Lite pics

Coolt va?!








Fullspäckad helg

Ja det har ju varit en fullspäckad helg om man säger så.. I fredags var jag ledig, då var jag och Magnus och åt tapas... Så himla gott och mysigt..! Drack ju självklart ett glas sangria med och drömde mig bort till Teneriffa i snöslasket!
Lördagen bestod av en delad tur... 7-12 16-20.. Däremellan var vi och firade lille Oscar som fyllde ett år.. Riktigt kalajs blev det allt.. Han var så söt när han tyckte att tårtan var sur.. Haha... Efter det åkte jag hem fort som sjuttsingen och packade ner lite kläder som jag skulle ha till kvällen... Sen begav jag mig till jobbet... Sen när srbetsdagen var slut kom Jonas och Jofesin och hämtade mig och skjutsade oss till Bonnie..
Jag och bonnie hade ju tidigare i veckan pratat omn att gå ut och ta en drink på nåt mysigt ställe.. men som vanligt släppte vi loss våra lurviga på Palace och var där tills det stängde.. Haha
Vaknade vid halv elva och tänkte shiiiit hur ska detta gå. Jag skulle ju nämnligen jobba kl.13... Men jag tog mig i kragen, gick till jobbet och överlevde kvällen.. mer än så var det inte..Haha..!
Tyvärr glömde jag ju självklart kameran i all stress.. Too bad..
Skönt att ha denna dag ledig säger jag bara.. Helt slut...

Varit i affärer hela dan...

Dålig uppdatering av mig på sistone.. Beror dels på att jag inte velat varit hemma eftersom Magnus har varit i verkstaden varenda kväll i typ 2 veckor nu.. Jag kan bara inte vara hemma, usch det går bara inte... Sen beror det också på att jag inte haft några batterier i kameran, jag älskar ju bilder och tycker om att använda mig av färska bilder i bloggen..
Så se upp nu alla mina medmännorkor för nu har jag nya batterier i kameran.. Haha!
Idag har jag och Mamma varit iväg och köpt 1årspressenter åt Oscar och Gabriel.. Hoppas det blev bra.. Sen kom jag precis hem här och blev deprimerad övet att vara själv hemma.. Då ringde Bonnie som en räddare i nöden och frågade om jag ville med henne och titta i affärer.. Så jag följde glatt med :) Har nog varit i varenda affär i hela Norrköping idag känns det som.. Haha!

Saknar min Mimmi också, nu var det så länge sen..Hon skrev förut i sin blogg att hon saknade mig och minuterna innan kommenterade jag en bild på facebook där jag skrev att jag saknade henne.. Haha.. Läskigt..!
Så jag skulle allt få en STOR kram nästa gång vi ses och det ser jag fram emot!!

Några fynd jag hittade på Gina:


Jag har blivit så tokig i somriga, romantiska toppar.. Så fint!


Och marint, självklart hett i sommar !

Hur skön helg som helst

Åhhh jag har haft en sån underbar helg... Igår kände jag bara: Nae Magnus du får inte gå till jobbet... Vill bara att han ska vara hemma med mig.. Det bästa som finns att spendera en hel helg med honom för det blir ju faktiskt inte så ofta som vi kan göra det..!
Vi hade ju Theo här från fredag till söndag.. Han är ju världens snällaste unge.. Han är så go..
Vi har varit iväg till mormor och morfar, hälsat på Magnus mamma och pappa och min mamma och pappa.. Haha mysck besök..
Men det bästa av allt är att vi har mysat framför teven, Theo ville mycket gärna gosa i famnen, Det är väl det mysigaste som finns när han kryper upp till en och myser :) Tyvärr har jag ju inte kunnat tagig några kort eftersom jag inte har några batterier som vanligt...

Faaaaaaaaaan vad arg jag blir.. Jag budade på ett par skor på tradera som  jag sen vann... Sen nu när jag går in och tittar så han hon jag skulle köpa dom av skrivit att hon redan sålt dom till en kompis.. Vad faan är det för stil.?! Åhhh jag som verkligen ville ha dom och trodde ju självklart att köpet redan var klart... Bajs också!

