Träningvärk jovisst

Vaknade upp idag, jordens värk i svanken, träningsvärk i magen och vaderna.. Afro Power Dansen nigår gav vekligen resultat.. Men det är nog inget jag ska fortsätta med.. Hängde ju inte med ett dugg, så himla snabb takt och snabba byten i koregrafin..
Idag är jag ledig så himla skönt, ska till Rurrur och prattas lite :)
Fasen vad jag skanar att ha mina bilder i datorn, jag tycker ju att det är sååå roligt med bilder och att lägga till lite bilder till inläggen.. Får kirra det nån dag, fast datorn blir ju så seg tyvärr av alla mina miljoner bilder, Haha!!
Även fast det är men helvetesvecka så har jag tränat varje dag också, känner mig så otroligt pigg.. Vet inte var all energi kommer ifrån, så himla skööööönt!!

Hej frej


Yeeeeppp

Jag har bestämt mig för att jag ska fasen tro på mig själv, jag ska inte tänka det här klarar jag inte. Varför är det bara så att det är en själv som tvivlar och ingen annan runt omkring en?
Jag ska sluta tänka så förbannat och bara kasta mig ut mer, våga, Tro på mig själv, Vad kan i värsta fall hända, egentligen?

I slutändan kommer allt vara värt det, jag ska fan lyckas




Träning var det här

Denna vecka har jag fasen varit rejäl än så länge måste jag säga,

Måndags: Spinning/styrka
Tisdag: Yoga
Onsdag: promenad 1timma
Imorgon (Torsdag) Ska jag prova på afro power dance..
Undra hur det går ja :) Hahaha..
Fredag är jag ledig, ska passa på att åka till faster en sväng då :)

Nästa vecka ligger jag väl som en soffpotatis och moffar i mig nåt gott till ett bra teveprogram, Hahahhaa


Afro Power Dance är den perfekta blandningen mellan träning och dans! Fötter som stampar, armar som sveper och rumpor som svänger till härliga trumrytmer. (ohhh my gooood, hahahahaaa)

Afro Power Dance - Afrikansk dansAfro Power Dance är ett danspass som upplevs som kraftfullt och frigörande för deltagaren - istället för trixiga steg eller komplicerad mekanisk koreografi. Den som dansar får all den glädje som dansen ger, men utan att träningseffekten går förlorad. Stora, fria, kraftfulla rörelser med låg tyngdpunkt i många repetitioner ger en skön flowkänsla och tuff fysisk träning. AfroPowerDance ger en fantastisk träning av kondition, styrka och rörlighet samtidigt som du blir avspänd, lugn och glad. (Ja a, det låter ju bra iaf :) )


Mår som en prinsessa

Fasen vad man varit duktig idag, åkte och solade efter jobbet,laga mat, tränade spinning/styrka med Moosen och nu sist men inte minst ska jag sätta på lugn musik och få massage :)
Då mår man gott, lovar att det gör under för själen!

Det är så skönt att bara få vara nöjd med tillvaron!


 


Härliga söndag

Usch för söndag, speciellt när det är helvetesveckan som börjar :( nu blir det depression, haha, nae kanske inte men helt död brukar jag ju iallafll vara efter den veckan..
Har hur som helst haft en mysig helg, var på dop i lördags och på kvällen var vi hemma hos adam och alex, fick god mat, tiattade på melodifestivalen, och spelade sen kort..! Mycket trevligt..
Denna dag började med panik när jag såg att klockan var 12.30 när jag vaknade till, sen städae jag, gjorde en budapestrulle som vi smockade i oss.. Så har väl den här dagen sett ut.!

Imorgon ska jag och träna hade jag tänkt, spinning och skyrka, johej du!! Haha det blir nog grant, men samtidigt skönt, måste röra lite på mig!!


Lekt lite med en bild


Dop

Idag har vi varit på dop på f.m. Lille Melker var det som döptes och det var ett jättefint dop!
Mimmi sjöng lika fint som vanlig och fick hjälp av sin kopis som spelade gitarr och körade, himla vackert blev det :)


Ni är världens sötaste mys familj :)



Hoppas det var okej att jag lade upp lite bilder, säg till annars!!!


Very nice bajs

Jag ska inte kolla på såna här sidor nu, men jag vill haa, nuuuu




Hihi, världens romantiska dag

Vad gjorde ni för romantiskt på alla härtans dag??
Själv jobbade jag till 21.15, blev upphämtad av Magnus, tog driven, smockade i oss burgarna och var nöjda med dagen, haha
Hörde på radion att dom hade sett självaste Britney Spears på Mcdonalds på valentines day.. Han som sa det i radion menade på att det kan man ju göra men hur jävla romantiskt var det på en skala, ärligt??!
Höll på att garva ihjäl mig..
Nja, kanske är det inte så romantiskt med donken, men jag blir nog inte mer kär för en oxfilé, det kan jag nog bestämt säga!!

