förhållanden

Såg oprah förut och jag måste bara säga att folk har ju blivit helt puckade i huvudet... Det var ett par som var tillsammans och var jättelyckliga.. ett halt vanligt par.. Men sen kom det fram att hon har sex med en annan och det tyckte båda var helt okej..
Han som hon brukar ha sex med var ofta hemma hon dom och åt, spelade spel och umgicks.. Den enda skillnaden på en vanlig vän sa han, var att hans fru följde med in i gästrummet och att dom sov hela natten där..Alltså vilka sjuka föhållanden..
Varför vara tillsammans med nån om man ändå söker och vill ha något annat? Men hon sa att hon älskade båda på ett sätt...Man kan väl fan bestämma sig, man kan inte alltid ha kakan och äta upp den.. Han som hon brukade ha sex med hade också ett stadigt förhållande men en annan person..Herreguud vad sjukt..
 Men alltså inte fgör att vara gammeldags eller så, men hur ska världen se ut egentligen? Pratade om det i helgen och man undrar ju om det är något barn om ca.20 år som lever i en kärnfamilj... Alla kommer säkert ligga med alla, ingen kommer veta vad en familj är... Det finns faktiskt föhållanden som funkar och man är så jävla lycklig att man inte vet vart man ska ta vägen ibland..Även om vissa inte tror det.. Och folk som inte är lyckliga i ett förhållande, varför stanna kvar hos varandra? Förmodligen för att folk är så jävla fega... Det enda ett sånt förhållande kommer att sluta med är svek, brusta hjärtan, tårar och depression... Så varför inte bara vara ärlig mot sig själv?!


Att två personer vekligen älskar varandra, ska det anses som konstigt?



"I'm looking for love. Real love. Ridiculous, inconvenient, consuming, can't-live-without-each-other love. And I don't think that love is here in this expensive suite in this lovely hotel in Paris" - Carrie

Alla som sett sista avsnittet av SATC känner igen denna replik. och hur bra ett förhållande än kan vara på pappret så kan man aldrig bortse vad man känner i sitt hjärta. Att vara i kärlekens stad Paris kan aldrig göra en lycklig om inte kärleken mellan två personer inte finns där..












Real love

Kommentarer
Postat av: Ann-sofie

Va klok du e lilla Anna!! Ibland undrar man hur folk har det i sina förhållanden!

2008-10-06 @ 21:57:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback