Mia

Mia Skäringer, Så himla underbart skön människa! Dyngkåt och hur helig som helst en Blandning av skratt och gråt!!





Hos dig är jag sann
Vi har allt om vi har varann
Och fast det blir fel ibland
Så vet jag att vi kan
För du är mitt liv
Så jag släpper dig fri
Vi håller ihop och vi faller isär
Som kärleken är
Håller ihop när vi faller isär
Som kärleken är

Och varje ny dag så gör du mig glad
Vi sårar varandra
Och vi gör misstag
Jag ser i din blick allt som du inte vet
Vi håller ihop och vi faller isär
Som kärleken är
Håller ihop när vi faller isär
Som kärleken är

Om allt som finns är ett stort ingenting
Så finns du ändå kvar här
Brinn, älskling, brinn
Och fastän jag går är det ändå vi två
För vi håller ihop när vi faller isär
Som kärleken är
Håller ihop när vi faller isär
Som kärleken är

Älskas

Att älskas utav dig är det finaste för mig


Julen

Nu är julafton över för denna gång.. Levis första jul och min första jul som mamma! Undrar hur nästa jul kommer se ut!!? Ikväll ska vi hem till mor och far för mer julfirande :)


God jul

Många roliga kort blev det när vi tog årets julkort!!
Imorgon åker vi till snövels och umgås med Adam alex lizette och colin!! Barnen ska få lite paket, dom vuxna får äta gott och spela på en bingolott, wow vilket rim!!
Imorgon ska vi även till vrinnevi för utraljud av Levis hjärta! Hoppas allt kommer gå bra..


Utvilad

Inte varje dag jag går upp innan Levis måste jag säga, typ aldrig!! Men inatt har han bara vaknat vid kl fyra på natten! Då hade han inte ätit på 9 timmar, han som fortfarande brukar äta med 3 timmars mellanrum dag som natt!! Förutom då han sover fem timmar efter läggdags vid kl sju :) så kände mig riktigt utvilad imorse, skööönt!!

Trynis


Våran stadiga lilla grabb

Fasen vad det går undan, Levis har blivit en stadig liten grabb och snart har han växt ur både bilbarnstolen och sin liggdel på vagnen!


Kusinen på besök

Idag hade vi Jakob här, vi åkte med Mimmi till maxi och tog en fika!! På och av med overaller, vantar, mössor på två barn, det tar sin lilla tid men det gick kalas :)


Naglar

Naglar till jul


Finaste

Himlen måste sakna en ängel


Ettårsdagen

Haha hittade en bild från vår ettårsdag.. Så liten han såg ut!! Haha



Imorgon vet vi inget om

Bäst att uppskatta det man har, vara glad äver att man mår bra, att man är lycklig, att man egentligen har allt man kunnat önska sig

för man vet aldrig hur morgondagen ser ut


Barnie

Hade två barn här i veckan, Mysigt :) jag är inte avskräckt.. Haha



Putten sitter upp

Villa fridhem

Villafridhem var mysigt som alltid!

Häst och vagn upp till tomten






Levis hade gjort sig fin












Mitt klänningfynd, 100 pix :)







Levis önskelista till tomten


Lampa finns på Rusta 149:-


Öronskydd


Clas Ohlson 99:-


Strumpor stl.19 ca?


Byxor stl.74



Ikea 99:-

Lära gå vagn Ikea 179:-

Leksaker som låter





Allt med ugglor, inredning, barnkläder. Vi älskar uglisar


"Min första bok" boken

Andra barnböcker




Måndag

Idag har vi varit på BVC, Levis fick sina första vaccinsprutor och fy vad han skrek! Usch.. Hoppas bara på att han inte blir sjuk nu! Efter det var vi en sväng till mamma där Jakob lekte loss med sina bilar och motorcyklar, han är ju för söt!! Äntligen kom Mimmi och Bonnie hem igår, hoppas att träffa dom nån gång i veckan :) sen ska syster och Jakob komma hit en dag och ta lite bilder! Älskar ju att fota, hoppas det blir några fina bilder på Jakob och han lillesyskon som ligger i magen. På tar om foton så tog vi lite julbilder på Levis igår. Dom blev faktiskt jättebra, Levis skötte sig exemplariskt och log mest hela tiden:)
När jag tittade på bilden i telefon innan jag somnade så blir jag så glad och lycklig. längtade bara efter att han skulle vakna så jag fick ha honom nära! Finns inget som är så underbart som att få vara din mamma lille Levis!


