Mia Törnblom, vilken kvinna

Nu har jag börjat läsa "Självkänsla nu!" fick låna den av Alex.. Nere i Thailand läste jag hennes självbiografi "Så dumt" en himla bra bok, helt kär i Mia Törnblom.. Såg att hon skulle komma och föreläsa här i Norrköping med det skulle kosta 498:- att gå och lyssna på henne, då blev jag lite snål för de kommande månaderna är det ju som sagt spara som gäller och inget annat!!

Tror nog att det är bäst att läsa biografin först och sen läsa den andra boken, för då vet man att hon verkligen vet vad hon pratar om och vilka erfarenhetr hon varit med om.. Vilken otroligt strakt person hon är.. Gillar henne starkt


"Så dumt" är en starkt gripande bok som gick rakt in i hjärtat. I denna självbiografiska bok som hade kunnat vara självömkande, sensationslysten eller bitter - finner man bara smärtsamt ärlig självrannsakan och beundransvärd ödmjukhet. Och de två tidigare böckerna ställs i ett tydligare ljus. Man ser 'varför' och 'hur' och alla de vettiga och förnuftiga tankar som Mia förmedlat i sina tidigare böcker blir nu otvivelaktigt helgjutna. Mia ger aldrig ett råd som hon inte lytt själv, hon förväntar sig ingen förändring hon inte genomgått själv. Hon har varit längst bort på bägge sidorna i en människa och visar att den resan är möjlig.
Man gör inte som Mia Törnblom säger, man gör som hon gör.


                        

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback