Fixat med lokal

Jiiipppiieee vad glad jag är.. Äntligen har det ordnat sig med lokal till 20års festen.! ska och titta på den nästa onsdag och skriva kontrakt.. Hoppas bara på att den är bra nu! Festen blir ju lite förskjuten så jag ska ha det den 10 januari istället för när jag fyller, blev ju så stressigt när man inte hittade någon lokal.. Men nu hoppas jag och ber att det är kirrat :)
Igår skicka jag iväg ett sms till både Frida, Mimmi och Lina, gamla gänget, som det inte är så mycket kvar av nu då men jag kände ändå att det skulle vara kul att ses alla för en gångs skull.. Så den 5dec ska vi ses på vårat gamla hak Hugos.. Väntar dock fortfarande på svar från en men hoppas vi alla kan ses igen..! Vore så mysigt..!

Gamla kort. Det var tider det:


Shopping och julpynt

Godmorgon gott folk..! Äntligen fick jag sovmorgon idag.. Så himla skönt...! Min enda lediga dag efter helgen skulle varit igår men då var jag på kurs.. Sen jobbar jag tills fredag nu.. :( Lite segt.. men ibland är det fasen så att man kommer upp i nån slags ånga när det gäller jobbet alltså.. Bara att jobba på :)
Igår var jag på stan en sväng med Bonnie efter kursen..!
Hittade en skitsnygg klänning från Gina som jag blev helt förälskad i.. En svart såklart.. Även en svart top med spets inhandlades, Mycket fin var den allt..! Skulle kunna köpa upp hela stan!                                                                
Efter svängen på stan åkte  jag hem och vi började julpynta.. Enda dagen jag hade tid innan söndag..! Det blev så fint och mysigt.. Älskar när man får julpynta, får sånna myskänslor..! Slängde även i en färg i håret..! Älskar nyfärgat hår..!
Börjar jobba kl. 14 idag och innan det ska jag svänga förbi hos frisören! Wiiiieee
Ha en bra dag!!!

synd

Fy faan, rent ut sagt, vad jag är trött på egoistiska, falska, oengagerade människor.. Beror det på åldern?
När man når en viss ålder måste man då blir så jävla egoistisk? Faan helt sjukt alltså.. Beror det på att man når en viss punkt, en viss fas i livet då man inser att man har levt halva livet och man bara tänker på sig själv?
Är så sjukt trött, ledsen, besviken på vissa människor i min omgivning.. och det jag blir mest trött på är jag jag, dum som man är låter det gå ut över hela min dag.. Faan vad allt biter på mig alltså, hur mycket jag en försöker så drar vissa personer ner ens glädje på 1 sekund!
Vad har hät med att måna om sin omgivning?Bry sig och varandra?




Egoist: "En person som prioriterar sitt eget välmående högst och främst gynnar sig själv, ofta på bekostnad av andras välmående"



Du får mig glömma tid och rum. Med dig kan jag vara vart jag vill.
Du är precis vad jag behöver i livet, min tygghet.
Du får mig alltid att kravla mig upp.
Det är du som gör att jag orkar gå upp ur sängen på morgonen.

Helgens bravadet, en vecka efter

Faan vad seg jag har varit på att blogga på sistone.. Har bara inte kännt för det.. och tiden räcker fasen inte till i mitt lilla nliv ibland.. So whats new?!
Var ute med tjejjerna från jobbet i helgen.. Var mycket roligt allt.. Var väl lite väl fuller som vanligt :/ Förstår inte varför jag blir så jämt nu för tiden..!
Annars har det mest varit jobb på shemat.. Hinner inte med så mycket annat ibland känner man..
Bonnie var här en på en riktig myskväll igår.. Jag ville fira henne lite för hon fyller år snart och jag har inte så mycket tid då hon fyller så jag lagade mat och hade förberätt lite spa grejjer.. Mycket uppskattat..

För övrigt gjorde jag en sån här i Lördags :/





 '
Ann-Sofie kom till mig innan och jag hade förberätt med champange och en drink.. Magnus hjälpte självklart till :)


Marie bjöd på en jätte god grekisk panna..


Senare började allt spåra ur... Haha


Jag är glad idag för min solståle ska bjuda på mat :) Fredagsmys it is!

Redo för kvällen

 
Nu är jag redo för kvällen... Naglarna målade och outfiten klar :D
 Snart kommer Ann-Sofie hit och sen ska vi bege oss till Marie.. Hoppas på en toppenkväll

sara löfgren

Måste bara dela med mig av Sara Löfgrens två låtar.. Dom har jag lyssnat mycket på vid vissa tillfällen..
Raka och ärliga texter... Thats The Shit:

När ingen vet:






Flickan ovanpå (Hittade tyvärr inte låten men här är texten):

Jag borde nog sova Men jag är inte mig lik
Grannarna här under Spelar ganska hög musik
Jag hör inga ord Men jag kan tyda den ändå
Sången handlar om en flicka Som ingen förstår sig på
Flickan, hon känner sig ensam ibland Hon drömmer om att resa
Till spännande land
Hennes ögon berättar en hemlighet
Men gåtan svarar det är ingen alls som vet





Flickan i sången Är som ett barn
Känner sig fången I en billig roman
Men genom muren Kan ingen nå Hon är flickan ovanpå

Jag ligger kvar i sängen Fastän klockan é tolv
Jag tänker på sången, jag hörde genom mitt golv
Raderna om flickan Som någon sjöng
Allt det där nån skrev Finns etsat i min dröm
Flickan, hon säger: Jag är ingenting
Alla gamla tankar Bara snurrar omkring
Jag vill aldrig älska Nån så djupt igen
Ger man av sig själv Blir man bara alltid bränd
Flickan i sången Är som ett barn
Känner sig fången I en billig roman
Men genom muren Kan ingen nå Hon är flickan ovanpå
Flickan i sången Hon är som ett barn
Känner sig fången I en billig roman

Men genom muren Kan ingen nå
Hon är flickan ovanpå Hon är flickan ovanpå

Mentalt träning och avslappningsmusik

Äntligen helg, så himla skönt...! Känns som att man aldrig är ledig på helgerna längre.. Helgerna blir så heliga när man bara är ledig varannan ju.. Igår var jag och solade hos Mamma och Pappa en sväng.. Var dö länge sen jag solade.. Förut solade jag regelbundet och man känner sig ju mycket fräschare när man är lute brun och fin.. :)
Sen hade jag och mangus bara en riktig mys fredag.. Tittade på IDOL och Desperate Housewives.. Fick den i pressent av Magnus häromdagen och jag blev så lycklig, så jag fällde en liten tår,.. Haha.. Sällan jag!

Att bota sin stess och depression

Igår på jobbet låg jag i massagestolen och lyssnade på avslappningsmusik och det var så skönt.. Har laddat ner lite sån musik och det är verkligen jätte skönt att lyssna på.. Ska nog köpa mig en skiva med avslappningsmusik..
Jag läste ju mental träning på gymnasiet och jag tror att om man bara ger sig själv 5 min om dagen och tänker positiva tankar och lär sig att kunna slappna av så tror jag att man kommer att må mycket bättre.. Det är alltid så mycket som far i en lilla hjärna och massor som kommer emellan hela tiden..att bara koppla bort och bara vara i några minuter ger nog väldigt mycket..
Så tänd nu en massvis med ljus och lägg dig på en skön filt på golvet och lyssna på detta.. Jag lovar, det är magiskt

 

För att köpa och provlyssna på mer avslappingamusik tycker jag denna sida verkar bra: http://www.theta.se










 Drömma sig bort till en plats där man kan släppa alla tankar, stress, krav..

Ser fram emot helgen

Kännt mig lite seg vad det gäller bloggandet på sista tiden.. Men vad har hänt sedan sist då?
Vi firade farsdag lite hos Mamma och Pappa, Där fick jag en mycket glad nyhet som jag får dela med mig av vid senare tillfälle.. men måste bara säga att jag är så glad för eran skull och jag vet hur länge du väntat på den här tiden..!
Vi var även ute hos mina svärföräldrar och grattade på farsdag...
Jag har börjat pesionsspara... Gammal man är.. Hahaha...Bäst att börja i tid, Kommer att bli rik när jag fyller 65.. Stod i papprena att jag inte kan ta ut pengarna förrens år 2053... Haha.. herregud säger jag bara.. Ett tag kvar tills dess..
Idag har jag haft möte med chefen, usch hatar det.. Jag blir ju så nervös men jag hoppas att det gick bra och att det kommer att synas i lönekuvertet en vacker dag.. Mohahahaa..
Efter jobber träffade jag Mimmi på fräcka.. Vi tog en mysig fika och sen åkte vi hem hit en stund och jag hjälpte mimmi med hennes blogg lite..! Blev ju så fint så...

Nu ser jag verkligen fram emot helgen.. Ska träffa tjejjorna från jobbet, Ska bli så kul att träffa dom igen.. Hoppas det blir lika lyckat som förra gången.. Sen är det Palace som gäller.. Svinlänge sen jag var ute nu känns det som så jag känner mig väldigt laddad :) Kuligt värre





Partysugen som Faen!!!