Men jag har beställt dessa från StylebyStars:





Kylen svälter ihjäl


Nu har jag precis fått i mig lite frukost.. Usch ekade i hela kylen imorse.. Så jag fick koka mig ett par ägg och göra havregryngröt, vart fasen inte så äckligt som jag trodde.. Har blivit en riktigt baddare på det allt :)
Fredag idag.. Så sköönt, tänkte få arslet ur vagnen och åka till affärn och handla mat..
Annars har jag faktiskt inga planer alls, ska laga mat sen tills Magnus kommer hem och sen kanske vi skulle ta en promenad...!

 

Igår fyllde Pappa år och han fick tre olika skivor av oss att lyssna på till sommarn och semestern, sen fick han en Piké T-shist också.. Jätte snygg!
Alla barn var där, har ju blivit tre stycken nu och det blir ju ett himla liv måste jag säga, men det är mysigt :)
Ska bli så kul att åka till Mormof och Morfar imorgon med Theo, var så länge sen jag var hos dom.. Har inte sett dom sen i julas nu :( Synd att dom bor så långt ifrån oss, vill att dom ska flytta in till Norrköping allt...


Fan jag undrar varför jag har så svårt att skirva kanske på datorn, jag får jämt ändra det ordet efter jag har skrivit det.. Jag skriver alltid kankse... Undra varför?!

Men men nu ska jag göra iordning mig och sen gå ut och se vart solen har gömt sig!


2 år sen jag tog mitt körkort

Föresten så firar jag 2 årig körkortsdag idag :)

Grattis till mig!















Haha, Jag lovar att jag har lärt mig att parkera lite bättre än så här :)

Våren är här

Wiiiihhhuuu nu är jag ledig i 3 dar och det är vååååååår :) Kan det bli bättre.. Har så bra feelings just nu så jag känner inte igen mig själv.. Haha.. Strålande humör.. Så himla skönt..
Nu ska jag snart hoppa in i duschen och göra iordning mig lite.. Ska ju åka till Pappa som fyller år och fira honom lite :)
Skulle bli smörsgåstårta allt... Gott gott, länge sen jag åt det!

Här komer min favvolåt just nu.. Svårt att hitta någon bra version.. Är en katt som mjauar i börjar, fattar inte varför men men :/






/En gladare än gladast Anna :)

Promenix till jobbet!

Nu ska jag snart ta en skön promenad till jobbet.. Så skönt när det är soligt ute.. Älskart! Ska på kurs idag innan jobbet.. Kurs i palliativ vård.. Får se om det är någe intressant!
Jag har nog sveriges finaste väg till jobbet.. Över folkparken och över strömmen.. Ja det blev ju iallafall utsett till Norköpings finaste.. :)
Vad lite sol kan göra, gud vad pigg man känner sig!

I somras, Folkparken!

Jalla jalla....

Nu har jag varit hemma en sväng efter jobbet.. Jobbade till kl.14 och på dan ringde dom från ett annat ställe och fråga om jag kunde jobba jobba ikväll, så nu ska jag dit och jobba kl.16..
Guud undra om jag är arbetsnarkoman, men jag tycker bara om att ha fullspäckat shema, men ibland är det klart att det är mindre kul, men just nu gillart jag :)
Solen skiner, himlen är blå, vad mer kan man begära? Så sjukt vad lite sol kan göra med humöret!

På Lördag ska jag och Magnus ha Theo.. Ska bli så mysigt.. Ska till Mormor och Morfar på en fika också.. Mys mys ska vi ha!
Var så länge sen jag hade någon av barnen och jag hade ju ingenting planerat denna helg så då tänkte jag passa på.. Han är ju så go och snäll lille Theo..
När det gäller mina brorsbarn så önskar jag absolut att jag hade mer tid...

På Torsdag ska jag till Farsgubben som fyller 48år.. Gud vad gammal han börjar bli, trodde fortfarande att han var typ 44.. Haha...
Nae nu ska jag lägga lite makeup, ta en raggardusch och sticka iväg :)

En av mina gulliga brorsbarn:


Vilken sorglig berättelse, vilken enrom kärlek till sitt barn

Igår jag jag och Magnus hos Mamma och Pappa på en fika...
Mamma visa mig detta klipp på youtube, hade sett lite av det på Oprah men inte hela..
Verkligen en snyft historia... Usch..
Man ska verkligen inte klaga på livet så länge man själv och personer i sin omgivning är friska!

Mycket gjort idag!

Var med Moosen på Fräcka förut, mycket prat och god fika!  Efter det gick vi till "Norrköpings Brud och Bal" och Mimmi provade världens vackraste balklänning, Passa dig perfekt.. Det var två år sen jag vad där inne och beställde balklänning, tiden går fort.. Hon som jobbar där kände igen mig och när jag och Magnus var där då för två år sen så trodde hon att vi skulle gifta oss, Haha.. Hon tyckte vi såg mycket äldre ut...
Hon frågade om vi fortfarande var tillsammans och om vi hade några planer på bröllop.. -Hehe, inte än..!
Efter den vistelsen gick vi hem till mig och åt mat från Spicey Hot som vi hade tagit med oss... Älskar maten där.. Mums mums...

Åkte även en liten sväng och handlade nyss, tog en sväng förbi Faster.. Där Oskie Boskie som vanligt blev på djävulshumör när han såg mig.. Mig ska han jämt nypa och ta jättehårt i ansiktet... 
Förstår inte vad jag har gjort som får han att göra så jämt, Haha.. Det är ju bara på mig han gör så också...

Har även plockat och fixat här hemma också.. Det är så skönt när man har gjort det.. Ibland kan jag bara titta på allt som ligger överallt och tänka: Jag orkar inte.. Så låter jag det va och så blir det ännu mera rörigt..!
Nu kom Älskligen hem från verkstaden, nu ska vi sätta oss i soffan och titta på Greys! :)

Pratade även med kära syster idag som vill att jag kommer på ljusparty till henna den 25:e...
Pratade även om att åka till henne och Christoffer i helgen på en fika.. Magnus har ju inte varit hemma hos dom i deras nya hus än!

Skönt att inte ha något planerat i helgen, fasen så dant, Brukar alltid ha något planerat men inte denna helg :) Skönt för en gångs skull!

Satans förkylning

Sorry för den dåliga uppdateringen... Beror på att jag har jobbat hela helgen och varit så dyngförkyld.. Kämpat mig igen varje arbetsdag med massvis Ipren... Suck, vill bara känna mig bra nu men icke... :(
Som tur är har jag haft Ann-sofie på jobbet som muntrat upp mig och gett mig god mat..Haha.. Nu ska hon vara ledig en vecka och jag kommer sakna henne som bara den denna vecka..!
Mimmi kommer snart in hit, ska ta en prom och en lite fika..! Mysigt värre...

Åhhh min jävla förkylning tar kål på mig.... Jag brukar ju inte vara sjuk.. Har varit det tre ggr nu det här åren bara..
I don´t like it... Får väl börja äta lite mer av mina vitaminer, har ju varit så dålig på det på sistone...


Jag vill bara åka iväg, vart som helst, bara några nätter.. Vara full från den dagen jag åker tills jag kommer hem.. Någon som är på?!


Nu åker det av....

Lyssnade när Mimmi sände radio idag.. Så ruuligt var det allt.. Hon är så duktigt min lilla Moos!
Snart ska jag iväg och ta bort hårförlängningen.. Skönt att bli av med det nu när det är så risigt känner jag!
Usch känner mig fortfarande inte så bra alltså.. Mår lite halv illa, då och då.. :/ I don´t like it.. :(

Kommer sakna det långa, tjocka håret....

Open your eyes

I guess sometimes you just need to clear the air, then you can look over your sholder to what has been and open your eyes to the beautiful things thats in front of you..

-Finally i can breath again

Bättre att ha många minnen att tänka tillbaks på än inga alls

Nu har jag precis fuktat håret lite och haft i en inpackning.. Sen ska jag hoppa in i duschen..
Usch har känt mig nästan sämre idag än vad jag gjorde igår, men det beror väl kankse på att man inte har kunnat äta så bra...
Magnus stackaren har ju också åkt på maginfluensan.. Usch.. Tycker så synd om han..! Tur att en av oss har varit på benen medans den andra har legat däckad, så man har kunnat inhalndlat Coca-Cola, bläbårssoppa och isglass.. Typ det enda jag levt på nu i 3 dar..

