Barnakuten

Gick ner till vc idag igen. 2 veckor sen vi var nere nu och Levis har inte blivit bättre med hostan, fått feber igen sen i fredags :( Väl där togs det prover och läkaren där säger att han måste skicka upp oss akut till barnakuten för hans blodvärden var så låga (låg på 100), han hade 170 när han föddes. Ska väl helst inte vara under 120 som jag förstår. Väl uppe på sjukan togs det mer prover och alla visade bra, hb var då 105 och de tyckte inte att det var någon fara och vi blev hemskickade. Skulle få mera provsvar imorgon.
Känns som att det har varit så mycket sen Levis föddes, först var han gul, är ju inte så farligt har man förstått nu i efterhand, men då var man ju helt försörd och trodde att ens lilla mirakel var jättesjuk. Fick sola ett dygn och sen blev han bra igen.
Sen på 2månaders läkarkollen hittar de ett blåsljud på hjärtat, mer prover på sjukan. EKG och ultraljud av hjärtat, inte så farligt så vi blev hemskickade. Han har fortfarande kvar det men är så litet och kommer växa bort.
Nu har han haft en jättejobbig hosta i ca.4 veckor. Nu får det vända snart!! Man blir ju så orolig, känns och gör ont i hela kroppen när man tror att det är något fel på ens allt.
Tack Mimmi som var med oss idag! Mycket glad att du fanns hos oss.


Kommentarer
Postat av: Ann-sofie

Man blir verkligen orolig för sina små!! Hoppas Levis bli frisk snart så vi kan leka lite!! kram

2012-03-06 @ 16:50:27
URL: http://livetivillan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback