut i ryggen så jag måste bara röra på mig mera.. Mitt rygg är ju inte så bra så jag måste fasen vara lite mer rädd om den och börja träna.. Men mitt gymkort har ju gått ut nu så det är ju lite surt.. Får väl gå och träna hemma.. :)
Imorgon är det fredag, det är skönt när man har ledig helg.. Vi ska till Linda och Christoffer imorgonkväll eftersom det inte bliv någonting av senast vi skulle ses.. Så nu ska vi fasen dit.. Linda pratade om att vi kankse skulle grilla.. Det gillar jag :)
Lördag är det fest med tjejjerna på jobbet... Denna gång ska vi vara hos Nina.. Ska bli trevligt med lite dricka och mat..! Måste fasen åka till systemet imorgon en snabbis...
Nu ska jag ut i solen...

Till godingarna på fredag


Med tjejerna på Lördag


Love is always in the air

Magnus skulle ha åkt till verkstaden idag men sen skulle han vara hemma med mig och kag blev så glad..! Skulle kunna vara med min älskling jämt... Det är det absolut bästa som finns att bara vara hemma med honom.. Vi tog en liten promenix till Folkparken och tog en glass.. Sen åkte vi till Faster och Oskie en sväng.. Han är ju bara för söt och man blir alltid så glad när man ser honom..!
Efter det åkte vi hem och tittade på film, det blev "Step up" Den var riktigt bra faktiskt..

Nu ska jag fortsätta att mysa med den bästa som finns.. Åhhh kärlek är härligt.....


Åhhh vad skönt solen värmer

Usch vaknade aldelles för sent idag kände jag... Såg att det var så fint väder ute och blir då väldigt deprimerad över att jag inte hade någonting planerat... Bläää jag vill ha en balkong.. Jag verkligen älskar våran lägenhet men man märker att man sknar nåt när det blir så här fint väder.. Tänker tillbaks så mycket på när vi bodde i huset när det är sånt här väder, då var man aldrig ensam, man kunde sitta på altan, gosa med katterna, håva lite i poolen, knalla ner till Mimmi, gå till sjön.. Guud helt oberkrivligt hur mycket jag saknar det...

Den härliga altanen med inglasning

Lilla Zimba

Felix

Utsikten- Oslagbar



Att bo så nära Mimmi är också helt oslagbart..



Men men jag gjorde det bästa av situationen, tog med mig tidningen ut och satte mig på en bänk i röda stan och läste den..Ingen som har lite tips på vad man kan göra ensam när det är sånt här fint väder när man bor i en lägenhet utan balkong?!

Är det inte det härligaste som finns när man kan sitta ute och läsa tidningen!


Igår hade jag Theo och Gabriel här en stund.. Vi gick till folkparken och lekte lite i lekparken där.. Mysigt.. Theo sprang omkring som bara den medans Gabriel låg och sov så sött i barnvagnen...