Rägerlevis

Levis gillar att åka bil


Badkillen

Igår var första gången som Levis inte gallskrek när vi badade han.. Han låg och sprattlade med sina små ben och verkade tycka att det var skönt :)

Mammas fina badkille





<3

Finaste bilden på Levis med sin Mormor och Morfar


Nt fotografering

Nu har äntligen bokat tid för NT fotograferingen. Hmm undra vad fasen man ska ta på sig :/ Hjälp, det blir inte lätt.. och vad ska lillfisen ha på sig?!
Måste fasen göra något åt håret också, undra om jag törs färga håret nu? jag har hört att det kan bli grönt?! Det vore ju just snyggt.. Kommer väl se ut som dom där trollen man hade när man var liten med färgglada håern?!


Hemmafrua

Idag har vi varit ute på en lång skön prommis Levis och jag! Har precis slängt lite tvätt i tvättmaskin och snart ska jag börja med maten, en riktigt hemmafruga dag kan man säga, Mohaha! Igår var jag och muttie på stan en sväng, shoppade en fin tröja!
Dagarna rullar på fort nu sen den lille kom, känns som att man inte hinner med nåt.. Swisch säger det bara så är dagen slut!

Lägger upp en fin bild på mig och oscar, bilden är tagen ca.1 timma innan vattnet gick!
Haha, det trodde vi inte då att det skulle bli en liten Levis ett och ett halvt dygn senare :)



Vår älskade Levis är här

Den 7 september, då förändrades mitt liv för alltid. Då kom du till oss våran älskade lilla Levis!
Lite tidigare än beräknat, så man var inte så beredd. Den 22 september var det beräknat men du hade bråttom ut till mamma och pappa. Tur det, tänk att jag fortfarande kunde gått omkring och varit gravid!
Det finns så mycket känslor i kroppen som man inte kan beskriva eller föreställa sig, känslan av att vara nykär ggr 10 och att det är julafton på samma dag, ungefär så! Man kunde aldrig föreställa sig att det var så här man skulle känna.
Idag började Magnus att jobba, han tog lite extra dagar ledigt eftersom det var lite för många turer till och från sjukan och vi ville förlänga den här tiden som vi har fått varit hemma och bara kunnat njuta!

Inatt har det varit en bra natt, lillfis har ätit och sedan somnat om direkt. Nu ligger Levis och sover i godan ro. Funderar på att ta en promenix, så mysigt att gå med barnvagnen :)

Det liv vi hade igår finns inte längre idag, kan inte tänka mig något bättre liv!

Det här är det bästa jag gjort
, obeskrivlig lycka!