Mimmi skulle ju ha kommit till mig idag men det passade ju sig inte så bra då :( Hade verkligen behövt träffat dig.. Men vi får pratas vid snart så fort vi kan ses :)
Ville passa på att gratulera min Moos som klarade teorin i Måndag.. Så stolt över dig gumman.. Jag visste att du skulle fixa det :)

Idag har jag bokat en liten resa tills vi firar 3år... Så skönt att bara komma iväg ett tag, bara du och jag.. Behöver verkligen det just nu!
Tänker inte säga vart vi ska åka, det ska ju bli en såkallad överraskning.. Men inget slår väl Magnus överraskning när vi firade 2år.. Då åkte vi till Nådendal och den notan var så man svimmade när man hörde vad allt kostade i slutändan..
Jag och Magnus låg i sängen i morse och bara rabblade upp lite som vi hade kunnat spara in på, tex. resor m.m och bara efter 3minuter så hade vi komit upp i 52000:-.. Skönt det hade varit att ha dom på banken nu.. men vad fasen, man ska väll passa på medans man kan.. Man lever ju faktiskt bara en gång...!
Hellre att jag har fått upplevt massor som ung istället för att ha massa pengar på banken när jag blir gammal..
Ska ju dock klargöra att jag bränner ju inte alla pengar.. jag sparar ju också :P

Några av våra resor:

Magnus 25årspressent, en resa till Teneriffa
-Jan, 08




Magnus bjöd mig till Nådendahl på våran 2årsdag



En tallinkryss med Adam och Alex



Åkte till Helsingborg på 1årsdagen för en romantisk weekend, åkte även över till Helsingör



Villa Fridhem på Gourmetweekend..
-Nov 08

5-rättersmiddag, aldrig sett så mycket glas, Haha





Många Stockholmsrutter har det blivit




Jag bara längtar efter att upptäcka mer av världen med dig!

Maginfluensa och 15 timmars nattsömn....

Vaknade kl.02 igår natt och mådde så illa.. Sen satte det igång, Maginfluensan.. Finns det nåt hemskare?!


Fy jag hatar och spy.. Det värsta jag vet..

Så hela dan bara låg jag som en padda igår, satt inte ens vid datorn en enda gång igår, då är jag dålig ska ni veta, Haha..
Mår lite bättre nu men fortfarande ont i kroppen och när jag hosatar eller nyser så gör det förbskat ont i magen..
Så jävla träligt att vara sjuk nu igen, blir ingen kul lön nästa gång:(
Jag åker fasen jämt på alla sjukdomar.. Blev ju smittad av Theo som spydde rakt ut över matbordet när jag var där..
Mamma, Faster och Oscar har också varit sjuka..
Men nu känner jag mig bättre iallafall.. så himla skönt, bara jag slutat spy så är jag nöjd.. 
Inatt har jag sovit över 15timmar.. skönt var det allt.. Haha 

Pratade nyss med Ann-sofie som också haft maginfluensan, andra gången vi blir sjuka samtidigt, sist var vi ju sjuka när jag hade haft min 20-årsfest.. Haha, dom på jobbet tycker väl att det är konstigt att vi blir sjuka samtidigt jämt..
Men iallafall, Ann-sofie skulle bara ringa och höra hur jag mådde och göra mig lite glad.. Så söt är hon! Jag blir ju jämt glad av att prata med dig :)
Saknar ju dig nu när jag jobbar så lite :(

Well...


Sometimes life not always tourns out the way we expected and what you tought you stand for can sometimes seams to be wrong...

Helgen blev ju inte riktigt som planerad

Ja helgen blev ju inte riktigt som planerad.. Hmmm.. Jag och Mimmi var på bion och efter gick vi till Teaterbaren och tog ett glas, sen kände vi att vi var sugna på lite mer att dricka så vi åkte hem till mig, därefter bar det ju av till Palace..
Rätt kul för att vara en fredag ändå, kanske mycket folk.. Vi hade kul iallafall!

Filmen vi såg var ju Män som hatar kvinnor och den var så jäkla bra alltså.. Väldigt gripande och hemsk men verkligen en film man alltid kommer minnas.


Igår, då vi egentligen skulle ha gått ut könd jag mig inte alls sugen och var bakis :( Så det blev intsällt allt.. Tråkigt, men vad gör man när man känner sig helt död..
Istället åkte jag hem till Mamma och Pappa, åt lite mat och busade med mina brorsbarn och kusinen.. :) Dom är så mysiga!

