Allt tar sin tid

Guuud nu har jag suttit vid datorn sen kl. 16.. alltså i lite drygt 4 timmar..
Ordnat med visitkort, fönsterdekaler, stämplar, en hemsida...
Det är inte BARA ATT ska gudarna veta..Phhuuee

Nästa vecka ska jag ta tag i annat som gäller eget företagande, sätta mig in mer i företags ekonomi, skatter, avgifter, moms.. Det är mycket med det jordiska.. Skönt att kunna bocka av en sak i taget och slippa ha allt i huvudet!

Få snygga naglar

Fick bilderna på Lindas naglar idag som jag gjorde i måndags
Fasen nu vill jag har lite mer kunder som vill göra naglar där jag har praktik

(Fotvården Vidablick)

     Rågången 71
  602 08 Norrköping

Passa på och boka dig en tid

Förlängning:   300:-

Förstärkning:  250:-

Manikyr:        150:-


Så får du så här snygga naglar :)

Min fösta förlängning med fransk manikyr:






Gjorde Saras naglar fina

Har haft min absolut första kund i salongen idag! Det var Sara som kom förbi och ville ha en förlängning..


Förläninging med Aurora Sparkles (min tredje förlängning)


Nu är jag så trött så trött, Nu blir det Natti natti

Idioti

I torsdags åkte jag och Mimmi till invigningen av hagebycentrum.. Hade aldrig åkt dit om det inte var för ett par jeansleggings som jag såg i reklambladet.. Efter mycket om och men fick jag tag i ett par och ställde mig i kön i 40 jävla minuter.. men det var dom värda.. Men stackars Mimmi tyckte nog inte det som fick följa med, du är en ängel :)


Tiden räcker inte till

Har haft zeeero time att sitta här och kunna få till ett litet inlägg..
Skolan går fortfarande kul, gjorde mitt första set med 10 naglar i tisdags på min nagelmodell som var Mammi då, hihi.. Hon blev ju rätt så nöjd iallafall och för att vara första gången så får nog jag med vara nöjd!!

Igår lurade jag med faster min och åkte till ikea för att handla allt till lokalen, blev ett skrivbord och lite annat som jag behöver..Måste visa lite bilder sen när det blir färdigt! Var i salongen idag på timmarna och fixade lite.. Hoppas att slutresultatet blir bra iaf :)

Har övat på varandra i skolan, haha, snyyyyggt ;)

Full fräs

Nu har Mimmi precis gått, vi hyrde två filmer (The box och Trubbel i paradiset) som vi låg och slöglodde på med 20kg godsaker.. Har gjort en liten manikyr idag på Rurrur, gick ju bra faktiskt!!
I lördags följde vi med dom ut till husvagnen, fixade och trixade lite, på kvällen bjöd de oss på god mat och så spelade vi kort...
I fredags var vi hos snoppisarna, grillade, såg på teven, fick skrattanfall, en helt vanlig kväll med pettersson och karlsson :)

Fullt ös hela helgen, Nu ska jag ladda för imorgon, skolbänken kl.9-16... Så himla kul!! Ska lära oss förlängningar och förstärkningar denna vecka, Tjiiihhhuuuu!!




Ny tunika

från Nelly


You are my person

I måndags tog jag och Mimmi en promenad, stannade till vid himpa och satte oss i solen ett tag, så himla skönt att kunna vara ute!

Våååår


Me and my P



       

Jaaaooo

Blev en liten utgång i lördags

   

Mycke nu

Började skolan i Måndags.. Den dagen bestod mest av teori, anatomi, hudens och nagelns uppbyggnad, nagelsjukdomar, latinska namn och så vidare.. Det kändes att det var ett tag sen man gick i skolan kan jag säga.. Sen lärde vi oss att göra massagen till manikyren.. Igår fortsatte vi och lärde oss att göra en hel manikyr.. Gud jag ör så himla glad att jag började kursen till nagelterapeut, känns helt rätt, Det är ju något som jag länge velat göra!! Och hon som håller i kursen är så himla bra måste jag säga, väldigt duktig är hon..
Efter skolan igår åkte vi ut till köra Adam och Alex, tog en fika i solen, inte fel alls, mycket härligt!! Sen kom vi på att jag skulle ha gått på yoga, haha.. Fullt i huvudet kan jag säga!! På fredag ska vi kankse till dom, alex och jag ska dricka lite vinie!

Längtar tills nästa vecka när vi ska börja med förstärkning och förlängning med gelé, energin bara sprudlar!!

Adam Lambert

Shit han är ju så jääävla braa,helt kär






Going to work

Jahopp då var snart veckan av jobb över för er andra, men min börjar snart!
Har väl inte inte hänt allt för mycket den här veckan, träffade mimmi och bonnie i onsdags, fan så trist att man hinner ses så lite.. Blir iaf väldigt glad av att umgås med människor man tycker så mycket om!! Får väl se om vi får ihop nåt spontant på lördag kanske??! :/
Igår var vi och tittade på lägenhet, fan vi kommer aldrig hitta något vi vill ha, toaletten var aldelles för liten, fick ju fan cellskräck där inne och det gick inte att göra den större.. Jag vill bara flytta nuuuu, men det lär väl dröja innan vi, kräsna, som vi är hittar något som faller oss i smaken, det är ju alltid nåt som är fel på allt vi kollar på, haha!
Nu ska jag ta mig i kragen och sminka mig lite och knalla iväg till jobbet!!


Hittade x antal år gamla bilder, haha




Big differens

Hittade dessa gamla kort på mig,
Lite skillnad mot nu. usch så smal jag var




Påskhelgaaa

Jao då var julen slut nu då, (julen varar ju ända till påsk´a)
Har haft en jättehärlig påskhelg, var och åt stek hos bror i fredags, åkte till landet i Lördags, så skönt nu när våren börjar komma. Sen på söndagen åkte vi förbi mormor och morfar en sväng..

Kul att inviga Thailandspjucken



kusinerna busar



Så fina så



Kakob



På landet



Myrstack



Daisy var med