Kom hem

Saknar er så jäkla mycket, var ni tvugna att lämna mig här i kalla sverige och åka iväg till värmen samtidigt? Nästa gång är det jag och Levis som följer med i resväskan, så det så!!

 





Lördag

Hade en trevlig kväll ute igår, sicka härliga familjemedlemmar jag har :) Kändes jättekonstigt igår när jag gick hemifrån, va? ska jag ut så här sent!
Kändes som om jag gjorde nåt jättebusigt, Haha!
Ikväll ska vi hem till snoppisarna och äta lite, blir mys det :)







Tiny dancer

Fastnat i mitt huvud, denna underbara låt!

Att lyckas här i livet

Att lyckas?
Är det att tillfredställa alla andras behov?
Att leva det liv som alla adnra anser vara det "perfekta livet"?
eller är det att man själv faktiskt inser att det livet man lever gör en lycklig, att inte behöva jaga beröm av andra utan att faktiskt inse att man har lyckats för att man är trygg och trivs i just det liv du lever?
Att det man har i bagaget inte ska definiera det liv du lever idag, att du lyckats!
Självklart skulle det i andra öron låta bättre när man hälsade på någon att säga: Hej doktor Anna heter jag än hej anna heter jag och jobbar som undersköterska, men vem är det viktigast att tillfredställa? Alla andra eller dig själv?
Självklart är det viktigt att utveckas. Vore jättekul att plugga om jag visste vad jag ville bli, om jag blir lyckligare än vad jag redan är kan jag ju inte svar på, förmodligen inte! Men om jag nu bestämmer mig för något ska det inte vara för någon annan eller för att det låter bra i andras öron, utan för min egen skull, för att jag tröttnat på det jag gör. Blir så förbannad på folk som nästan tycker synd om en när man berättar vad man jobbar med. Skulle jag däremot sagt att jag jobbade som syrra eller chef eller nåt annat stekigt skulle nog deras miner se helt annorlunda ut. Men är det för dom trångsynta människor man ska byta yrke eller är det för att en själv vill det. Vem säger att man blir lyckligare då?!
Jag skulle inte vilja flytta härifrån, även om jag vann 20 miljoner så skulle jag inte göra det, här finns mitt allt, allt det som gör mig till den jag är. Skulle inte klara av att bo utan min familj och mina vänner! Jag är rotad här, tråkigt tycker säkert vissa, men det är så det är. Alla är inte lika, alla vill inte fly härifrån.

Man blir nog aldrig lycklig om man hela tiden trånar efter vad andra människor tycker om ens liv, det är något jag insett. För några år sen tänkte jag hoppa på en utbildning, inte för att jag ville bli det utan för att det lät bra och att jag trodde och kände att alla andra förväntade sig det utav mig. Sorry, jag blev lycklig ändå och mer stolt över att jag inte hoppade på nåt när det inte var för min egen skull.




Målet

Målet är att få se ut som man en gång gjorde innan man blev gravid. Visserligen har jag ju gått ner alla dom 20kg som jag gick upp men det kommer någ krävas en hel del träning för att kunna se ut så här igen. Jag har aldrig i mitt liv behövt brytt mig om vad jag ätit. Träning har väl heller aldrig varit min starka sida. Men skulle vara kul att sätta igång och träna kanske nån gång i veckan bara så att degen kanske minskas en aning :) haha

Sommaren 2010


Resturangbesök

I veckan har jag och alex varit på öf med våra små barn samt varit på stan och maxi, vi har varit och hälsat på en arbetskamrat som bjöd på smarrigt fika! Ikväll ska jag ge mig ut och ta en bit mat på Hugos! Levis har sina rutiner och lägger sig kl. 19, så då får han nattmålet och sen sover han fram till klockan tolv! Då får han vara hemma med sin pappie. Ska försöka att slappna av lite, men kommer nog bli svårt. Man är så van att alltid vara en sekund ifrån honom! Men känns ändå skönt att man vet att han sover och att han är så duktig och somnar samma tid varje kväll!
Hoppas ni får en fin fredagskväll allihopa!

Inget kan göra en så glad som att se dig ligga och jollra och vara glad!