Innan vi stack iväg på bion






På Teaterbaren




Hemma för lite tankning



 
Fasters två små guldklimpar



Lilla kusinen Oscar var också där och här är en bild när Gabbe gråter och är ledsen, då tog Oscar nappen och skulle ge den till honom.. Gud så gulligt det var :)


Inneboende hela helgen :)

Snart kommer Moosen hit och ska vi ta spårvagnen ner till stan och först gå på bio och efter det "ett eller två glas" vin på nån mysig bar!

Vi kommer en jätte mys kväll ikväll :) Moosen ska sova här hela helga lång :D Det tycker vi om!

Se här ser jag ut ikväll för övrigt!
Ha en trevligt Fredag!


Bjuder på en låt!

Jahopp dags att sticka iväg till jobbet!

Bjuder på bästa låten just nu!
Ha en bra dag!


Kommer sakna allt hår

Åhh det är så skönt att ha nyfärgat hår.. Det luktar så gott och känns så lätt och fräscht..




Igår va jag inne på "Art of Hair" där jag gjorde min hårförlängning.. Jag bokade tid för att ta bort håret :( Guud jag kommer sakna mitt långa hår alltså.. Men mestadelsa av tiden så har håret varit i dåligt skick och topparna har varit som svinto och kännts barbie hår... Lite tråkigt att man inte känner sig nöjd när man betalat 4000:- för håret...

Men det är ju inte deras fel men det kankse är den som köper in håret som kan ha lite mer koll på om det är ett bra hår.. För det var ju ett äkte men efter ett tag så känndes det bara livlöst och jag har verkligen skött mitt hår väldigt ordentligt måste jag säga, använt mig av bra produkter och inte alls plattat håret lika mycket som jag gjorde förut.. Vad kan då vara felet under man ju?!

Men före och efter resultat är ju fantaskist och Sofie som gjorde håret är ju jätteduktig och proffsig, håret såg ju så äkta ut innan topparna började bli så slitna..

 

Ja, jag är förbannat morgontrött

Vaknade av att Magnus ringde och frågade om jag stod på rätt sida med bilen.. Den 3:e och 5:e varje månad så får man inte så på den ena eller den andra sidan mellan 9-12.. Magnus ringde 2 minuter i nio..

Jag rusar upp som en liten nisse, springer ner för trapporna och ska läsa vad som står på skylten där jag stod, jag var ju så yrvaken och det var ju ljust ute så jag såg ju inte vad det stod.. Haha
Var tvungen att stå ett tag och blunda för att jag sen skulle se,
Hoppas ingen såg mig..Då hade väl folk trott att jag hade rymmt från någon stanns..Haha

Lite yr ibland, men det bjuder jag på!

Ikväll blir det jobb till kl.21... Imorgon ska jag och Mimmi kanske sola en gång till och sen ska vi gå på bio..
Vi ska se: Män som hatar kvinnor..! Tror att den är skit bra.. Jag älskar svenska filmer! Efter det kankse det slingker ner nåt glas vid någon bar.. Vem vet?! Thihi

Ja, mina fötter gör tevedebut

Hahaha, när jag och Mimmi var inne på systemet idag så såg vi att det var en som filmade från SVT, sen när vi gick förbi honom så frågade han om jag kunde gå tillbaka till kassan och sen gå ut.. Okej då tänkte jag, bara jag inte behövde säga något så..! Haha
Sen var jag ute och tittade på SVT nörd som jag är och där var klippet allt.. Det är jag som går med två systenetpåsar, svarta stövlar och röd jacka.. Moosen ser man också en snabbis.. Haha
Kolla in mina snygga ben, Mohahhaha

Annas tevedebut :P

Mitt undrerbara rosa och vita drömrum

När jag en gång i framtiden ,om kanske hundra år, bor i hus.. Då ska jag ha ett rum där det ska vara rosa rosor på tapeterna och ett vitt, antikt sminkbord, massvis vita ankita saker och ljusrosa detaljer.

Här kommer lite ispiration, visst skulle det bli fint?!






Blev så insirerad av detta för jag köpte dessa tre boxar idag



Rusta: 49:-

En liten outfit...


Så här ser jag ut idag!


