Drömmar

Usch vilka hemska drömmar man börjar få, jag drömmer att vi fått vårat lilla barn och att jag glömmer bort det hela tiden, att jag åker ifrån bebisen och att jag glömmer att ge den mat.! Vaknar med världens oro och panik..
Undra om många drömmer så??

Shoping shoping

Åhhh jag är så jäkla shoppingsugen så jag tror jag går åt.. Finns ju så mycket snygga kläder nu till hösten.. Ska fan elda upp vissa kläder, har ju haft samma kläder hela sommaren känns det som.. Vill ha nya snygga kläder och känna sig pigg och fräsch :)
Längtar så tills den lille kommer, inte för att jag kommer bli jättepigg då men är trött på att inte få nåt för att känna sig trött och ofräsch.. Sen känns det nog lite annorlunda och att man vill göra allt för den lille <3

Nu har vi varit sämst på att ta bilder veckovis, blir några veckors glapp ibland..Nu var det ett tag sen jag lade upp nåt :)

v.32

v.36

Yeees

Har precis vunnit en babybjörn bärsele på tradera för 148:- vart den min! Hoppas att den är bra bara, men kostade ju inte så mycket så!!! En ny på babyproffsen kostar ju fasen 1200:-, fasen och ge så mycket alltså.. Det har ju varit lite annat att lägga på pengar också kan man ju säga, herregudars, pengarna räcker inte långt!!
Man vet ju inte om man kommer att använda den så mycket heller, men kände ändå att jag ville ha en!!



Tack rara Ann-sofie

Ann-sofie var här förra fredagen och vi fick en jättemysig tummen kudde, ett jätterart kort och en superbra bok..

Kunde bara inte slita mig från den här boken, så himla bra och intressant, jag har ju ärligt inte läst ett skvatt om hela förlossningssenariot och visste väl inte så mycket. men en toppenbra bok, verkligen glad att jag läst den!

Fina tummenkudden


1 månad kvar

Jani, nu var det ett tag sen igen, fick lite skäll på fejjan att jag inte uppdaterat någe men datorn har ju varit kaputt och orken kan väl säga inte heller funnits där..

Tänk att idag är det 1månad kvar till bf.. Varit gravid i 8 månader.. ibland känns det som om tiden går jätte sakta och att jag varit gravid typ hela livet och ibland går det rätt så fort!! Det känns som att livet förändras väldigt fort (och man vänjer sig vid det nya livet på 1sekund)
om man tittar på bilder från alla andra sommrar så var man ju typ ute jämt och partajade.. Men kan inte säga att det saknas av mig, men kanske att ta några glas vin i trevligt sällskap kan man sakna ibland men inte vara ute till kl.03 och flänga..

Min vardag nu är att sova 12 timmar och vara vaken 12 om dygnet ungefär.. Idag har varit en riktigt tråkdag och ibland orkar man inget annat än att bara gå till och från soffan och kylskåpet.. Jag som älskar att ha folk omkring mig har varit ensammen hela dagen lång.. Tråkigt..! Men ibland ska man väl vara det också..
Imorgon ska jag en sväng till Bm igen, väga sig (urk) lyssna på hjärtljuden och mäta bebisens tillväxt!

detta har jag styrt med senaste dagarna:

Ätit på hugos

Muttie och pappie

Minikräftskiva hos Adam och Alex, här leker vi lappleken

Alex och Lizette

Varit på landet och sovit och busat med mosters gull. Han är lika söt kl06.20 på morgonen då han väckte moster och sa Heeej!!



Var på Lizettes dop igår, jättefint ordnat med allt.. Dom kan dom där snoppisarna :)

Solnedgång fån Mamma och pappas ballefjong

Rallyfrua

Det är inte lätt att vara rallyfru.. Magnus har varit i verkstan varje kväll till typ kl22 hela veckan lång, Igår följde jag även med han till enköping vid tio på kvällen.. Var hemma typ vid hav två.. Helt slut!!
Tidigt imorse åkte han till verkstan igen, ikväll om vi hinner är vi bjudna till Snövels, var länge sen vi sågs nu!

Nu fattas bara du

Förberett det mesta inför din ankomst nu <3

Fina vaggan



Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram

Oj vad dagarna rullar på när man går hemma, trodde ärligt talat att jag skulle ha väldigt svårt för det för jag gillar ju inte att bara sitta hemma! I måndags var Mimmi här på morgonen sen kom mamma och pappa hit, jag hjälpte mamma med naglarna, sen var även linda och lille Jakob här.. Igår hölls jag i tvättstugan och tvättade alla bebiskäder, mysigt.. Bakade även muffinsar och lagade mat till bonnie och mig som vi ses moffa i oss! Idag har jag varit en sväng på stan, uträttat lite ärenden och tagit en fika med erik.. Nu håller jag på och bakar bröd :) Imorgon skulle jag träffa rickard en sväng och luncha lite..
Snacka om att dagarna går, vad roligt det är och vad fri man känner sig när man kan göra precis vad man känner för och att man hinner träffa alla man vill :D

Jag idag

Relax

Den bästa medicinen mot: stress, oro, tvivel, tankekaos är att lägga sig på kvällen i ett mörk rum med ett tänd ljus och lyssna på detta!



v.33

Är i v.33+3 idag, så om 7veckor är det dags, gudars så man längtar efter den lille!!

 

Nu väger bebisen c:a 2 kg och mäter totalt omkring 45 cm från topp till tå.

Förutom att gråta så kan nu bebisen göra allt som en nyfödd 40 veckors bebis kan. Det börjar bli trångt om utrymme inne i livemodern, men bebisen kan fortfarande sparka och röra sig. Den sover mycket under den här perioden, precis som en nyfödd bebis.


Nails

Nya naglar

Fransk med leopard



Kräftskiva

I lördags var det kräftskiva på landet

Alle barn i bullerbyn, Här är alla minam älskade småttingar, mina två brorsbarn Theo och Gabriel, Systerson och gudbarn Jakob och kusinen Oscar.. och fler ska det bli :)



Systeryster

Stoffe

Tjockisbild



Jakob och oscar hjälpte till att lägga upp kräftorna



Virkade Coverse

Är dom inte söta så säg :)

Fixat och trixat

Nu har alla grejjer vi beställt på babyproffsen kommite till butiken, åhhh vill hämta ut allt nu!! :) Får se när det blir av, igår tapetserade Magnus i det lille barnrummet, blev hur fint som helst! Magnus hade även skruvat ihop vaggan tills jag hade kommit hem i Lördags, så nu börjar det bli lite ordning och reda här!! Har ääntligen bestämt oss och beställt badkar med och ett stort badrumskåp ska in med så vi får mer plats med allt!! Jeeiiij

Skötbordet


Tapeten

Lata dagar på landet






Borensberg

Vi for till borensberg och käkade en dag, jättemysigt där!!





Biomys

Moosen och jag var på bio i fredags och såg Bridesmaids, jag garva så jag höll på att dö.. Vilken bra film, länge sen jag sktrattade så dant!!




Nyklippt

Var hos frissan i Måndags, kände att jag bara var tvugnen att hitta på nåt.. Tog massor på längden, men fegade ur lite med att klippa upp håret där bak, isåfall hade det blivit ca.25cm och då blev jag lite skraj.. Men kortare blev det ju verkligen!!