8/11

Jahopp nu var det lördag.. Har jobbat idag 7-12 sen ska jag tillbaks snart och jobba 16-21.. Jippiieee...!
På mina timmar har jag bara varit hemma och plackat lite i lägenheten.. Så skönt när det är fint och rent här hemma.. JAg är nog svensk mästare i att slänga kläder och strö andra saker i hela lägenheten.. Men nu är det så fint så...
Igår var jag på stan en sväng med Mimmi och Alex.. Tog en fika och ett varv på stan. Joag köpte torrschampo, hoppas det fungerar bra bara.. Men jag tror att det är bra.. Jag försöker ju nämnigen att tvätta håret så sällan som möjligt, för det sliter ju så mycket på håret om man tvättar det ofta.. Så om man då är lite fettig vid hårrötterna så är det ju bara spraya på lite så blir det ju fräscht.. Hoppas jag iallafall.. Lukatade jättegott i vilket fall..
Sen igår kväll var Alle och Adam här och åt, så kollade vi på IDOL.. Fy faan vad sköönt att Lars åkte ut. han var ju faan sämst i hela väerlda.. Mohaha. Mycket trelvigt var det allt...
Nu ligger jag på soffan och tittar på MTV Music Awards.. Mycket bra..!
Efter jobbet ska vi till Muiit och Pappie och fira farsdag lite :)
Full rulle hela tiden! 

 Köpte detta torrschampo på Åhlens för 80:-




T.I. ft. Rihanna - Whatever You Like & Live Your Life live at the 2008 MTV VMA....
ÄGER!!!!!!!!!!!!


gråa dagar

Varför har man dagar, tillfällen då man bara vill sticka huvudet i sanden och aldrig någonsin mer titta upp..
Faan vad tråkiga dessa dagar är.. Fattar inte varför man kan må dåligt över att inte veta varför.. Känner på mig att det kommer bli en jobbigt tänkande natt.... Juck! orkar inte tänka


Where am i going and what on earth am i going to do?

känner mig väldigt låg för tillfället

Usch var helt slut när jag kom hem ifrån jobbet idag.. Man blir fasen deprimerad av att jobba så nära döden jämt och att se anhöriga till döende personer.. Jobbet suger verkligen musten ur en ibland och man är ju inte mer en människa, det går ju inte att koppla bort allt jämt och vara proffesionell.. Hur lätt är det egentligen? Har sett många döda personer i mitt liv redan, innom jobbet, och man vänjer sig ju aldrig vid den situationen.. Men hur ska nan vara egentligen? Man har ju läst en massa om hur man ska bete sig och jag tror själv att jag agerar "proffesionellt" när jag är på jobbet och när man pratar med anhöriga men när jag kom hem bara brast det.. Brukar kunna koppla från relativt från jobbet men inte idag.. Behövde någ bara gråta ut lite.. Som vanligt med mig!
Är det verkligen meningen att jobbet ska ta över ens liv.. Inte nog med att det känns som man är på jobbet hela tiden så ska jag ta med jobbet hem också.. Men hur ska man göra då? Man jobbar ju med människor och det är klart man blir berörd av vissa situationer och kan tänka sig in i deras situation.. Det är knepigt alltså :/
Känner just nu att jobbet tar så mycket kraft psykiskt från mig.. Får väl försöka att jobba lite på detta. Förmodligen känner jag väl som jag gör för att jag inte är så säker på mig själv och att jag lätt tar till mig saker, och känner med människor i min omgivning.. Antingen är det en bra egenskap eller inte?!
Hoppas att det bara är en jobbig dag och att det kommer att gå bra på jobbet framöver, känner ju att man måste göra ett bra jobb..





Ibland funderar man om det enda livet går ut på är att jobba?!..... och så börjar alla tankar om man man ska göra med sitt liv! Förr, då kunde man välja vad man ville bli och jobba lite som dittan eller dattan men nu känns det bara som att man har en chans, ett fast jobb vågar man ju inte tacka nej till.. Inte undra på att allt fler unga blir utbrända, får ångest och blir deprimerade när man inte själv känner att man har chansen att välja sina val i livet...

nyss hemkommen från jobbet



Nu har jag precis kommit hem ifrån jobbet och är helt körd i huvudet efter allt tjat av gamlingarna... Dom kan verkligen lyckas att fucka till det i hjärnan ibland alltså.. Iblkand vet jag inte hur man står ut men på något sätt så gör man ju det.. Man vet ju om att det är deras sjukdom som utgör det hela..
Nu väntar jag på att älsklingen ska komma hem.. Usch han har jobbat dag OCH kväll för tredje veckan nu.. Blir så orolig för han.. Han måste ju ta det lugnt iblan men det förstår han ju inte :/
Imorgon jobbar jag till fyra.. Kankse skulle träffa Min Moos då.. Hoppas det blir en liten fika eller nåt.. Det är allid mysigt nu denna årstid..
Jag är ju ledig Fredag den här veckan och jag blev nästan lite sugen på att gå och ta en drinkilink på torsdag kväll.. Hmm men jag vet inte om jag pallar...
Någon som kanske känner likadant.. Att fasen det vore kul att ta en drink på torsdag..?! Mohahaaa