En kan ju inte vara seriös jämt, Thihi




Ommöblerat

Har hänt lite här hemma sen sist, ommöblerat och köpt lite nytt! Känns så sköönt, resultatet blev jag ganska nöjd med måste jag säga!
Jobbar kväll idag igen.. Får inte ut så mycket av dagen direkt, Mimmi skickade sms och frågade om vi skulle ses, typiskt! Det hade varit moosigt, men det är bara att ta sig i kragen och gå och jobba :)
I helgen är jag ledig, så skönt, jag som tänkte att jag skulle jobba, men så var ju inte fallet.. Skönt det! Ska på dop på lördag, lille Melker ska döpas.. Var hos dom i förra veckan och har är ju ett riktigt litet charmtroll! Mimmi ska sjunga och hennes kompis ska spela och sjunga i stämmor till, åhhh kommer bli så vackert, det blir vattenfast mascara alla gånger!! Så fort hon öppnar truten så börjar jag ju lipa! Hon är bara så duktig min Mimmi :)
Fick en inbjudan om att se på hokey hos rickard på fredag och kolla in hans nya lya han har flyttat till, får se hur det blir!! Var så länge sen vi sågs nu!

Här får ni en sneakpeak på mitt nya vardagsrum (dock inte klart ännu):

Före:
 


Efter







god daauug

Alla stjärtans dag idag, märkte det när jag gick in på datorn nu, hade glömt bort, haha!!
Var hos faster igår kväll, mamma, fredrik och sara var också där!! Fick god mat och tittade på melodifestivalen.. Mys! Känner mig lite seg i huvudet efter några glas vin, snart är det dags för jobb, sen är helgpasset över! Härligt! Nästa vecka jobbar jag bara 3 dagar, favoritveckan! Nån som vill leka med mig??!! Hihi

Ha en bra alla hjärtans dag så alla ni


Så glad att ha dig

Jahopp då var den lediga helgen över, snart ska jag bege mig till jobbet, jobber ju kväll idag.. Är bara ledig en lite fjuttig dag den här veckan :( Men men så är det! Tisdag är det ju yoga iaf och på torsdag kankse jag ska ut och hälsa på ann-sofie och lille Melker!

Det känns som om det var jättelänge sen vi var i Thailand nu.. fast det är mindre än 2 veckor sen vi kom hem.. Det bästa med att vara i Thailand var att jag fick umgås med min mangus i 3 hela veckor, så underbart.. Saknar det! Nu hinner man ju fasen inte umgås allt för mycket direkt..

     
     
          Jag har hittat den absolut bästa människan att dela mitt liv med


16 år ger



Mer än vänskap


En helg med den Moosigaste Moosen

Wiihhhuu vi har köpt ny dator idag.. Vi hade inte planerat att göra det men så stod vi där i affäret och vi hittade en sån fin, så vi slog till.. haha. En stationär faktiskt, dom bärbara blir det ju bara strul med!!
Igår vart det lite utång med Mimmi och Bonnie, gick till palace och det var ju som vanligt.. Ska det vara så svåååårt att ha fortsatt kul när man går ut??!!Men men vi dansade loss lite grann och roade oss bäst vi kunde!
Har haft min underbara här som inneboende två nätter nu! Muuusiiigt :)













The very best thing about me is: That i have you

Oh vilken ska jag välja

Så vilken av dom ska jag ta till kvällen, hmmm??!!

Tunkia, armband, halsband:H&M


Klänning: Gina


Sommar och sol

Nu känns det att det var ett tag sen man var i Thailand även fast det bara var 1 vecka och 2 dagar sen vi kom hem.. Det var så himla underbart där.. Är helt insnöad på Thailand kan jag säga..
Igår var dennis här på beök, käkade lite och kollade på Thailandsbilder, sen kom Mimmi förbi, delade på en flaska vin och mös, på så sätt är det helt underbart att få vara hemma, när man får umgås med Moosen :) Hon sov över här och nu på morgonen har vi varit på stan, hittat lite lovande kanditater att ha på sig till kvällen och tagit en solning, känner mig så himla pigg och fräsch :)

Nere i Thailand fick jag ju jordens sommarkänslor, man bara var så lycklig, glad, tog dan som den kom, ska försöka att hålla i den känslar för den är så underbar! Varför är det så att man känner sig friare när det är sommar. Man behöver inte ha allt planerat, hux flux sitter man på nån mysig uteservering med en kall i handen. Jag ska trotsa vintern bäst jag kan, föröka få tillbaks de där härliga sommarkänslorna jag hade för några veckor sen.