Tröja: New Yorker
Linne: H&M
Jeans: Gina Tricot
Skor: Vila

Blir tokig av att inte jobba

Ledig idag med.. Usch det är faan inte kul att vara ledig så här mycket, visst att det känns tufft att typ jobba hela tiden som jag gjorde förut, men man hade ju liksom vant sig vid det..
Man har ju inte haft så mycket tid för att hitta på saker men nu har jag ju en massvis av tid som jag inte vet vad jag ska göra med..
och mindre blir det ju på lönekontot också...
Jag kan lika gärna jobba känner jag.. Jag jobbar liksom aldrig mer än tre dagar i rad.. Jag kommer bli helt förslappad..
Man har väl blivit Workoholic efter dessa år med bara jobb på shemat..

Idag ska jag tfäffa Mimmi sen, skulle ta en solning, Skönt!
Efter det skulle jag och Magnus ha myskväll ikväll för jag jobbar kväll imorgon och på fredag åker han till Lima..
Haha, det är nog första gången som han har åkt ifrån mig under dessa, snart, tre år..

Solning med Moosen på shemat!


Mys mys, med den bästa som finns ikväll

More pics

Hittade även dessa snygga kort!





Åhh min moos, Älskar dig!





Känns som länge sen det var jul!

Bara för att det var länge sen jul och för att det snart är vår så bjuder jag på lite lulaftonsbilder, Haha!
Nae sitter vid datorn hos Mamma och Pappa nu och hade inte sett korten från julafton ¨så här kommer dom!

Fasen för bara några år sen hade vi inga barn i familjen med det har varit lite babyboom kan man säga i våran släkt!
Och fler blir det, det är mysigt!



Jag, Gabriel, Magnus

Faster och Oscar

Farmor, Theo, Pappa med Gabriel i knät, Örjan, Sandra och Linnéa

Linnéa och Theo hade eget barnbord :)

Vi i köket

Theo, Gabriel och jag

Bror, Morfor med Theo i knän, Sara med Gabriel, Tomas med Oscar

Pappa är tomte

Det årliga kortet.. Syskonen vid granen, en tradition


Bullfest Bullfest hela dan

Oj vad dagen har känts lång när man har gått upp tidigt på sin lediga dag..
Vilken mysig efter middag/kväll vi har haft! Bullbakning och Greys...
Magnus och jag fick ju som sagt ryck här på eftermiddagen och började baka bullar, några med kanel, några med kardemumma och några med vanilj och dom blev så smarriga vill jag lova.. Inte alls torra utan smaskiga och fluffiga..!








Efter det tvingade jag Magnus att ställa upp och få en ansiksmask lagd..

Ansiktsmasken gjorde jag själv och bestod av:

¤ Avokado
¤ Honung
¤ Banan
¤ Lite Eucerin Ansiktskräm




Denna mask är för personer med torr hy!
Jag trodde att det skulle bli härligt med lite ansiktsmask men det kändes faktiskt inte så fräscht måste jag erkänna..
Såg ut som om någon hade spytt på oss och det hela slutade med att vi började kleta smörjan på varann och vi fick hoppa in i duschen! Haha
Men huden känns väldigt mjuk, så den verkar bra iallafalll...





                                   Inte riktigt så mycket lyxkänla av
hemmagjord ansiktsmask som jag trodde!

Planerat för utgång minsann

Jahopp då var men hemma efter en sväng med Mimmi och Lina på Maxi...
Pratade lite om helgens utgång.. Blir nog Palace som gäller på Lördag.. Hittade en klänning på Gina kvällen till ära :)
Har inte varit så här partysugen på länge alltså... Ska bli riktigt kul..


Moosen och Lina på Mcd




Svart nagellack: 20:-
Roge från Isadora: 29:-
Glittereyeliner: 39:-
Loreal Casting Creme nr.500 89:-




Gina 149:- Vilken fynd!

En liten outfit bild


Så här ser jag ut idag...




Svart top med rosettknyt ifram: BikBok
Hög kjol: Cubus

Sovit med inbakade flätor, därav det lockiga håret :)


Hets kring vikt

Har bara suttit och segat framför teven och då kommer följande reklam:

Har du problem med att du går upp och ner i vikt?!
SMS:a då ditt nummer till blablabla och du får svara på 2 frågor.. Det räcker för att du ska få veta om du bör gå ner eller upp i vikt..

Alltså allvarligt talat, vad är det för jävla skit alltså?! Vad är det för budskap? och vem faan skickar in sitt nummer.. Allvarligt så börjar det spåra ur allt sånt här alltså.. Man kan ju tex. få reda på om ens kille är otrogen mot en genom att skicka ett enkelt SMS..
Men det är ju skit smart.. Guud företagen gör vad som helst för att stackars förvirrade unga människor ska SMS:a så dom får in pengar.. och det verkar ju fungera, folk måste ju vara med på sådana här saker annars skulle ju inte föegagen gå runt.. men jag kan inte förstå vem som skulle kunna vara med på nåt sånt?! Vad tänker folk på egentligen?!

En annan irriterande reklam....


Ja vem faan vill se ut som den tråkiga, säckiga,bleka olyckliga människan till vänster..
Men tänk om hon skulle ha lite mera självförtroende, en bikini i helnnes storlek, lite sol, en snygg frisyr och bättre hållning så skulle hon va skitsnygg, det har verkligen inget med vikten att göra...
Hon på bilden till vänster är ju inte ens överviktig, snälla, helt sjukt..!

Former är ju sexig, snyggt och kvinnligt..Enligt min mening iallafall... 
Visst jag är smal, men det är så jag ser ut, jag har varit smal hela livet och varit retad för det ibland och fått höra att man ser ut som en pinne, anorexiafall m.m, varit jätteledsen ibland för vissa kommentarer..
När jag var mindre ville jag bara gå upp i vikt och nu när jag är lite äldre har jag ju gått upp i vikt betydligt mot hur jag såg ut för några år sen.. Men det problemet är det ingen som pratar öppet om..
Det var ju inte så lätt att gå upp i vikt, faan komme rihåg att jag satt och åt Creme fraiche hemma med sked men det hände ingeting med min kropp för det... Så vill man gå upp i vikt så är det faktiskt inte heller lätt..

Nu bryr jag mig inte längre om någon säger att jag är smal men när jag var mindre gjorde jag ju det..

Det  verkar tydligen helt okej att kalla en smal person för saker, men att säga vad tjock du är till en överviktig person det får man ju inte göra...
Varför ska det vara någon skillnad på det egentligen? Det är helt okej att vara smal i dagens samhälle men det behöver ju inte betyda att man är nöjd med det för det eller hur?!

Så länge man har sin hälsa, så spelar det väl inge roll hur man ser ut egentligen?!

Enkelt och kul att vinna

Nu har jag precis suttit och deltagit i lite tävlinagar för att få poäng så att man kan få massvis fina prylar, Helt Gratis!
Ni bara måste kolla in Gratisbio.se.. När man inte har något att göra kan man sitta och vara med i lite tävligar och värva vänner så är det väldigt enkelt att komma upp i mycket poäng!

Klicka in och börja vinn


Inte likt mig alls!

Halllå vad är det frågan om?!
Det är min lediga dag, klockan är 06.39 och jag är vaken?! Märkligt värre måste jag säga..
Magnus pussar ju alltid på mig och säger hejdå innan han åker iväg till jobbet på morgonen..
Den här morgonen var jag väldigt kissnödig så jag gick på toaletten, jag brukar somna om som en stock efter det och typ gått som en zoombie på toaletten och aldrig vakna till.. Men idag låg jag i sängen en stund och kände mig rätt pigg så jag tänkte äsch jag kan väl gå upp då..
Vad mycket tid man måste få i livet om man skulle gå upp så här tidigt varje dag när man var ledig..
För jag menar vad finns att hitta på så här dags?! Själv tänkte jag nog plocka lite i lägenheten och bland mina kläder!

Jag är piggelin!

Old pic

En kissemiss

Åhh jag vill så gärna ha en katt.. Saknar att ha djur omkring mig, har ju haft det hela mitt liv och det känns tomt på något sätt..
Tänk att få komma hem till någon som alltid väntar på en, någon som är världens gladaste när man öpnnar dörren, någon som bara finns där för att klappas och se förstående ut när man är ledsen..

Ingen som vet någon som har någon kisse att sälja till mig?! Helst ska den vara en blandras (kanske lite Skogskatt, Main Coon eller Perser i sig) lite långhårig och grå :)


Bild tagen från: www.ekhagsskolan.bengtsfors.se