Nu ska jag och tända ljus i badrummet och invänta min älskling


                         Tjingeling

Top tio om mig



Usch jag har haft ont i min visdomstand hela helgen och igår var jag hos tandläkaren och han spolade rent med koksalt.. Förmodligen så hade det kommit in nåt skräp bakom tanden som gjorde att det blev lite inflammerat..och det gjorde så jävla ont så tårnarna bara sprutade.. Aj aj.. Men jag har faan fortfarande ont... Bajs bajs.....!
Jämt när jag åker iväg någonstanns så blir jag sjuk alltså.. Alltifrån lunginflammation till förkylningar och det ena efter det andra.. Snart vägrar Magnus att åka iväg med mig.. Haha..




   You did´nt knew about me



- Jag har börjat sova med Nallebörn igen och jag sover alltid med två kuddar, en under huvudet och en vid sidan av mig.
- Det absolut första jag gör när jag vaknar eller kommer innanför dörren är att slå på teven och datorn.
- Jag älskar naglar och vill en dag bli nagelteknolog.
- Dom som känner mig väl påstår att jag typ tjuter en gång om dan i snitt.
- Mitt morgonhumör är inte att leka med. tex när Mimmi sov hos mig när vi var små så brukade hon alltid säga till när hon gick hem. Hon vaknade nämligen kl.8 och jag sov till 12. En gång när hon skulle säga att hon gick hem så såg hon bara ett ficger komma upp ifrån täcket. Jag pekade finger åt henne. Snacka om psyko!
- Jag har en gång kissat i en urinoar (vad gör man inte när det är lång kö till damernas och man är fuller)
- Jag råkade bli utsläng från Palace en gång :/
- Jag har ibland sjukt mycket ångest över mitt liv, hur det kommer att se ut, vad jag ska göra i livet.
- Åldersnojja, man börjar märka att livet kommer ikapp en. Ju äldre man blir ju fortare går ju tiden.
- När jag ska somna tänker jag verkligen på allt mellan himmel och jord och ibland tänker jag: -Men Anna varför tänker du på det här?

wishlist

Annas Öskelista:

      Hårfärlängning



Drömmen:









Tänk om hade ett sånt här himlalikt hår










på Apollo



 

                     


Åhhhh give it to me!



Man får väl se vad tomten kommer med :)
      

Mys i lägenheten

Nu har jag äntligen fixat med gelékulorna som jag och Ann-Sofie köpte på hälsomässan..
Och inköpt nya blommor till vårat fina vardagsrummsförnter.. Älskar vår fina lägenhet


Underbar helg

Guuud vilken underbar helg vi haft... Den spenderades ju på Villa Fridhem..
När vi kom dit bjöds det på Afternoontea med olika bakverk och snittar... Sen fick vi våra spa behandlingar.. Först var det kurbad, då var vi i ett rum med fin musik och vi badade i ett bubbelkar med en massa oljor som luktade mumma :) Sen blev det kroppsinpackning och skön massage..
Sen blev det femrätters middag..Där fick vi först ett glas Champange.. sen satte vi oss vid bordet, Jag och Magnus bara garvarvade åt varann när vi såg alla glas och bestick, riktigt lyxigt! Vi beställde även så att vi fick samma glas vin som passade till alla rätter, blev ju fem glas och jag tror fasen att jag blev lite onykter, haha.. Jag är ju van att dricka svagt vin jämt ju..! Thihi
Efter det spelade vi biljard och kastade pil.. Magnus vann biljarden och jag vann pilkastningen allt:)
Dagen efter åkte vi till Marmorbruket och njöt av utsikten, så hi´mla fint är det där.. Och fint väder hela helgen också, kunde inte bli bättre!

Här är vi påväg

Spabehandlingar på G


På väg för att äta


Lek :)

 God Champange avnjöts




Vid Marmorbruket



Man behöver verkligen komma iväg ibland, hemma i vardagen är det så mycket som kommer emellan hela tiden och nu när vi var iväg så var det så skönt.. Men vet att det bara är han och jag hela helgen och inget annat.. Behövs nog i alla förhållanden..


Nyfärgat hår också :)